Идеи, мммм, или е безнадежна работа??
П.П. Не ща да питам другаде, щото докато ми отговорят, ще стане ... понеделник
вече сканирания документ е "фърлен" в уърд ли?4avdar4e написа:Може ли текст, сканиран и съхранен в уърд (о, господи:crying:) по някакъв начин да се обърне в текст просто в уърд?? Аби-то не ще, няма начин да изискам текста в джепег, адоб или нещо подобно...
Идеи, мммм, или е безнадежна работа??
П.П. Не ща да питам другаде, щото докато ми отговорят, ще стане ... понеделник
Не ще. Правилно си ме разбрал, запазен е като картинка в уърдМетаморф написа: вече сканирания документ е "фърлен" в уърд ли?
тогава го прехвърли през уърд-а в пдф файл и го разпознай
или не съм те разбрал правилно?
Как тъй да не ще Аби-то? вземи всяка картинката с текст от страницата и я плесни с пейст отново в paint или там квото и пробвай да разпознаеш от там. Абито би трябвало да се справи4avdar4e написа:Не ще. Правилно си ме разбрал, запазен е като картинка в уърдМетаморф написа: вече сканирания документ е "фърлен" в уърд ли?
тогава го прехвърли през уърд-а в пдф файл и го разпознай
или не съм те разбрал правилно?
Ураааа, стана! (жив и здрав да е Метаморфа) Копи - пейст в Ирфан вюъра и Аби-то сработи.. Аман, искам на водопада Викторияwild_moon написа: Как тъй да не ще Аби-то? вземи всяка картинката с текст от страницата и я плесни с пейст отново в paint или там квото и пробвай да разпознаеш от там. Абито би трябвало да се справи
Ако беше джепег, кайне проблеме, док, кака, докpocti_bezobidna написа:Аз нещо не разбирам - какъв е файла - jpg или doc?
Аз на служебния Мак имах възможност да конвертирам през save as - и от там да си избирам в какъв формат да запазя текста.
Ими като му кажа Print -пак има лутон за Save as и възможност за конвертиране.
С PC-то става ли тоз пиниз?
С копиране не става ли? Малко е тегаво, ама...
Ко туй "Аби"? Кажете на безпросветната4avdar4e написа:Ако беше джепег, кайне проблеме, док, кака, докpocti_bezobidna написа:Аз нещо не разбирам - какъв е файла - jpg или doc?
Аз на служебния Мак имах възможност да конвертирам през save as - и от там да си избирам в какъв формат да запазя текста.
Ими като му кажа Print -пак има лутон за Save as и възможност за конвертиране.
С PC-то става ли тоз пиниз?
С копиране не става ли? Малко е тегаво, ама...И не става със сейв ес, нее...
Но го излъгахме, ама ха
чай ся да съ ръзберем!? Метаморфозния или аз???4avdar4e написа:Ураааа, стана! (жив и здрав да е Метаморфа) Копи - пейст в Ирфан вюъра и Аби-то сработи.. Аман, искам на водопада Викторияwild_moon написа: Как тъй да не ще Аби-то? вземи всяка картинката с текст от страницата и я плесни с пейст отново в paint или там квото и пробвай да разпознаеш от там. Абито би трябвало да се справи
как кой, бре! аз, естествено!wild_moon написа: чай ся да съ ръзберем!? Метаморфозния или аз???
добре че го сбори
ТОй на ох, лични бележки (да го наречем така) ми даде идеятаwild_moon написа: чай ся да съ ръзберем!? Метаморфозния или аз???
добре че го сбори
п.п. тва файла де
уффф, то се е видяло, човек от теб не може да се вреди един път!Метаморф написа:как кой, бре! аз, естествено!wild_moon написа: чай ся да съ ръзберем!? Метаморфозния или аз???
добре че го сбори
малко изпросено си е, ама то мен да минеwild_moon написа:ай дай една![]()
аааа, щом шъ съ изпросени правя рекламация от разМетаморф написа: малко изпросено си е, ама то мен да мине
Тая имам, но мислех, че съм назад във... версиите,Метаморф написа:и добави 9-та версия...holi_day написа:ABBYY FineReaderpocti_bezobidna написа:Ко туй "Аби"? Кажете на безпросветната
ами... 9-та версия е от края на миналата година...holi_day написа:Тая имам, но мислех, че съм назад във... версиите,Метаморф написа:и добави 9-та версия...holi_day написа:ABBYY FineReaderpocti_bezobidna написа:Ко туй "Аби"? Кажете на безпросветнатата затова не споменах.
ок. мерси. пу да ми се ненадява човек.Метаморф написа:ами... 9-та версия е от края на миналата година...
а при тази програма новите версии излизат горе-долу на 2-3 години...
holi_day написа:ок. мерси. пу да ми се ненадява човек.Метаморф написа:ами... 9-та версия е от края на миналата година...
а при тази програма новите версии излизат горе-долу на 2-3 години...
Начи мога спокойно да давам технически консултации?! Хубуу. Това беше само началото.
Чаве, ей мъ. Оттук нататък - можеш да ме питаш сичку.