Ами сега?
КНИГИ, ФИЛМИ, МУЗИКА - тоже...
Да си направим един излет на студ, планина и сланинки, наденички... на жар?:lol:
мммммм, че вкусно, ама съм на постноЗвеневия написа:ги обсъдихме!
Ами сега?
Да си направим един излет на студ, планина и сланинки, наденички... на жар?:lol:
На излета обаче ще трябва да мълчите. То всичко е обсъдено...Звеневия написа:ги обсъдихме!
Ами сега?
То на нашата възраст май е обратното, колегаRemmivs написа:преминаваме към практически упражнения?
Ами. Тъкмо напротив, колега.vyara написа:То на нашата възраст май е обратното, колега![]()
Печени картофи, царевИчки, тиквички с риган, розмарин и зехтинче...lilly написа:мммммм, че вкусно, ама съм на постноЗвеневия написа:ги обсъдихме!
Ами сега?

На жар всичко е вкусно. А и в планината...Звеневия написа:Печени картофи, царевИчки, тиквички с риган, розмарин и зехтинче...lilly написа:мммммм, че вкусно, ама съм на постноЗвеневия написа:ги обсъдихме!
Ами сега?
Лук на скара, моркови, кисели краставички с водчица и планинска водичка... ХМммммм...
Казваш да обера зарзаватчийницата и да идвамЗвеневия написа: Печени картофи, царевИчки, тиквички с риган, розмарин и зехтинче...
Лук на скара, моркови, кисели краставички с водчица и планинска водичка... ХМммммм...
Може и бирички...
Всеки сам си носи ****то.lilly написа: А така ли да се облека - не е ли студено в планината
Не бой се, според мен няма да изстинеш.lilly написа:Казваш да обера зарзаватчийницата и да идвам:rotfl24::rotfl24:
А така ли да се облека - не е ли студено в планината
Силно зависи, с коя страна на тЕлото ще е към огнището!Remmivs написа:Не бой се, според мен няма да изстинеш.
Не каза ли ти, че всяка тема преди сме можели да обърнем натам, а пък в момента (тогава не повня кога) не било така. Или мак съм в кулпа. Меа.Мнемозина написа:Аз?Remmivs написа:Значи сме се оправили. Мнемо май се "тръшкаше", че ни е отлетял този уклон.![]()
Никогиш!![]()
А и не съм забелязвала да е отлитал...
А, може. Поне първото често съм го отбелязвала.Remmivs написа:Не каза ли ти, че всяка тема преди сме можели да обърнем натам, а пък в момента (тогава не повня кога) не било така. Или мак съм в кулпа. Меа.Мнемозина написа:Аз?Remmivs написа:Значи сме се оправили. Мнемо май се "тръшкаше", че ни е отлетял този уклон.![]()
Никогиш!![]()
А и не съм забелязвала да е отлитал...
тая я познавам от някъде мамка муЗвеневия написа:Печени картофи, царевИчки, тиквички с риган, розмарин и зехтинче...lilly написа:мммммм, че вкусно, ама съм на постноЗвеневия написа:ги обсъдихме!
Ами сега?
Може и бирички...
тая бираcaliostro написа:тая я познавам от някъде мамка му
Че то пости без сех пости ли саЗвеневия написа:ШШШШ, альоооо, темата беше за излет в планината!?caliostro написа:то не боли
ЦЪР-ПЪР-АЛА-БАЛА
Ква болка, кви спомени, къв тоя предколеден сех??? СЕГА СЕ ПОСТИ, бЭ!
Аре бе...ти пак за работа заприказва... Ора на възраст сме..Звеневия написа: Може и бирички...