НАЗДРАВЕ!
Аре, ве Мъжжжж.... може градуси там да са под налягане.... изгърчени един вид /а, стените на шише - кевларови/ свити скромни градусчета ...като злазят вън ....гле кво става ГРАДУСИЩА...Джин Маймун ряпа да еде
Наздравие
БоЕВ написа:Поздравления Фриски!
Странничето е права, опитай в кетъринг фирмите, те така и така се чудят как да оправдаят високите си цени, пък е и интересно.
Пожелавам ти успех!
quote]
Нещо такова си мисля и аз - луксозни ми изглеждат, нещо като закачка, а и количествата са ограничени. Така че биха могли да послужат в някаква еднократна кампания. Успех!
Благодаря ти. Както казах на мен ми дай да ги измисля, да ги направя, ама опре ли до търговия..........МЪЖжжж написа:Ох. А бе важното е, че имаш дух. То търговец не се става...човек трябва да си е роден такъв.
Е, от мене не става например.
Успех приятелче!

Уф и аз съм същата. Затова и не се обаждах до сега.frisky lioness написа:Благодаря ти. Както казах на мен ми дай да ги измисля, да ги направя, ама опре ли до търговия..........МЪЖжжж написа:Ох. А бе важното е, че имаш дух. То търговец не се става...човек трябва да си е роден такъв.
Е, от мене не става например.
Успех приятелче!не ме търси В най-лошия случай ще имам да си подарявам на приятели в следващите няколко години
Но пък съм вложила много сърце, време и енергия
Ще опитам, ама имам резерви...Най-лошото е, че по такива магазинчета, книжарници и т.н рядко можеш да попаднеш на управител/собственик. Аз ако дойда към теб, по скоро ще е за да се видим, да пием кафе....Няма си разваляме кефа с търговия:-)[unknown] написа:Предлагай ги по книжарниците! там е най- големият оборот за такива нещица. Аз работя с/у училище, а до моят кабинет има книжарница. Ако искаш, ела към кабинета ми някой ден, ще им ги предложим на тях.frisky lioness написа:

Mila написа:Благодаря и на теб. Днес ще посетя две-три такива фирмиБоЕВ написа:Поздравления Фриски!
Странничето е права, опитай в кетъринг фирмите, те така и така се чудят как да оправдаят високите си цени, пък е и интересно.
Пожелавам ти успех!
quote]
Нещо такова си мисля и аз - луксозни ми изглеждат, нещо като закачка, а и количествата са ограничени. Така че биха могли да послужат в някаква еднократна кампания. Успех!