Их начиии остави ме да работя бееее!Set написа:НЕНАСИТНИЦИИИИИИИИИИesti написа:Няма не искам!Set написа:
И кого ще модерирате бе?
Аз не искам!
Сори, не се сдържах.
Их начиии остави ме да работя бееее!Set написа:НЕНАСИТНИЦИИИИИИИИИИesti написа:Няма не искам!Set написа:
И кого ще модерирате бе?
Аз не искам!
Оооо номер 5!Semiramis написа:подпис под Естиesti написа:Искам модератор!!!Мнемозина написа:
![]()
![]()
Не е това, разбира се.:lol:
ехееее...кога още е казана тая истина
За какво?esti написа:Искам модератор!!!Мнемозина написа:
![]()
![]()
их, и теб ще те уволнявамеesti написа: Их начиии остави ме да работя бееее!
Сори, не се сдържах.
за анкета.Мнемозина написа:За какво?esti написа:Искам модератор!!!Мнемозина написа:
![]()
![]()
За да го сваляме, как защо.Мнемозина написа:За какво?esti написа:Искам модератор!!!Мнемозина написа:
![]()
![]()
Semiramis написа:за анкета.Мнемозина написа:За какво?esti написа: Искам модератор!!!:lol:
сдържах се
Ама първо ще трябва да го качваме.esti написа:За да го сваляме, как защо.Мнемозина написа:За какво?esti написа: Искам модератор!!!:lol:
От постаааааа!
Гласувах с не, Питка.Житената Питка написа:Няма какво да обяснявам повече, въпросът е ясен:
Харесва ли ви сегашното 3o4o и приятно ли ви е да го посещавате във вида в който е?
Забелязвам, че от известно време влизам във форума за да се забавлявам а има само разни скандали което не ми е представата за добре изкарано в четене време.
Чудя се само аз ли съм така и ако не - колко на колко сме?
не съм съгласна с теб, мнемо. аз търся положителното, търся усмивки, приятели, интересни идеи и приятно прекарано време и го намирам в повечето време. но без да искам ми се натрапват и неща, които не са ми по вкуса. не защото ги търся или не, те просто са тук, независимо дали го искаме. това не означава, че не виждам хубавото, напротивМнемозина написа:Колкото и да е странно в този момент, винаги намирам нещо приятно тук.
Зависи какво търсиш.
Трябваше да прочетеш какво ти писа Грийн онзи ден, но ти го пропусна сякаш.
Винаги, каквито и бомби да падат, някой се усмихва някому, казва нещо ново, показва разни неща, пита, поздравяваме се, търсим се и се чудим кой защо липсва. Но това сме спрели да го виждаме май.
Виждаме другото.
На въртележката?Мнемозина написа:
Ама първо ще трябва да го качваме.
Винаги има как да се оправи.snowprincess написа:на мен не ми харесва, но няма как да се оправи
Е, зависи откъде ще го сваляме.esti написа:На въртележката?Мнемозина написа:
Ама първо ще трябва да го качваме.
нищо де.Dark Angel написа:даКапинчо написа:"Това е живота"
Как беше казала Дарки? "Който иска - чете, който не иска - не чете. Който иска - пише, който не иска - не пише. Много е просто."
просто е
докато не почне да ме засяга прекалено лично
семейно така да се каже
щото си е съвсем лично некви нещастни отрепки да се опитват да ми счернят лекинко живота включвайки ме в списъците на некъф недоклатил тъпанар
това е грозно и подло държание
минава границите на нормалното форумно общуване и улита в едни грозни дебри
разбира се за тези отрепки това е просто забавление
фън
няма как, МнемоМнемозина написа:
Винаги има как да се оправи.
С писане.

Недей така.snowprincess написа:няма как, МнемоМнемозина написа:
С писане.
най-лошото е, че клуба започва да пречи на личния живот на хората
хаха..Мнемозина написа:Недей така.snowprincess написа:няма как, МнемоМнемозина написа:
С писане.
най-лошото е, че клуба започва да пречи на личния живот на хората
Да, личните проблеми и истории не биваше да се въвеждат тук.
Но не мисля, че самият клуб има каквато и да било вина за тях.
