Уточнение
Уточнение
за ляйняните 2/3 от админите
и за всеки друг заинтересован
Понеже ме замесихте в тъпите си взаимоотношения, а после ме обвинихте, че аз съм раздухвал историята, четете в тази тема
Трябва да сте малоумни като питката, за да не видите очевадното- на 2- ра страница- Сет пише това, на 5-та- това и чак на 9-та, аз пиша, че знам, заради което бях обвинен- тук, че съм разнасял интригата.
Аре, ако имате малко мъзък, изключая питката- щото той явно няма, помислете, можеш ли да разнасяш нещо, което е разнесено вече, а???
и за всеки друг заинтересован
Понеже ме замесихте в тъпите си взаимоотношения, а после ме обвинихте, че аз съм раздухвал историята, четете в тази тема
Трябва да сте малоумни като питката, за да не видите очевадното- на 2- ра страница- Сет пише това, на 5-та- това и чак на 9-та, аз пиша, че знам, заради което бях обвинен- тук, че съм разнасял интригата.
Аре, ако имате малко мъзък, изключая питката- щото той явно няма, помислете, можеш ли да разнасяш нещо, което е разнесено вече, а???
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Дядо Капинчо
Re: Уточнение
Има време за всичко. И той ще си плати. Аз му казах. Тва е.Капинчо написа: Добре бе Незнайни (знам, че съм ти встрани), разбрахме, че не си разнасял, аз пък честно не съм си и помислял, че си разнасял. После какво?
Вземи та напиши наведнъж всичко дето ти е на сърцето, че да ти олекне и да се свърши. Не го хвърляй така лъжичка по лъжичка.
Не, че ми пречиш, казах ти, ама така ми се струва по ефективно.

Що питаш мен? Питай докторката- тя знаеSet написа:Докторе, кои са петимата от ремс бе
Аз каквото знаех, го казах, заради което ме нарекоха мижитурка и лузър. Но той ще си плати, о да- ще си плати за това!
Я ми кажи какво съм според теб, а?!! Че да си имам две мишени, ако трябва...

Удри бе[unknown] написа:Що питаш мен? Питай докторката- тя знаеSet написа:Докторе, кои са петимата от ремс бе
Аз каквото знаех, го казах, заради което ме нарекоха мижитурка и лузър. Но той ще си плати, о да- ще си плати за това!
Аз съм за тупаника
С протектори или без
Къде и кога?
Memento mori.
ти си пич.[unknown] написа:Що питаш мен? Питай докторката- тя знаеSet написа:Докторе, кои са петимата от ремс бе
както няколко пъти съм отбелязвала...дори и да не искаш ,когато четеш,участваш в разговора.
ако всички бяха казали:"не ме интресува"...
нямаше да е толкова весело сега...
но не всички са като теб.
ама ако искаш ,може и аз мишена...
с ножове или със стрели?
и ще въртим ли колелото или статично?:winkw:
Ми няма проблемSet написа:Удри бе[unknown] написа:Що питаш мен? Питай докторката- тя знаеSet написа:Докторе, кои са петимата от ремс бе
Аз съм за тупаника
С протектори или без
Къде и кога?
Аз съм на линия винаги
Щом се налага
Хахаахахаха
Или мислиш, че се крия?!!
Хахахахаха

Аз имам една мишена само. Така се концентрирам по- добре. И съм по- бърз и по- точен.doktorka написа:ти си пич.[unknown] написа:Що питаш мен? Питай докторката- тя знаеSet написа:Докторе, кои са петимата от ремс бе
както няколко пъти съм отбелязвала...дори и да не искаш ,когато четеш,участваш в разговора.
ако всички бяха казали:"не ме интресува"...
нямаше да е толкова весело сега...
но не всички са като теб.
ама ако искаш ,може и аз мишена...
с ножове или със стрели?
и ще въртим ли колелото или статично?:winkw:

Мисля, че си много еднопосочен и манипулируем[unknown] написа:
Ми няма проблем
Аз съм на линия винаги
Щом се налага
Хахаахахаха
Хахахахаха
Казах ти и преди, че си мъжко копеле когато си призна.
А с голямо удоволствие ще ти надам шамарите, щото го раздаваш голям побойник
Memento mori.
Не съм побойникSet написа:Мисля, че си много еднопосочен и манипулируем[unknown] написа:
Ми няма проблем
Аз съм на линия винаги
Щом се налага
Хахаахахаха
Хахахахаха
Казах ти и преди, че си мъжко копеле когато си призна.
А с голямо удоволствие ще ти надам шамарите, щото го раздаваш голям побойник
Но няма да бягам
Не те познавам
Може и бой да ям
Но няма да бягам
И ще ти отвръщам
докато мога
мисля, че
какъвто и да си
и ти ще си
изпатиш
защото
когато
съм мотивиран
никой не може
да ме спре
Тва е!
П.П
Еднопосочен, може би, но манипулиран, едва ли... От кой съм манипулиран, а? Я кажи!

-
Дядо Капинчо
Последно - от мен[unknown] написа: Не съм побойник
Но няма да бягам
Не те познавам
Може и бой да ям
Но няма да бягам
И ще ти отвръщам
докато мога
мисля, че
какъвто и да си
и ти ще си
изпатиш
защото
когато
съм мотивиран
никой не може
да ме спре
Тва е!
П.П
Еднопосочен, може би, но манипулиран, едва ли... От кой съм манипулиран, а? Я кажи!
И когато става дума за тупаник не се бия с хора, които ми харесват.
Битката е само една битка. Войната е път.
А аз не воювам. Докато не ми я натрапят.
Memento mori.
Ами аз те попитах само. Какво мислиш за мен. Тва е.Set написа:Последно - от мен[unknown] написа: Не съм побойник
Но няма да бягам
Не те познавам
Може и бой да ям
Но няма да бягам
И ще ти отвръщам
докато мога
мисля, че
какъвто и да си
и ти ще си
изпатиш
защото
когато
съм мотивиран
никой не може
да ме спре
Тва е!
П.П
Еднопосочен, може би, но манипулиран, едва ли... От кой съм манипулиран, а? Я кажи!За тупаника. А ти започна да се обясняваш
И когато става дума за тупаник не се бия с хора, които ми харесват.
Битката е само една битка. Войната е път.
А аз не воювам. Докато не ми я натрапят.

