Дупка на чорапа.
Това е снежен покрив, по който някой е писал, вървейки.
Обаче откъде е тръгнал, как е вървял и къде е изчезнал после след последното "А"?
Пускам ви я, защото не е честно само аз да не мога да спя и да се чудя.
ми някъде следите са двойни - особено ясно личи на Ч, Р, А... прескачали са на най-близкото разстояние м/у буквите.Мнемозина написа:Пускам ви я, защото не е честно само аз да не мога да спя и да се чудя.
Да, това се вижда - но пак не мога да си представя точно хода.holi_day написа: ми някъде следите са двойни - особено ясно личи на Ч, Р, А... прескачали са на най-близкото разстояние м/у буквите.
Далеч ми се вижда.Remmivs написа:Започнал е от последното А.
Скочил е там на покрива. От място подобно на това, от което е снимано.
Стъпките са от лисица, която е замитала следите с опашката си.Мнемозина написа:Дали го е изчислявал предварително?
Шантави деца...
Ииии, не разбираш ти сега моето тревълнение.holi_day написа:Стъпките са от лисица, която е замитала следите с опашката си.Мнемозина написа:Дали го е изчислявал предварително?
Шантави деца...
Глей за ккво седнала да съ кахъри.
Ми ако са оставяли следи, могло е от място, където ще се стъпи да се вземе сняг и да се запълни там, където не е трябвало да има стъпка...
Голямо постижение, голямо нещо
Все пак е снимано отдалече и не се виждат дефекти, ако има такива.
Да ти кажа честно - не ми се види кой знае какво постижение...Мнемозина написа:Ииии, не разбираш ти сега моето тревълнение.
Това е загубено време и мисъл за нещо толкова мимолетно... малко по-малко от това да напишеш нещо на пясъка край морето.
Не е ли хубаво?
Ужас, сякаш си я е прибрал вътре![unknown] написа:Пък аз фотнах кво значи да си Флюбен....
Виж сега, Ани сигурно е имала дупка на чорапа, но е омъжена и затова Той не споменава имена, а пише нещо, което ще се разбере само от двамата влюбени.Мнемозина написа:
Но снощи точно това си мислех за стъпките: изкатерил се е горе, живота си е рискувал едва ли не, и вместо да изчисли и напише примерно "Обичам те, Ани", той отправя мимолетно послание към космоса - "Дупка на чорапа".
И защо реших, че е "той"? То това всъщност е ясно май.
Много си прозаична, начи!esti написа:Виж сега, Ани сигурно е имала дупка на чорапа, но е омъжена и затова Той не споменава имена, а пише нещо, което ще се разбере само от двамата влюбени.Мнемозина написа:
Но снощи точно това си мислех за стъпките: изкатерил се е горе, живота си е рискувал едва ли не, и вместо да изчисли и напише примерно "Обичам те, Ани", той отправя мимолетно послание към космоса - "Дупка на чорапа".
И защо реших, че е "той"? То това всъщност е ясно май.
Това е нечия малка тайна бе Мнемо, къде заби в космоса и ти...
Как може да наречеш любовта прозаична?!:lol:Мнемозина написа:
Много си прозаична, начи!
Съвсем друго е посланието, щото дупката на чорапа е едно от Айнщайновите прозрения.А те няма как да не са отправени към космоса.
П.П. Пак той бил казал "Логиката ще те отведе от точка А до точка В. Въображението ще те отведе навсякъде."
esti написа:Как може да наречеш любовта прозаична?!:lol:Мнемозина написа:
Много си прозаична, начи!
Съвсем друго е посланието, щото дупката на чорапа е едно от Айнщайновите прозрения.А те няма как да не са отправени към космоса.
П.П. Пак той бил казал "Логиката ще те отведе от точка А до точка В. Въображението ще те отведе навсякъде."
В сравнение с нея космоса е скучен и досаден, като автобусна спирка.
Манипулатор!Капинчо написа:
Е това твоето вече е чисто нахалство. ЗасрамИ се малко!esti написа:Казах ти аз, че не пускаш аванта....Мнемозина написа:Стига ти толкова.esti написа:Обичам правите текстове в този им вид.Мнемозина написа:
Е точно това се опитвах да ти кажа и аз.
Ето ти го и в прав текст: добре де, затапи ме, признавам.
Кажи ми още нещо в прав текст?
Първо виж за "нахалство".esti написа:Направо ми е писнало от вас с тези вносни думички, дето все трябва до речници да се допитвам.Мнемозина написа:
Е това твоето вече е чисто нахалство. ЗасрамИ се малко!
Не че не се смея тук цяла сутрин...
Чакай сега да проверя, за "срам" и ще ти отговоря.
Сетих се за "Ну погоди!" на ледената пързалка.Мнемозина написа:Това е снежен покрив, по който някой е писал, вървейки.
Е, не, това вече на нищо не прилича!esti написа:От скромност не си признах, че тази дума я знам - да не ви засенчвам щото...Мнемозина написа:
Първо виж за "нахалство".
П.П. Нещо си палава днес...
ПП Олекнах финансово и ми е леко на сърцето, затова.
Да.Stranniche написа:Сетих се за "Ну погоди!" на ледената пързалка.Мнемозина написа:Това е снежен покрив, по който някой е писал, вървейки.
Добре де, сериозно вече, как разбра, че е писано с любов?Мнемозина написа: Връщам разговора няколко стъпки назад и ти казвам, че има и любов към знанието и че точно тя е особено затрогваща у студентите - какъвто е бил този, който го е писал.![]()
Кракописно.Мнемозина написа:Да.Stranniche написа:Сетих се за "Ну погоди!" на ледената пързалка.Мнемозина написа:Това е снежен покрив, по който някой е писал, вървейки.
Но там вълкът пишеше ръкописно... така да се каже.