Пич, Бейби да не би случайно да е на фризьор и в момента да те чака да я вземеш?!:lol:Green Light написа:сега има да се чудя...Semiramis написа:намеква, че Грийн забравя нещо по-голямо?Quid написа:тва не са суеверия а знаци които ни дава съдбатаАмаранта написа:Суеверия са това,
но има дни, в които човек е по-разсеян, и това си проличава още от сутринта.
Върнах се от прага днеска сутринта.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Re: Върнах се от прага днеска сутринта.
И аз съм така.Green Light написа:Сетих се че съм си забравил чадъра. Вчера също го забравих и ме валя студения дъжд цял ден, та днеска си викам бе я да се върна, тва са суеверия, па и няма да се забавя, знам го къде е чадъра, на закачалката е. Върнах се значи аз, грабнах си ъмбрелата, заведох големия ми ангажиран и сериозен малък мъж на училище и деня си почна. Сега изброявам:
1) Купих си кафе и установих че съм си оставил парите в офиса, та се качвах да ги взема.
2) Установих че съм си забравил GSMa.
3) Тръгнах да се връщам в къщи за да го взема, но забравих в офиса една служебна бележка. Та се върнах до офиса, оттам в къщи и така. После тръгнах по работа насам натам
4) Като се върнах в офиса, се сетих че не съм оставил една фактура където трябва. Върнах се за да я оставя.
5) Току що си купих чай. Даже два чая си купих понеже първият горещ, парещ чай го плиснах със замах върху барплота в кафето и олях 2те(двете) момичета, които продават там. Извиних се шест пъти, докато ми направят втория чай, за да установя, че съм си забравил парите горе в офиса.
Тва е.
Довечера сме на ресторант
Върна ли се сутринта, после цял ден се връщам.
Panta rhei...
не бе ...frisky lioness написа:По-скоро, че си наемен убиешdoktorka написа:а ако имаш един такъв от големите в колата...vyara написа:Разкриха ни!Амаранта написа: Някъде бях чела, че много си личало кой какъв е, по това какви чадъри носи... не го помня много добре, но от там разбрах, че навикът ми в мрачните дни да нося малък сгъваем чадър в чантата си, по някакъв начин ме изобличава като много неприятна и егоцентрична личност.
кво значи?
че си побойник?
особено ако си в странство
за това са бухалките...
тук има поверие,ако се отвори чадър в къщата,може да умре човек.
- Света вода ненапита
- Stranniche
- Обратна връзка:
А с Холи веднъж се препирахме кой е по-разсеян.Green Light написа:Сетих се че съм си забравил чадъра. Вчера също го забравих и
Мислех да обявя състезание, но забравих
Обичам разсеяни хора.
Трябва да си пуснем тема.. Някога, някъде из дира четох много смешни случки с разсеяни хораStranniche написа: А с Холи веднъж се препирахме кой е по-разсеян.
Мислех да обявя състезание, но забравих.
Обичам разсеяни хора.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Много сгради там нямат 4ти и 44ти етажSemiramis написа:одеве точно попаднах на това
За японците и странностите
Освен това не се подарява саксия в къща, където има болен, защото болестта щяла да пусне корени.
А две китайки така ми се развикаха първия път, когато си забодох клечките в ориза, че втори път нямаше:shy:.
ма моля ти са!4avdar4e написа:Трябва да си пуснем тема.. Някога, някъде из дира четох много смешни случки с разсеяни хораStranniche написа: А с Холи веднъж се препирахме кой е по-разсеян.
Обичам разсеяни хора.
като отидете на летището да си хванете полета за в къщи...и ви кажат:" ми тоооо...вашият полет беше вчера!"
тогава можете да ме стигнета...
може ли да попитам...Stranniche написа:Много сгради там нямат 4ти и 44ти етажSemiramis написа:одеве точно попаднах на това
За японците и странностите. Един свят без четворки...
Освен това не се подарява саксия в къща, където има болен, защото болестта щяла да пусне корени.
А две китайки така ми се развикаха първия път, когато си забодох клечките в ориза, че втори път нямаше:shy:.
а може ли да си ги сложиш зад ушите( по една от всяка страна)..както се слага молив?