-
Дядо Капинчо
На 3. Аре чао.Капинчо написа:Незнайни, незнайни, язък ти за страшния поглед. Разсмиваш ме. Щял да ходи да се бие "докато може". Ти на колко години каза че си?[unknown] написа:Ти не си в час. Изобщо. На всякя манджа мерудия...
Мерудия едно, две и три...
П.П. Забравих- четири

Аз ти отговорих още пролетта, когато нимфата се вихреше.[unknown] написа: Ами аз те попитах само. Какво мислиш за мен. Тва е.
Смяташ ли че точно за 4 месеца ще се извъртя на 180 градуса. Или съм толкова тъп и да не знам кой кой е. Или ти си толкова тъп че да забравяш?
Ху из ху
Абе ти ся мен уважаааааш ли ма
П.с. Кои са петимата ремсисти бе партизанин?
Последно промяна от Set на 10.09.08, 22:45, променено общо 1 път.
Memento mori.
Set написа:
Аз ти отговорих още пролетта, когато нимфата се вихреше.
Смяташ ли че точно за 4 месеца ще се извъртя на 180 градуса. Или съм толкова тъп и да не знам кой кой е. Или ти си толкова тъп че да забравяш?
Ху из ху
Убий ме обаче, ремсистите не знам кои са.

Жалко![unknown] написа:Set написа:
Аз ти отговорих още пролетта, когато нимфата се вихреше.
Ху из ху
![]()
Убий ме обаче, ремсистите не знам кои са.
Докторката и тя мълчи кат ятак пред пристав.
Все от някъде ще кацне инфото.
Memento mori.
Аууууу...за малко да го пропусна тва... Е, никога не е късно да се поупражняваме...doktorka написа:язък...[unknown] написа:Аз имам една мишена само. Така се концентрирам по- добре. И съм по- бърз и по- точен.
тъкмо си се представях леко необлечена закачена на едно колело...
за радост на публиката.
( на мъжката част ,де...жените едва ли ще ми се радват...)

[unknown] написа:Аууууу...за малко да го пропусна тва... Е, никога не е късно да се поупражняваме...doktorka написа:язък...[unknown] написа:Аз имам една мишена само. Така се концентрирам по- добре. И съм по- бърз и по- точен.
за радост на публиката.
знаех си ,че на теб може да се разчита...
Няма проблем. С удоволствие!doktorka написа:[unknown] написа:Аууууу...за малко да го пропусна тва... Е, никога не е късно да се поупражняваме...doktorka написа:язък...[unknown] написа:Аз имам една мишена само. Така се концентрирам по- добре. И съм по- бърз и по- точен.
за радост на публиката.
:rotfl24:
знаех си ,че на теб може да се разчита...

- Nejimaki-dori
Аз за сетен път не съм в час на случващото се в клуба, но май не ми и трябва.
Unknown-е, радвам се, че пак си тук.

П.П. Ангелите нали не се ядосват?!
Unknown-е, радвам се, че пак си тук.
П.П. Ангелите нали не се ядосват?!
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Ънноуне, хич даже няма да чета, вярвам ти и сега се ядосвам, че не съм отрязала Рейн толкова бързо, както ти, а съм се държала учтиво, докато тя ме е занимавала със себе си.
Но имам една молба, не обиждай с грозни думи.
Приканвам към открити мнения, но без грозни обиди. Ако кажеш на някого магаре, той не се превръща в магаре, но загубва самообладание и се прелива от пусто в празно. Не е ефективно, както спомена Капинчо. А нали всеки гони ефект от думите и действията си?
:blum:
Но имам една молба, не обиждай с грозни думи.
Приканвам към открити мнения, но без грозни обиди. Ако кажеш на някого магаре, той не се превръща в магаре, но загубва самообладание и се прелива от пусто в празно. Не е ефективно, както спомена Капинчо. А нали всеки гони ефект от думите и действията си?
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Съжалявам да го виждам такъв. Добра душа е той, ама като се хвърля да защитава не когото трябва, ще го е яд, няма как. Ако някой го е яд, сам си е виновен.Капинчо написа:Ми вие му ебахте мамата. Ако се видите отстрани през моите очи, такава празна воденица сте направили у форума. Не твърдя, че мойте приказки са смислени, ама поне идеята е да предизвикват усмивки.
щом успяхме и на Куида да го ... работата е сериознаКапинчо написа: Ми вие му ебахте мамата.
а на теб - сполай ти за усмивките, верно ме караш да се хиля като гъз всеки път
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Амаранта написа: Ми по-елегантно някак трябва да е, дами сме, нали.:lol:
аре ве, аз нарочно, че напоследък такава дамска класа показахме:lol:
ама ти малко пропусна шумотевицата, аз питах за тебе, щото ме кефи как насред битка пускаш и ти нещо дето ме "кефи на макс"
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- snowprincess
Re: Уточнение
Не се блазни от бързо свършената работа. Не търси лесни победи. Желанието да пришпорваш нещата пречи да свършиш работата докрай. Конфуций 

време е за любов
време е за любов