Мини купър

Все същите
Аватар
Dark Angel

Мини купър

Мнение от Dark Angel »

за жени с мини мозък :grin:

на място за тир едно мило добро същество се мъчИ сума време да паркира мини колицата под вещите напътствия на спътника и

излезна човека да и дава съвети

мисля си, че от английското Left произлиза българското "Леф, леф, леф ти казвам ма....."

нда
но това е сложно
с произхода на думите :lol:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

коленцето си е супер
ти заеби те тая:-)
виж му под капака кво има тва мъненкото:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
jazz

Мнение от jazz »

имах едно такова
имах чуството че съм седнал на фотьойла
и карам със 160
яко адреналин по магистралата
а новия модел е трепач
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

бонбонче е
яко манящина
http://www.mini.bg/com/en/general/homepage/index.jsp

тая табуретка е баси и острилката:cool:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Колата не е по моя вкус, но в тоя филм я рекламират страхотно :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

[unknown] написа:Колата не е по моя вкус, но в тоя филм я рекламират страхотно :lol:
Ооо, да страхотен момент е с колиците там :rotfl24::rotfl24:
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

[unknown] написа:Колата не е по моя вкус, но в тоя филм я рекламират страхотно :lol:

В неделя май ще го дават по бтв. Някаква реклама ми се мЕрна.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

[unknown] написа:Колата не е по моя вкус,
Ей така капризните после се чудят къде им отишъл подаръка за НГ. Ми да се чудят... :lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Мечтая си за едно таковънка.....и да го паркирам, паркирам..:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Пенчо Заека написа:Мечтая си за едно таковънка.....и да го паркирам, паркирам..:rotfl24:
"мила,
вдигни малко десния крак нагоре.Сега левия.Сега десния малко встрани,
Сега лявото коляно малко по-нагоре.
Сега малко по-широко....

Скъпи,
ти мен ще ме ....таковаш ли....или ще ме паркираш?"
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Сега. Знам, че е трудно да се разбере, как така от миникупър и паркиране може да се стигно до този извод, обаче искам да ви кажа, че унгарците са педераси! В лошия смисъл на думата. Подхлъзни се, разбираш ли, закашляй се или нещо дребно сбъркай, като да речеме, да се полееш с мъничко кафе и унгарците ще ти го напомнят, докато си жив! Всяка друга нация би те разбрала. Французи, италианци, америкаци, бе всички ще тръгнат да ти търсят салфетки, мокри кърпички или нещо, съчувствие ще покажат, обаче унгареца -не! Ще те сочи с пръст, ще се смее с пълно гърло и ще се тупа по коленете. А когато след десет години те срещне случайно в компанията на изискани клиенти, ще започне да разказва с пълен глас, как си се олял, хем си се изхитрил и да шмръкнеш малко, та после си кихал лаваца. Това са те, знам го и никой не може да ме разубеди.
Първият ми болезнен досег с тая нация беше, когато унгарски приятели на зет ми пристигнаха триумфално, да карат ски. Ласло намкой си. Лаци. Е кой, да го води Лаци, да кара ски на Витоша? Сетихте се! Цара на ските- моа мем. Качваме се начи на Алеко, бяха тъмните години на социализъма, когато по Цариградско, пардон- булевард Ленин се караше със 120, а не като днес на втора с трийсе от Орлов мост до разклона за летището. Може би с миникупъкр бих слаломирал, тва е интересна идея, отнесох се.
Та на Алеко сме ние, после с Помагалския до горе и аз ги спускам лекичко, връткам слаломче, оп оттука скъпи гости, леко да не се сурнете, или па недай боже нещо да си изкълчите, равнинна нация, селяндури. Имат един хълм 300 метра висок и му викат планина. Ски ли? Ха! Елате ми, елате! По едно време ми омръзна да съм бейбиситър на леваците и понеже бяхме точно отгоре на Стената им викам. Аз- викам - ще се спусна по- бързичко тука, че ми ръждясаха кантовете с вас, пък долу ще ви изчакам. И фъснах. Карам си значи аз надолу, ама с периферното зрение гледам отдалече се задава някакъв метеорит. Позната гледка, някой изтървал ските и всеки момент ще далдиса. Завивам, че да го избегна, обаче кретена с канско усилие променя посоката, разперва ръце и ме тресва. Аз трясъка не го помня, но 100% е бил интересен. Летях. На една ми страна ските, на друга щеки, а на трета цайси на две строшени. Лежа, гледам небето- тва често се случва в живота на мъжете- и се опитвам да поема въздух. И на фона на ясното небе се появява ухилена унгарска мутра и бавно, бавно ръкопляска. Туп, туп, туп със скиорските ръкавици. Стенмаркус- вика- страшен слалом! Оп- оп- оп - и прави чупки в кръста, та да покаже как съм слаломирал. Веднага поех въздух. От раз! Събраха ми нещата от пистата, и докато се чудя кое говедо да удуша унгарското или другото, успях да направя инвентаризация. Здрав съм, ще живея. Впрочем метеора се оказа негър. Сещам се сега, че аз тва съм го разказвал по повод, че никога не знаеш, какво да очакваш от тая раса. Да ме тресне, разбираш ли, негър, на ски, посред зима, на Стената(не, че лятото няма да е странно). Както и да е. С тоя Лаци, неговата кожа, после сто пъти съм се виждал, даже у тях спахме веднъж, в Будапеща. И колкото и пъти да ме види все тва оп-оп-оп ми пее и се врътка. И до ден днешен не знам как е отървал боя. Педерас!
И за да не кажете, че прибързано си вадя заключения за цяла нация, ще ви разкажа и още един случай. Командировка сме, значи, с колеги, тва в зората на демокрацията(първо комунизъм, после зора на демокрация.. развитие) сертификат си вадим за канон факс машини. Сертифициран сервиз праим, сириъз тинг. Курсовете продължават до късничко(Тогава и тая работа с кафето стана. Шмръкнах, да ме питаш как и се олях), после таверни, тва онва и се прибираме в апартамента посреднощ. Фирмата в която работех тогава имаше постоянно присъствие в Будапеща и бяха наели един апартамент в тихичък квартал, зеленина, градинки, дечица. А посред нощ, игла да хвърлиш ще се чуе. Тишина. Паркирам аз едно фиатче мъничко. Фият уно, помните ли ги, новичко беше тогава много ми харесваше, после ква барака стана... така. Паркирам, значи, на едно тесничко местенце, а колегата излезнал от вън, да показва. Сто пъти му викам, няма нужда бе, вижда се всичко, от ясно по- ясно, обаче той седи. -Така, насам, натам, оп, стига, оп, още, оп тва, оп онова... Па и гръмогласен, направо кънти. Оп-оп-оп, наместихме се. Нищо и никаква история, докато на другата сутрин не излизаме да ходим на курса и отсреща излиза съседа. Унгарец. Фиксира ме, значи, мене лично, ухилва се до ушите, и право в очите ми вика Оп-оп-оп! Опопоп!
Е, не, кажете ми тва на какво прилича? Къде може така? На другия ден си тръгнахме!
Последно промяна от Green Light на 25.09.08, 16:27, променено общо 2 пъти.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Green Light написа:Сега.
Ти проблем с расите ли имаш сега не мога да разбера!:lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Не! Обаче съм нащрек. Жизнен опит, кво да праиш
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Green Light написа:
Добре, че не пиех кафе в момента, в който го четох това:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Милост нямаш... :rofl2: :rofl2:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
БоЕВ написа:
Не! Обаче съм нащрек. Жизнен опит, кво да праиш
:lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа:Сега. Знам, че е трудно да се разбере, как така от миникупър и паркиране може да се стигно до този извод, обаче искам да ви кажа, че унгарците са педераси! ......
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Green-e, волим те на мах :cool:

