Благодаря Фриски!frisky lioness написа:Не изчетох цялата тема, ама да окна и аз по въпроса ти:winkw:БоЕВ написа:Това е времето през което в АЕЦ Белене ще бъдат инсталирани ядрените мощности. До тогава трябва да съм се изнесъл(предполагам и много други) от района. Кофти е, че вложих много труд и средства тук...
Приемам предложения, предимства и недостатъци, София, Варна, Пловдив, Бургас...колкото по-далече, толкова по-добре.
Идвай в Пловдив. Защо? Какви са предимствата? ....."Нама какво да говорим, ние сме номер ЕДНО. Хайда да не спорим.......":winkw: Недостатъци? Ами има предполагам...![]()
Както и друг път съм писала, имотите в покрайнините на Пловдив страшно поскъпнаха в последните години, някои дори в пъти повече от тези в града. Мисля, че след като продадеш къщата, все ще успеем да намерим нещо подходящо....
Ще си ми и по-близо, да обменяма фото опит и идеи:winkw:, ще "вдигнеш" % на пловдивската група и много други ще....
Напролет живот и здраве, нали се каним да почваме да строим......(ни йъ виждам много, много аз тая работа, ама нейсе) Може да се огледам за някоя и друга нивица/парцелче покрай нас. Ти си човек с богат "селски" опит и предполагам, че след толкова години в къща с двор, ще ти е трудно отново да се набуташ в някой апартамент....
Айде със здраве. Помисли си. Аз сериозно написах всичко това. Ти шегуваше ли се?:blink:
Не съм сигурен дали изобщо ще продавам, първо-няма цена и второ-много съм сантиментален, построяването на тая къща отразява един етап от живота ми с всичките му хубави и лоши моменти.
Обидно ми е, че се блъскаме и работим за "жълти" стотинки, в друг град и при други условия отдавна щях да съм достигнал златната средна класа, че и малко отгоре. Всичко е много свързано, забавят ли заплатите на работещите в химкомбината и веднага се усеща, а ако недай си боже някое предприятие хлопне кепенци...господ на ни е на помощ...сал едната академия ни подържа, нещо като в курортните градове, сезонна работа. Има студенти-има работа, няма студенти-пустош.
Ще поживеем-ще видим, сега обмислям ново начинание и то е свързано точно с дворове, паркове и градинки.