още не мога да говоря за него - твърде ми е прясно
12
- Marygold_vn
12
филм на Никита Михалков

Silence must be heard...
Re: 12
а аз гледах тозиMarygold_vn написа:филм на Никита Михалков
righteous kill
като филм нищо особено.като игра-велики и двамата
- Света вода ненапита
сега гледай и оригинала - "Дванадесет разгневени мъже"... с Питър Фонда...Marygold_vn написа:филм на Никита Михалков
има разлика, но и двата са прекрасни...
П.П. между другото... да си кажа... излезе първия холивудски кавър на български филм. филма се казва "Follen" и е кавър на ... не можете просто да си представите, на "Йо-хо-хо"... мдааам... препоръчвам г... много е готин...
Виж подводницата!
- Stranniche
- Обратна връзка:
"Дванайсет разгневени мъже" с Хенри Фонда е шедьовър.Метаморф написа:сега гледай и оригинала - "Дванадесет разгневени мъже"... с Питър Фонда...
/Бях ли го включила в списъка с любими филми?/
- Света вода ненапита
Stranniche написа:"Дванайсет разгневени мъже" с Хенри Фонда е шедьовър.Метаморф написа:сега гледай и оригинала - "Дванадесет разгневени мъже"... с Питър Фонда...
Михалков е направил също шедьовър... вервай ми!
Виж подводницата!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Вервам ти. Само че къде да го намеря?Метаморф написа:Stranniche написа:"Дванайсет разгневени мъже" с Хенри Фонда е шедьовър.Метаморф написа:сега гледай и оригинала - "Дванадесет разгневени мъже"... с Питър Фонда...
Михалков е направил също шедьовър... вервай ми!
Филма, не Михалков.
- Marygold_vn
Не знам дали имаш достъп, но тук:Stranniche написа: Вервам ти. Само че къде да го намеря?
Филма, не Михалков.
http://www.zamunda.net/details.php?id=102633
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
Stranniche написа:Защо всички го прекръстиха на ПитърMarygold_vn написа: Пропуснала съм я:shy:
12 ми хареса. И не искам да гледам оригинала на Питър Фонда. Този на Никита Михалков е много... нашенски...
След "Сибирския бръснар" бях онемяла за три дни...?
И се изказват едни компетентни становища...
то щото по-добре съм запознат с Джейн Фонда... тъй де, мъже никога не са ме привличали...
Виж подводницата!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Благодаря! Нямам достъп, но ще се опитам да намеря филма.4avdar4e написа:Не знам дали имаш достъп, но тук:Stranniche написа: Вервам ти. Само че къде да го намеря?
Филма, не Михалков.
http://www.zamunda.net/details.php?id=102633
- Green Light
И на мен ми е любим, да. Страшен филм. Знам че оригинала е с Хенри Фонда, аз обаче него не съм го гледал. Гледал съм 12 разгневени мъже с Джак Лемън. Страшен, страшен, много ми хареса. Търсех го веднъж из торентите, ама го няма.Stranniche написа:"Дванайсет разгневени мъже" с Хенри Фонда е шедьовър.Метаморф написа:сега гледай и оригинала - "Дванадесет разгневени мъже"... с Питър Фонда...
- Marygold_vn
Написах Питър, защото Метаморф така написа... Признавам, че от него разбрах за оригинала - не знаех, че 12 е римейк:shy:Stranniche написа:Защо всички го прекръстиха на ПитърMarygold_vn написа: Пропуснала съм я:shy:
12 ми хареса. И не искам да гледам оригинала на Питър Фонда. Този на Никита Михалков е много... нашенски...
А и честно казано не ме интересува - американското кино ме отвращава, съжалявам - прекалено е стерилно. Лично мнение.
ПП Необходимо ли е всеки след всеки свой пост да прави уговорката, че това е неговото лично мнение?
Silence must be heard...
Това ли е търсиш:Green Light написа: Гледал съм 12 разгневени мъже с Джак Лемън. Страшен, страшен, много ми хареса. Търсех го веднъж из торентите, ама го няма.
http://www.zamunda.net/details.php?id=25009
П.П. Снимката е на филма с Х. Фонда, но виж по-надолу артистите
- Green Light
А! Да, много ти благодаря! Точно това търся.4avdar4e написа:Това ли е търсиш:Green Light написа: Гледал съм 12 разгневени мъже с Джак Лемън. Страшен, страшен, много ми хареса. Търсех го веднъж из торентите, ама го няма.
http://www.zamunda.net/details.php?id=25009
П.П. Снимката е на филма с Х. Фонда, но виж по-надолу артистите
- Stranniche
- Обратна връзка:
Предразсъдъци. Не цялото американско кино е стерилно.Marygold_vn написа:Написах Питър, защото Метаморф така написа... Признавам, че от него разбрах за оригинала - не знаех, че 12 е римейк:shy:Stranniche написа:Защо всички го прекръстиха на ПитърMarygold_vn написа: Пропуснала съм я:shy:
А и честно казано не ме интересува - американското кино ме отвращава, съжалявам - прекалено е стерилно. Лично мнение.
ПП Необходимо ли е всеки след всеки свой пост да прави уговорката, че това е неговото лично мнение?
Не си гледала филма. Идея нямаш за какво става дума, но си против
Но няма да споря, не обичам конфликтите - не си струват.
Приятна вечер.