теоретично - да и принципно съм съгласнаКапинчо написа:
Сещаш ме за една фраза на Петър Слабаков в един филм - "Аз тоз часовник не, че не му вярвам, ам' му нямам доверие."
Все си мисля, че писаниците в един форум не могат да засегнат една стабилна връзка между мъж и жена, ама ти си знаеш.
Очевидно съм го пропуснал, но някакси като вляза и видя темите и ми се отщява да чета - затова и питам. Я дай линк!Мнемозина написа:Трябваше да прочетеш какво ти писа Грийн онзи ден, но ти го пропусна сякаш.
Не, няма да дам линк.Житената Питка написа:Очевидно съм го пропуснал, но някакси като вляза и видя темите и ми се отщява да чета - затова и питам. Я дай линк!Мнемозина написа:Трябваше да прочетеш какво ти писа Грийн онзи ден, но ти го пропусна сякаш.
Иначе нищо конкретно не предлагам, не ми се предлага.
Внезапно е може би, защото същото поведение, но отнесено към Зеления тогава не ни се струваше тролско.Мнемозина написа:
Малко е трудно да се приеме, че неясно защо стари и познати ни в друго амплоа другарчета внезапно са се сдобили с тролско поведение. Но все ще им мине.
Не те разбрах какво точно искаш да кажеш.esti написа:Внезапно е може би, защото същото поведение, но отнесено към Зеления тогава не ни се струваше тролско.Мнемозина написа:
Малко е трудно да се приеме, че неясно защо стари и познати ни в друго амплоа другарчета внезапно са се сдобили с тролско поведение. Но все ще им мине.
Ако сме засегнати всички - оправдано е.
Ако е един - не?
Твоето е мръснишкаджийско.Капинчо написа:
За несведущите, какво е тролско поведение? Моето поведение тролско ли е?
Казвам, че навремето всички бяха потърпевши от Зеленото и провокациите към него не се смятаха за тролско поведение.Мнемозина написа:
Не те разбрах какво точно искаш да кажеш.
Не го обясни хубаво.esti написа:Казвам, че навремето всички бяха потърпевши от Зеленото и провокациите към него не се смятаха за тролско поведение.Мнемозина написа:
Сега същото поведение се смята за тролско, защото нас не ни засяга.
Не е възможно...vyara написа: Не го обясни хубаво.
Не можеш.Капинчо написа:
Звучи интересно. Дали да не опитам? Мисля, че го мога.
Мнемо?esti написа:Не е възможно...vyara написа: Не го обясни хубаво.
Верче, не се занасяй, а дай едно рамо и го обясни ти.vyara написа: Мнемо?Разбра ли?
Ако Мнемо не го е разбрала, тогава. Идвам аз - тежката артилерия.esti написа:Верче, не се занасяй, а дай едно рамо и го обясни ти.vyara написа: Мнемо?Разбра ли?
тц, ти си играйкаш на дърт мръсник дето потрива ръце с насладаКапинчо написа:Звучи интересно. Дали да не опитам? Мисля, че го мога.esti написа:
Трол е и-нет провокатор, който пуска фитили и гледа сеир.
Точно тук се объркваш - Зеления си беше тролът и тогава ни засягаше всички. А че сме му се връзвали и сме му отговаряли по неговия начин... мислех, че сме попораснали от времето на Зеления.esti написа:Казвам, че навремето всички бяха потърпевши от Зеленото и провокациите към него не се смятаха за тролско поведение.Мнемозина написа:
Сега същото поведение се смята за тролско, защото нас не ни засяга.
Не знам, бе!vyara написа:Мнемо?esti написа:Не е възможно...vyara написа: Не го обясни хубаво.Разбра ли?
Намери ти всичките пробойни, Ести, така е то като се обяснява, а не се говори направо.Мнемозина написа: Точно тук се объркваш - Зеленият си беше тролът и тогава ни засягаше всички. А че сме му се връзвали и сме му отговаряли по неговия начин... мислех, че сме попораснали от времето на Зеления.
А че сегашното тролско поведение не ни засяга, тук съм съгласна, но в смисъл, че не успява да ни засегне. Точно щото сме попораснали.