( да знам сина ми като го прави ....щото толкова му е акълчето)
шъ съ наложи да отклоня темата и да спомена небрежно Грийн по коя ТВ го дават в момента4avdar4e написа:Трябва да си пуснем тема.. Някога, някъде из дира четох много смешни случки с разсеяни хораStranniche написа: А с Холи веднъж се препирахме кой е по-разсеян.
Обичам разсеяни хора.
Шъ пуснели тема, та други да се излагаме в нея! Ама ха!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ако мъж ми пишеше в клуба, щеше да имаш конкурентdoktorka написа: ма моля ти са!
като отидете на летището да си хванете полета за в къщи...и ви кажат:" ми тоооо...вашият полет беше вчера!"
:rotfl24:
Във вторник вечерта се стреснах, че полетът ми за БГ е бил сутринта и съм го изпуснала:twisted:.
Изпаднах в ужас - докато не отворих имейла с резервацията. Оказа се, че билетът е за сряда...
Разсеяността е чаровно нещо, но понякога доста стресиращо.
Едно е сигурно - не ти е скучно!
Просто навсякъде - подвеждаща информацияStranniche написа:Във вторник вечерта се стреснах, че полетът ми за БГ е бил сутринта и съм го изпуснала:twisted:.
Изпаднах в ужас - докато не отворих имейла с резервацията. Оказа се, че билетът е за сряда...
Разсеяността е чаровно нещо, но понякога доста стресиращо.
Явете се на 16-ти (четвъртък) едикъде си
ок
явявам се
ама 16-ти е петък
кой нарочно ме е подвел като сгрешил деня в скобите
що да е трябвало да погледна календара, че да преброя на пръсти четвъртък ли е, петък ли е
заговор
рядко зная коя дата е, че даже и дните от седмицата обърквам
но нали това са някакви подробности незначителни, ку трябва да сме честни по тоя въпрос
Ф.Песоа
Ф.Песоа
holi_day написа:шъ съ наложи да отклоня темата и да спомена небрежно Грийн по коя ТВ го дават в момента:lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Stranniche написа:Разсеяността е чаровно нещо, но понякога доста стресиращо.
- заключвате ли кабинета си на излизане от него, ку ваша колежка е вътре? *
* - да не се разбира, че желае такова усамотение или че чека Ромео да се изкачи при нея и да влезе през прозореца
това днес го свърших, поне за пети път е
- пред някаква канцелария сте, трябва кротко да почукате и да влезете, мъ понеже държите ключове (що пъ да седът неизползвани) напъвате да отключите вратата, уффф що ли пъ не става, а чиновникът вътре ви посреща опулен ей така
**
** - никва култура на посрещане на гражданите не проявяват канцеларските мишки, хем гражданите не носят пистолети, а сал дейни ключове
-
* - да не се разбира, че желае такова усамотение или че чека Ромео да се изкачи при нея и да влезе през прозореца
това днес го свърших, поне за пети път е
- пред някаква канцелария сте, трябва кротко да почукате и да влезете, мъ понеже държите ключове (що пъ да седът неизползвани) напъвате да отключите вратата, уффф що ли пъ не става, а чиновникът вътре ви посреща опулен ей така
** - никва култура на посрещане на гражданите не проявяват канцеларските мишки, хем гражданите не носят пистолети, а сал дейни ключове
-
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Вече имам инвентарна книгаSemiramis написа:не е честно такааааааааааааааа
Нанесена е в нея информация кой гледа ТВ в съседната стая и на кой не му се налага да става дори, а само динамично да се набере на дистанционното и да превключва каналите
Ф.Песоа
Ф.Песоа
В дните от седмицата горе-долу се ориентирам, но тва с датите е тееежък проблем. Календарче над главата, цял ден файлове с разширения с днешна дата и на края ... тцъ, не помня кой ден сме:shy:holi_day написа: рядко зная коя дата е, че даже и дните от седмицата обърквам
но нали това са някакви подробности незначителни, ку трябва да сме честни по тоя въпрос
Сичко е подвеждащо4avdar4e написа:В дните от седмицата горе-долу се ориентирам, но тва с датите е тееежък проблем. Календарче над главата, цял ден файлове с разширения с днешна дата и на края ... тцъ, не помня кой ден сме:shy:
Сичко
На календара `прозорчето`, което показва датата все е някъде другаде
А кви гадни настройки имат фотоапаратите - моят напр ме е обърквал с два дни назад
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ма, моля ти се, аз хич даже не съм разсеяна, с никого не се меря, но си спомням, че четох уникални истории...doktorka написа: ма моля ти са!
