Виртуалности всякакви са разрешени, облекло и пантофи - непретенциозни и незадължителни...
Сбирки шъ ми правят те.... Че пъ някои и на почивка шъ ми ходят!
Други контра-предложения?
* - индивидуални, групови или там каквито
Пижама парти пред НДК-то на културата.holi_day написа:
Други контра-предложения?
например увити в юргани?Капинчо написа:Поради високите температури се допускат и участнички без пижами.
Делегирам сички права на Къпин и семейство да представляват хората от прованса, неуспели да земат участие.Капинчо написа:Пижама парти пред НДК-то на културата.
Поради високите температури се допускат и участнички без пижами.
Аааа Холи-недей! Женичката е парче софиянка и даже си няма баба и дядо на село. Може да се докачи.holi_day написа: Делегирам сички права на Къпин и семейство да представляват хората от прованса, неуспели да земат участие.
Разсеян си. Не четеш.Капинчо написа:Аааа Холи-недей! Женичката е парче софиянка и даже си няма баба и дядо на село. Може да се докачи.holi_day написа: Делегирам сички права на Къпин и семейство да представляват хората от прованса, неуспели да земат участие.
Седят си двама интелектуалци в кафенето. Единият казва:holi_day написа: Разсеян си. Не четеш.
Нямах предвид дали си/сте провинциалисти, а да представлявате неуспялите да дойдем. Тъй и тъй предложи инициативата, очаква се да ти е и присърце представянето.
няма да имат свобода на движениеМетаморф написа: например увити в юргани?
ХахахаDark Angel написа:обаче за пижама парти веднага съм навита
нямам нито една пижама, но виждам че правилата за участнички не са така строги
Притчи ли са вицовете?Капинчо написа:Седят си двама интелектуалци в кафенето...
Аз съм единият от двамата.holi_day написа:Притчи ли са вицовете?Капинчо написа:Седят си двама интелектуалци в кафенето...
нещо ми се струва че те хваща черна завист заради черната ми дантелена нощницаholi_day написа:ХахахаDark Angel написа:обаче за пижама парти веднага съм навита
нямам нито една пижама, но виждам че правилата за участнички не са така строги
Разгеле!
Къпин сега няма как да не дойде.
Глей как се срещат хората и случайно и без да искат, ненарочно.
И аз така. Гепи!Жълто написа:Аз съм от тоя пантофения отбор. В него ми е най- добре. Макар, че предпочитам да пиша не когато се прибера, ами от офиса. Върша нещо, върша, върша и после леко смъквам оборотите с четене тука. Имаше време когато четях много в Хулите, обаче интересно че поезията не ме разтоварва. Впечатлителен съм дет викаш. Та заебах Хулите. Пак фърлям по някое око ама на месеца веднъж. Тука става най- добре, направо ми е по поръчка. Та брой ме- пантоф.
Мен ме брой цървул.Жълто написа:Аз съм от тоя пантофения отбор. В него ми е най- добре. Макар, че предпочитам да пиша не когато се прибера, ами от офиса. Върша нещо, върша, върша и после леко смъквам оборотите с четене тука. Имаше време когато четях много в Хулите, обаче интересно че поезията не ме разтоварва. Впечатлителен съм дет викаш. Та заебах Хулите. Пак фърлям по някое око ама на месеца веднъж. Тука става най- добре, направо ми е по поръчка. Та брой ме- пантоф.
Капинчо написа:Седят си двама интелектуалци в кафенето. Единият казва:holi_day написа: Разсеян си. Не четеш.
Нямах предвид дали си/сте провинциалисти, а да представлявате неуспялите да дойдем. Тъй и тъй предложи инициативата, очаква се да ти е и присърце представянето.
- Ей голям ми е съклет. Ще взема да се изпикая на масата.
- Остави. Няма да те разберат - вяло отвръща другия.
Ами защото от ходене бос се хващат гъбички. У нас точно хората, които определено имат нещо съмнително по ходилата, съдейки по аромата най- много държат да се събуват. Мислят си че така ми демонстрират възпитание и показват учтивост. И аз започвам да преследвам децата да се обуват.Dark Angel написа:и що не ходите боси
Бе гъбичките са си проблем, да знаеш. Останалите алабализми дето ги изприказвах са лаф да става, но за гъбичките съм сериозен. Имали сте късмет досега. Като си изхвърлиш всичките обувки, понеже никаква дезинфекция, пране или варене даже не помага, като изхвърлиш и обувките на децата, пак ще те питам за ходенето бос.Dark Angel написа:хм.... къде заора начи...
