аха, схванах! ама тя много постна тая система у единия си край!?Remmivs написа:Тц! Ще го напиша пак - видяло се е.wild_moon написа:с една дума тия дни не трябва да си ял ни свинско, ни зеле и е гарантирана твоята безпристрастност
Аз си купувам един килограм зеле. Вие си купувате един килограм свинско месо. Готвим го. И консумираме. За останалата част от 3о4о системата Remmivs/wild_moon се храни статистически погледнато със свинско със зеле. Обаче вътре в нея аз ям зеле, а Вие свинско печено.
Има ли ми нещо?
Re: Има ли ми нещо?
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Хименно. Но отвън това е "невидимо".wild_moon написа:аха, схванах! ама тя много постна тая система у единия си край!?
PS
Лека нощ, банда!
-
Дядо Капинчо
Имай предвид, че може да ти разиграе сцената: "Сърдита съм ти! Мъ как можа това да го криеш от мен толкова време!"Капинчо написа:Това е идея. Изненадата е страхотна за събуждане.
и после изпадане в истеричен смях и куп въпрос: "Мъ, верно ли? Лелеле, наистина? Сууупер! Браво!"
после занемяване за минути
и накрая див възторг
Драги ми Къпин, това е положението, щом си ги надробил такива.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
И хич не се изненада ли?:shocked:Капинчо написа:Аз казвал ли съм тук, че женичката ми чете мислите.
Айде разказвай:lol:
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
мислех, че ще има изненада за РД - придобивкатаКапинчо написа:За кое да се изненада?holi_day написа:И хич не се изненада ли?:shocked:Капинчо написа:Аз казвал ли съм тук, че женичката ми чете мислите.
Айде разказвай:lol:
пак ли не съм прочела
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
И аз помислих, че мястото е изненадаКапинчо написа: Аз за друга "изненада" говорех, ма понеже не си свикнала аз да говоря такива работи, не си ме разбрала.
Явно не само Холи не ти е свикнала
Ами, така де! Ку шъ е изненада, поне свястна да е. Се пак става в-с за РД.Rain написа:И аз помислих, че мястото е изненада![]()
Явно не само Холи не ти е свикнала
Ф.Песоа
Ф.Песоа
А, аз не се съмнявам в изобретателността на Капинчо, но че не го познаваме в тая светлина, си е истинаholi_day написа: Ами, така де! Ку шъ е изненада, поне свястна да е. Се пак става в-с за РД.
- Света вода ненапита
има ти. минават ти странни мисли. пускай ги да продължават по течението. аз поне така бих направила, обаче ми е трудно да влезна в твойте обувки. ти си един от клубарите-енигма за мен.Капинчо написа:Замислих се и установих, че напоследък си хортувам само с дамите в клуба (Марвине, ти си изключение).
just perfect
- Green Light
-
Дядо Капинчо