Само бюрото ми е осеяно с биляжчици и това е....
Твоята е ясна4avdar4e написа:Само бюрото ми е осеяно с биляжчици и това е....
Аман от хора с привилегии
Ей я
Не й се налага да има две бюра - в къщи и на работа
Не й се налага да транспортира половин ТИР с разни се важни неща
Кви хора има начи
Глези ги професията им
Седнат у дома, пишат си в единия джам на танганайски, в другия - на форумски и едновременно с това сичко им е на ръка разстояние
Не им се налага да отърчат до работата през нощта или да се върнат за нещо у дома, след като са излезли преди половин час
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Хубаво си приказваме ниеGreen Light написа:Сетих се че съм си забравил чадъра. Вчера също го забравих и ме валя студения дъжд цял ден, та днеска си викам бе я да се върна, тва са суеверия, па и няма да се забавя, знам го къде е чадъра, на закачалката е. Върнах се значи аз, грабнах си ъмбрелата, заведох големия ми ангажиран и сериозен малък мъж на училище и деня си почна. Сега изброявам:
1) Купих си кафе и установих че съм си оставил парите в офиса, та се качвах да ги взема.
2) Установих че съм си забравил GSMa.
3) Тръгнах да се връщам в къщи за да го взема, но забравих в офиса една служебна бележка. Та се върнах до офиса, оттам в къщи и така. После тръгнах по работа насам натам
4) Като се върнах в офиса, се сетих че не съм оставил една фактура където трябва. Върнах се за да я оставя.
5) Току що си купих чай. Даже два чая си купих понеже първият горещ, парещ чай го плиснах със замах върху барплота в кафето и олях 2те(двете) момичета, които продават там. Извиних се шест пъти, докато ми направят втория чай, за да установя, че съм си забравил парите горе в офиса.
Тва е.
Но забележете Грийн колко пъти си е забравил парите днес
А в момента е на ресторант
Вероятно пак е забравил портфейла
Ку има някой наблизо, да отърчи да загаси тока, та да може Грийн да се измъкне, че има ногу настоятелни сервитьори, заради едната сметка
Ф.Песоа
Ф.Песоа
holi_day написа: Твоята е ясна
Аман от хора с привилегии
Ей я
Не й се налага да има две бюра - в къщи и на работа
Не й се налага да транспортира половин ТИР с разни се важни неща
Кви хора има начи
Глези ги професията им
Седнат у дома, пишат си в единия джам на танганайски, в другия - на форумски и едновременно с това сичко им е на ръка разстояние
Не им се налага да отърчат до работата през нощта или да се върнат за нещо у дома, след като са излезли преди половин час
Малеее, ако бяха само два джама, с мед да ме намажеш.. Един ден ги броихме... Къде 10 бяха нетски, 4 уърд, 1 екселски, че и Аби-то си стоеше отворено.. Никаква трудова оптимизация..
П.П. Вчера си говорех с един колега, че съм станал в 4. В колко??? Е, добре, де в 4,15. В и 45 вече работех.. Той, човекът, загуби ума и дума... И си жива и свежа в 7 вечерта???
Глеееезлаааа
holi_day написа: Ку има някой наблизо, да отърчи да загаси тока, та да може Грийн да се измъкне, че има ногу настоятелни сервитьори, заради едната сметка
За всичко мислиш ти.
Истински Тефал си!
"давай ,докато не се е почнало!"holi_day написа:Ку има някой наблизо, да отърчи да загаси тока, та да може Грийн да се измъкне, че има ногу настоятелни сервитьори, заради едната сметка
Ести,esti написа:holi_day написа: Ку има някой наблизо, да отърчи да загаси тока, та да може Грийн да се измъкне, че има ногу настоятелни сервитьори, заради едната сметка
За всичко мислиш ти.
Истински Тефал си!
тази реклама я знаеш съседката ,която бас ловя е на 50-тина години...!