ми на нас ни харесва да ходим боси и затова си сложихме дъски навсякъде
много е приятно да стъпиш бос на дърво
сега като се замисля гости отдавна не са идвали в къщи
официални разни лица ги посрещаме по ресторанти
идват наши и на децата приятели ма те са си в къщи, даже повече от мен се чувстват в къщи
Тройчицаvyara написа:И аз така. Гепи!Жълто написа:Аз съм от тоя пантофения отбор. В него ми е най- добре. Макар, че предпочитам да пиша не когато се прибера, ами от офиса. Върша нещо, върша, върша и после леко смъквам оборотите с четене тука. Имаше време когато четях много в Хулите, обаче интересно че поезията не ме разтоварва. Впечатлителен съм дет викаш. Та заебах Хулите. Пак фърлям по някое око ама на месеца веднъж. Тука става най- добре, направо ми е по поръчка. Та брой ме- пантоф.
надявам се да не ни стигат такива лоши работиЖълто написа: Бе гъбичките са си проблем, да знаеш. Останалите алабализми дето ги изприказвах са лаф да става, но за гъбичките съм сериозен. Имали сте късмет досега. Като си изхвърлиш всичките обувки, понеже никаква дезинфекция, пране или варене даже не помага, като изхвърлиш и обувките на децата, пак ще те питам за ходенето бос.
с каска да:rotfl24:Жълто написа:ако Ботев беше с каска нямаше да се стрескам на всеки 2ри юни по обед и да се чудя кво виеКент написа:ако си наред с имунитета никви гъби няма да хванешАми защото от ходене бос се хващат гъбички.
и да ходиш бос и гол дори
тва на краката е кожа бе, а кожата е яка преграда за сякви фунги:-)
на мене пантофите ми създават уют имам едни меки такива за зимата нещо като индиански мокасини, яко кеф по пантофи е като фучи вънкаDark Angel написа:надявам се да не ни стигат такива лоши работиЖълто написа: Бе гъбичките са си проблем, да знаеш. Останалите алабализми дето ги изприказвах са лаф да става, но за гъбичките съм сериозен. Имали сте късмет досега. Като си изхвърлиш всичките обувки, понеже никаква дезинфекция, пране или варене даже не помага, като изхвърлиш и обувките на децата, пак ще те питам за ходенето бос.
и с какво са по-добри пантофите от дъсчения под който се мие редовно?
Кент написа:на мене пантофите ми създават уют имам едни меки такива за зимата нещо като индиански мокасини, яко кеф по пантофи е като фучи вънкаDark Angel написа:надявам се да не ни стигат такива лоши работиЖълто написа: Бе гъбичките са си проблем, да знаеш. Останалите алабализми дето ги изприказвах са лаф да става, но за гъбичките съм сериозен. Имали сте късмет досега. Като си изхвърлиш всичките обувки, понеже никаква дезинфекция, пране или варене даже не помага, като изхвърлиш и обувките на децата, пак ще те питам за ходенето бос.
и с какво са по-добри пантофите от дъсчения под който се мие редовно?
Бях писал навремето за мойте пантофи и меки чорапи и кефа ми. Да зема ли да си го потърся? Много му беше харесало на Елби. И на Чавдарчето май и на Магото. Ръкопляскаха ми... спомени. Бе ще го потърся.Кент написа:
на мене пантофите ми създават уют имам едни меки такива за зимата нещо като индиански мокасини, яко кеф по пантофи е като фучи вънка
искаш не искаш, намерих го - пускам го! Никаква милост! За кво си губих времето да го търся?Dark Angel написа:сетих се, а на мен хич не ми беше харесал
Не тая иконка, бе!4avdar4e написа:Кво ли не прави човек заради единия кеф да му ръкоплещятЖълто написа: Бях писал навремето за мойте пантофи и меки чорапи и кефа ми. Да зема ли да си го потърся? Много му беше харесало на Елби. И на Чавдарчето май и на Магото. Ръкопляскаха ми... спомени. Бе ще го потърся.:rotfl24: