[unknown] написа:Е, аз не се ядосвам.vyara написа:Много жени у тоз форум. Много жени, пък малко мъжове. Ей го, само вчера дойдоха две - едната руса, другата поетеса. Ми кък да ни са ядосваш![]()
:lol:
а такааааааа
кажи му на мъжжа да не се ядосва
Ей го, пак се търколил, ша се ожулиш, бреcaliostro написа:[unknown] написа:Е, аз не се ядосвам.vyara написа:Много жени у тоз форум. Много жени, пък малко мъжове. Ей го, само вчера дойдоха две - едната руса, другата поетеса. Ми кък да ни са ядосваш![]()
:lol:
а такааааааа
кажи му на мъжжа да не се ядосва
Е, ти повече ли искаш сега или повече?vyara написа:Чини ти са, ама не е...Remmivs написа:Айдеееее. Врътка към "любовта е" ми се чини тука ама в фемдом вариант.vyara написа:Бе и ти си прав, ама колкото повече, толкова повече...![]()
Фемдом... туй пък какво е
Ей, пак ще си легна обогатена с нови знанияRemmivs написа:Е, ти повече ли искаш сега или повече?vyara написа:Чини ти са, ама не е...Remmivs написа:Айдеееее. Врътка към "любовта е" ми се чини тука ама в фемдом вариант.vyara написа:Бе и ти си прав, ама колкото повече, толкова повече...![]()
Фемдом... туй пък какво е![]()
Уточни се, моля.
![]()
Те ти линк
http://en.wikipedia.org/wiki/Femdom
Ич те няма в правописа :)Remmivs написа:днес си ми длъжник начиvyara написа:ктд!!???Remmivs написа:нито ден не трябва да пропускаш без товаvyara написа:Ей, пак ще си легна обогатена с нови знания![]()
Ни ща фемдом.
е, значи не ти трябват повече мъже
ктд
![]()
опрости шамарите на уишес и ти казвам, че е Което Трябваше да Докажем
Бе кво го мислиш Вишеса. Ша му позволя да победи на табла и ще приспаднем шамаритеRemmivs написа:днес си ми длъжник начиvyara написа:ктд!!???Remmivs написа:нито ден не трябва да пропускаш без товаvyara написа:Ей, пак ще си легна обогатена с нови знания![]()
Ни ща фемдом.
е, значи не ти трябват повече мъже
ктд
![]()
опрости шамарите на уишес и ти казвам, че е Което Трябваше да Докажем