Ми кажи сега що ти са шафЙорски курсове? Що е тая алчност за служебна кола?4avdar4e написа:![]()
И пералнята и мръсните чинии са ми на една ръка разстояние, па като почна да мигам на заето срещу монитура, зема, па измия, пък пусна една прафосмукачка, ей така, вместо кафе с кольежки
Малеее, ако бяха само два джама, с мед да ме намажеш.. Един ден ги броихме... Къде 10 бяха нетски, 4 уърд, 1 екселски, че и Аби-то си стоеше отворено.. Никаква трудова оптимизация..
П.П. Вчера си говорех с един колега, че съм станал в 4. В колко??? Е, добре, де в 4,15. В и 45 вече работех.. Той, човекът, загуби ума и дума... И си жива и свежа в 7 вечерта???Мчи да, спала съм цели 5 часа, що да не съм
Глеееезлаааа
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ми аз я помня, не беше толкова отдавна.doktorka написа:
Ести,
тази реклама я знаеш съседката ,която бас ловя е на 50-тина години...!
А съседката ми е малко над 50 годишна и никога не пропуска да му подари букет за РД.
Обикновено аз винаги изразвам приятно учудване, как ми помни РД-то, а тя винаги отговаря:
- Ми как няма, остаряваме вече и един ден кой ще ни наглежда - вие сте най-близо.
И още много има, но само още едно да кажа.
Тя, аз и зет и се засичаме в коридора.
Тя:
- Ааааа, Ести здравей! Днес вкъщи ли ще си бъдеш, че чакам едни техници, а мен няма да ме има?
Аз:
- Имам малко работа, но ако съм тук, ОК.
Зетя към съседката:
- Стига сега и ти, защо ще ангажираш ести - дъщеря ти (жена му) ще дойде и ще ги чака.
Тя:
- Аааа.....ама защо да ангажирам Севда.
Та така с комшийките....
Имам, колкото искаш... Преди ...5 часа бяха паркирани къде 5-6 поне наоколо, че и багер и валяк имашеholi_day написа: Ми кажи сега що ти са шафЙорски курсове? Що е тая алчност за служебна кола?Имаш ли място за паркиране до бюрото?
Шо, що, щот съм си го навила. Цел - срок... Иначе ич не се виждам да карам или, опази Боже, да паркирам около нас, то аз трудно пресичам...
Брилянтен комплимент! На мен, дето не харесвам комплиментите, да ми допадне... Някак и потвърди това, че на среща се ходи с тиган в ръка, хем е функционално - оръжие е все пак, хем е като реклама на способности в кухнята, хем оказва се има символика - ей близнака ми, еднакво красиви сме и почти толку умни.esti написа:
За всичко мислиш ти.
Истински Тефал си!
Посетете Школата "Как се правят комплименти" с лектор кандидат на форумските науки Естислава Зочова. Текат записвания за март 2017г.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Найш как се замислих сега, по никое време... Имам си една любима в последно време комшийка, та тя за последния месец около 3 пъти не пропусна да каже, че не е случила на съседиesti написа: Та така с комшийките....
Уточнение: точно под нас е, но е кантора, офис. Ми да го продаде, пък да си търси друго място с по-готини съседи, тъй й казах аз преди да й затворя вратата под носа последния път, след като учтиво преди това около 100 пъти обясних, че гася пожари плюс че малкият е сам вътре
Хубава картинка.4avdar4e написа: Преди ...5 часа бяха паркирани къде 5-6 поне наоколо, че и багер и валяк имаше
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Бе имаше и още ама ме чакат и нямам време да разказвам. Набързо. Жена ми не забравих да взема, нито пък парите за ресторанта си забравих, ама имаше лек проблем със среща на една бензиностанция. Нали от офиса-> на бензиностанцията, да заредя и после домой. И му викам на моя човек, дет ще се разкарваш до офиса, иди там, чакай ме, идвам. Ама телефона не спира, един ми се обажда, втори, трети, и аз както карам и говоря, изведнъж се сетих, че трябва и през майка ми да мина, и ляв завой, хайде към маман, и половин час по- късно светнах, че моя човек си кеси там на тая бензиностанция... Понякога, Сете, просто няма начин да минеш без извинения
- snowprincess