Жълтичко
- Житената Питка
- BOFH
- Житената Питка
- BOFH
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
bead_ написа:неква странна връзка направиМетаморф написа:значи тогава, явно ти се иска да видиш Маготича гола?bead_ написа: аз гласувам за него като фотограф, ама знае ли човек за скритите таланти на ближния...
веднага ти я обяснявам схематично:
ти изяви желание Питката да снима актова фотография -> за това му трябва гол модел от женски род -> друг модел, освен Маготича просто няма как да има...
Виж подводницата!
- Житената Питка
- BOFH
Тази специално излезе от 3-4 кадъра.Жълто написа:Здрасти, Питка! Фукаш се, а?
Чудно, колко кадъра трябва да направиш че да изкараш такава снимка?
Когато снимаш цветенце и то седи кротко няма проблем, проблемът идва когато обекта се движи. При ДОФ от 3-4мм нямаш много място за мърдане.
Например ако снимаш муха оченцата може да са й на зверски фокус а гъза да е в друга галактика.
П.П.
Не се фукам, това си е натурален, чиста проба дикуейвинг.
ЕДИТ: Заради тебе пуснах темата, ей!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Света вода ненапита
- Житената Питка
- BOFH
не съм се и съмнявала, че щом има цветенца наоколо неизбежно ще се стигне до темата "за птичките и пчеличките" и опрашването...zmeu написа:мен пък човешкото опрашване по ме кефиwild_moon написа:човек за малко да се обърка, че се е превърнал в пчела и аха да кацне на цветенцето .....и се тресне в екрана.....
еееех, аз ако ги знаех нямаше ли първа да изтичам до тото пункта!?zmeu написа:я не се ебавайwild_moon написа:не съм се и съмнявала, че щом има цветенца наоколо неизбежно ще се стигне до темата "за птичките и пчеличките" и опрашването...
ами дай числата за тотото
но аз за разлика от докторката нямам претенции, че много ги разбирам нещата и виждам в бъдещето, миналото и зад екрана на всеки един от вас
всеки трябва да си прави квот му е кефwild_moon написа:еееех, аз ако ги знаех нямаше ли първа да изтичам до тото пункта!?даже можеше и да ви почерпя от печалбата, все щеше да ми остане некой грош след като си купя вила на Карибите... еееех, мечти.....
но аз за разлика от докторката нямам претенции, че много ги разбирам нещата и виждам в бъдещето, миналото и зад екрана на всеки един от вас
няма сега кусури да си търсим я
Именно! напълно съм "за"!zmeu написа:всеки трябва да си прави квот му е кефwild_moon написа:еееех, аз ако ги знаех нямаше ли първа да изтичам до тото пункта!?даже можеше и да ви почерпя от печалбата, все щеше да ми остане некой грош след като си купя вила на Карибите... еееех, мечти.....
няма сега кусури да си търсим я
а и май тук сме се събрали все такива хорица, на които кусурите и със свещ да им ги търсиш, нема да ги откриеш, така че нема и смисъл да се захваща човек с глупости!
-
Дядо Капинчо
Зависи къде ще пъхнеш свещичката.wild_moon написа:
Именно! напълно съм "за"!![]()
а и май тук сме се събрали все такива хорица, на които кусурите и със свещ да им ги търсиш, нема да ги откриеш, така че нема и смисъл да се захваща човек с глупости!
Бе що все пишеш "хорица". Това ми звучи като "горките хорица" от устата на тийнейджърка с гол пъп с пиърсинг към пенсионерите на пейката.
Не виж', че и себе си туря в туй число.Капинчо написа:Зависи къде ще пъхнеш свещичката.wild_moon написа:
Именно! напълно съм "за"!![]()
Бе що все пишеш "хорица". Това ми звучи като "горките хорица" от устата на тийнейджърка с гол пъп с пиърсинг към пенсионерите на пейката.
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Аз много работи не мога и още се уча (за някои няма научаване). Аз като дете в близост до река, естествено ходех за риба. После ходехме с децата и женичката вкупом. И още от дете все не хващах. Само дребосък. Преди 5-6 години висим на моста на Троянския манастир и пускаме долу в реката. Хванахме няколко пльоскета (едни млки такива). По едно време дойде при нас едно босоного местно хлапе на около 7-8 години. Аз по принцип не обичам децата (досадни са ми) и, като всеки рибар, не обичам да ми висят на рамото като ловя. А тук в комбинация. Гледа ме хлапето, гледа и по едно време се обажда "Много на плитко си пуснал въдичката. Големите риби са на дъното. Пусни на един метър. Ей, там оная голямата мряна виждаш ли я? Пусни пред нея." Викам си детинска му работа. Така става то, виждаш рибата, пускаш пред нея и тя кълве. Ама за хатъра му пуснах точно пред рибата. Тя лениво се протегна, захапа стръвта и аз я извадих. От тогава започнах да хващам и по големи рибки. Да ловя аз риба кажи речи 40 години и накрая едно сополиво хлапе да ме научи на чалъм.vyara написа: Приеми, че човек проектира себе си върху останалите.
Не го ли можеш това упражнение?
Другото е, че знам много неща как точно трябва да се правят, ама или не мога или не искам, щото не ми пасват на природата.
виж сега, Капинак, никого не съм слагала на пейката - нито тази с резервите, нито тази на пенсионерите! човек сам си избира с кого да се идентифицира! :)Капинчо написа: Зависи къде ще пъхнеш свещичката.
колкото до голия пъп и пърсинга, толкоз съм далеч от тия неща, че идея си нямаш
но имам интересна история от тази сутрин по темата за тийновете, пиърсинга и бащите на бащите ни
седя си аз в трамвая, кротко си слушам музика и зяпам през прозореца и изведнъж се качва една мацка... ама ти казвам мацка та дрънка... тийн, с пиърсинг, слушалки в ушите, дълга къдрава коса почти до кръста... с мноооооого ниска талия, перфектен задник и всичко друго перфектно, което може да извика фантазията ви, с късо потниче.... и се протяга да се хване високо горе и леко й се показва татуировката, която се скрива незнайно къде......
и ти казвам горките дядовци щяха да колабират на място.... то не беше разминаване с нея, прегрупиране и състезание кой да седне по-близо до нея, че да я вижда по-добре.....
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:Аз много работи не мога и още се уча (за някои няма научаване). Аз като дете в близост до река, естествено ходех за риба. После ходехме с децата и женичката вкупом. И още от дете все не хващах. Само дребосък. Преди 5-6 години висим на моста на Троянския манастир и пускаме долу в реката. Хванахме няколко пльоскета (едни млки такива). По едно време дойде при нас едно босоного местно хлапе на около 7-8 години. Аз по принцип не обичам децата (досадни са ми) и, като всеки рибар, не обичам да ми висят на рамото като ловя. А тук в комбинация. Гледа ме хлапето, гледа и по едно време се обажда "Много на плитко си пуснал въдичката. Големите риби са на дъното. Пусни на един метър. Ей, там оная голямата мряна виждаш ли я? Пусни пред нея." Викам си детинска му работа. Така става то, виждаш рибата, пускаш пред нея и тя кълве. Ама за хатъра му пуснах точно пред рибата. Тя лениво се протегна, захапа стръвта и аз я извадих. От тогава започнах да хващам и по големи рибки. Да ловя аз риба кажи речи 40 години и накрая едно сополиво хлапе да ме научи на чалъм.vyara написа: Приеми, че човек проектира себе си върху останалите.
Не го ли можеш това упражнение?
Другото е, че знам много неща как точно трябва да се правят, ама или не мога или не искам, щото не ми пасват на природата.