Има ли някой с вишо убразувание туканка?
Има ли някой с вишо убразувание туканка?
Или пък някой, който в момента да учи за вишо?
Питам, щото туй ще да значи, че има студенти измежду нас (бивши студенти нали нямало, казват...)
Пък празник светъл иде. И така удобно тази година са ни го сложили в петък... грехота ще е да пропуснем. Кво ще кажете? Таман и Странничето ще видим - тя май е попрехвърлила висшето с некой и друг докторат, ма ний ще я приемем между нас :)
Кой ще се наеме да организира?
Питам, щото туй ще да значи, че има студенти измежду нас (бивши студенти нали нямало, казват...)
Пък празник светъл иде. И така удобно тази година са ни го сложили в петък... грехота ще е да пропуснем. Кво ще кажете? Таман и Странничето ще видим - тя май е попрехвърлила висшето с некой и друг докторат, ма ний ще я приемем между нас :)
Кой ще се наеме да организира?
Re: Има ли някой с вишо убразувание туканка?
Който пита!Gaspode написа:Кой ще се наеме да организира?
ОКЗвеневия написа:Който пита!Gaspode написа:Кой ще се наеме да организира?
Почвам да организирам
Звеневия - поради понеже защото последния път блестящо се справи с намиране на място и резервация, те назначавам за "Отговорник по Резервациите". Почвай
Аз же поема по-тежката задача - правенето на списък на участниците
Ц- на 8-ми, не става, освен ако не искате да пиете топла бира, тУдени закуски и разредено вино!Gaspode написа:ОКЗвеневия написа:Който пита!Gaspode написа:Кой ще се наеме да организира?
Почвам да организирам
Звеневия - поради понеже защото последния път блестящо се справи с намиране на място и резервация, те назначавам за "Отговорник по Резервациите". Почвай
Аз не съм!
Ъ-ъ Вишну кво?
Става ли тия дето по го докарваме на Шива (не Шиба бе, мръсници
)?
- Stranniche
- Обратна връзка:
[unknown] написа:И аз имам едно вишу убразувание с формата на глава... Закрепено е на раменете ми...vyara написа:бе напрау вишу убръзуваньи4avdar4e написа:Направо "вишо убразувание"Мнемозина написа:Пфу, срамота!
Пише се "вишо образувание", не знаеш ли?
Мойту виши убръснуфание нъ ръменете между ошите хем гу имъ, хем нещу никву го нямъ.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Искам да съм в Оня списъГGaspode написа:ОКЗвеневия написа:Който пита!Gaspode написа:Кой ще се наеме да организира?
Почвам да организирам
- БОЙКО БОРИСОВ
Абе хора, петък е 8 декември - това от вчера го пишем. Начи - шанс да се намери нищо свястно - нихт. Айде казвайте за събота: къде и кога. Да пускаме отделна тема...Gaspode написа:Както винаги - само си дращим
Сори, ама и аз няма да мога в петък. Вчера, га пуснах фитиля не знаех... не, че се оправдавам де :)
Събота нещо? Или направо за догодина?
-
Гост
-
Гост
И е удобно - нали на имен ден не се канело... Кой празнува днес от клубчето? Да му идем на гостиAnonymous написа:Най-близо е сряда - вечер !!!Gaspode написа:Б@си въпросаAnonymous написа:Само ПЕТЪКЪЪЪЪЪЪ???zlatokoska написа:
ако не е в петък няма смисъл:)))
Кво му е на ВТОРНИК?Ти сирйозно ли не знаеш кво му е на Фторника?
![]()
Ми далече е бе![]()
Гледано от днес петък е къде къде по-близо
![]()
![]()