смях се като скъсана за негъра и стената
и за мъжете гледащи небето
и очилата на две
и оп-оп-оп
и кафето :lol::lol::lol:
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Green Light написа:На другия ден си тръгнахме!
Лелелеле, кви японски похвати използваш! Те така - карат на звукоподражателни и образоподражателни и цяла книга могат така да изпедепцат! Смях се много с твойто оп-оп! Тая зима ше зема да пробвам :grin:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Quid написа:коленцето си е супер
ти заеби те тая:-)
виж му под капака кво има тва мъненкото:blum:
други коли имат още по-хубави неща под капака
мани, това е мъненко
хубаво е написал Змея че като да е седнал във фотьойла си :lol:

аз обичам голеееееми коли
в малка кола ми се струва, че краката ми аха ще опрат асфалта :lol:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Старото мини е класика(не че ми харесва), ама новото мяза на траби.
Наздраве :cool:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

много е секси
с двигател бмъвъ
и .....
абе готино е та знае ли се
мое и у хола да си го вкара човек или да си го качи на балкона:rotfl24:

Аватар
Quid

Мнение от Quid »

вчера отивам до братчеда и кво да видя
с яка:cool: от болницата
кво стана бре братчед

ми бях на цариградско с микробус пежо и ни удари мини купър
малииииииии:cool:
откъсна ни задния ност и сгъна микробуса до задните колела
на шофера на купъра нищо му няма........

така че тази мъненка гад е и доста здрава

Аватар
Глас в пустиня

Quid написа:вчера отивам до братчеда и кво да видя
с яка:cool: от болницата
кво стана бре братчед

ми бях на цариградско с микробус пежо и ни удари мини купър
малииииииии:cool:
откъсна ни задния ност и сгъна микробуса до задните колела
на шофера на купъра нищо му няма........

така че тази мъненка гад е и доста здрава
Тва да не е неква секретна разработка на наса - индивидуална защита+масово поразяване.:lol:
Аватар
snowprincess

Re: Мини купър

Мнение от snowprincess »

харесвам големи коли, но преди 20 години и аз не се справях блестящо с паркиранията
мъж ми (тогава гаджета) най-редовно ходеше да ми я донамести, щото съм заемала място за три коли
Изображение
Аватар
holi_day

Re: Мини купър

Мнение от holi_day »

snowprincess написа:харесвам големи коли
няколко от тези и ето как се сбъдват мечтите :lol::lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Публикувай отговор