Независимостта я оставям на БоЕВ.
Но... оцеляхме.
Тия 10 години, дето ги пише в календара, да не са нещо по двоичната система... объркани?
Тва сигурно като в брака- една изтърпяна година се брои за три, а тука една година- за пет....Мнемозина написа:
Но... оцеляхме.
Тия 10 години, дето ги пише в календара, да не са нещо по двоичната система... объркани?

Мен от 7,30 ме сърбят ръцете, но реших, че тоя път няма да съм аз мерудиятаМнемозина написа:да се поздравим днес?
Ще прощаваш, ама това беше в затвора, не в брака.[unknown] написа:Тва сигурно като в брака- една изтърпяна година се брои за три, а тука една година- за пет....Мнемозина написа:
Но... оцеляхме.
Това е защото още вчера ме ОпълномУщи да говоря вместо теб.4avdar4e написа:Мен от 7,30 ме сърбят ръцете, но реших, че тоя път няма да съм аз мерудиятаМнемозина написа:да се поздравим днес?
Честити годишнини, братя и сестри
А, без мен!Мнемозина написа:
Тц, в затвора се смята една за две, ако бачкаш яко. По- леко е от брака, ся....Мнемозина написа:Ще прощаваш, ама това беше в затвора, не в брака.[unknown] написа:Тва сигурно като в брака- една изтърпяна година се брои за три, а тука една година- за пет....Мнемозина написа:
Но... оцеляхме.

Ама аз само защото ти националните празници по ги умееш...БоЕВ написа:А, без мен!Мнемозина написа:
Всички сме достатъчно големи и можем да преценим кое-кога. Всеки да празнува каквото му е угодно.
Аз за мене си знам!
Честито!
Хммм, не беше ли две за три?[unknown] написа: Тц, в затвора се смята една за две, ако бачкаш яко. По- леко е от брака, ся....
Благодаря!Мнемозина написа:
Честито!
Явно отдавна си излезнала от затвораМнемозина написа: Забравила съм вече.

Да. А ти кога лежа?[unknown] написа:Явно отдавна си излезнала от затвораМнемозина написа: Забравила съм вече.