ама не знаеш, дали няма да рече да си наточи зъбките...БоЕВ написа:Нали, прилича на малко дете...каквото и да и подадеш, всички ще лапне...Амаранта написа:Абе на мен погледа й нещо не ми харесва.vyara написа:Идеална за сех, кво не й харесвате.
отдавам се на активна...
до кокъл ли се острига аvyara написа:Според търсенето и матрицата, кво! Питаш ли ме мене. Особено като си офъках хептен косата тез дни, че и черна. Че и каквато съм дръпната, не се харча грам, граааам ти казвам.БоЕВ написа:Точно това ,че е "идеална".vyara написа:Идеална за сех, кво не й харесвате.
малиииииииииии
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
важно е да ти е гот и да ти е удобноvyara написа:Е, не баш, ама... Полека-лека. Другия месец още по-късо.Quid написа: до кокъл ли се острига а
малиииииииииии
кво па толкова:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Несе косй, ще те похарчим. Стига да кажеш. Ще те дадем на циганите или ще те пуснем на автогарата...vyara написа: Според търсенето и матрицата, кво! Питаш ли ме мене. Особено като си офъках хептен косата тез дни, че и черна. Че и каквато съм дръпната, не се харча грам, граааам ти казвам.
Нали не си пИрфектна като Златка.
С фризьорката това си приказваме. Аз й викам - кефи ме напоследък късото, ама мъжа ми ме харесва повече с дълга коса. Тя вика - остай ги мъжете, всичките са еднакви, мен да имаше кой да ме подстриже като теб, щото аз все обяснявам, ама не мога сама да се подстрижа... и тъй си дърдорим, пък и сега било модерно късото.Quid написа: важно е да ти е гот и да ти е удобно
кво па толкова:-)
Последно промяна от vyara на 07.10.08, 15:41, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
- Dark Angel
Найш колко ми пука.БоЕВ написа:Несе косй, ще те похарчим. Стига да кажеш. Ще те дадем на циганите или ще те пуснем на автогарата...vyara написа: Според търсенето и матрицата, кво! Питаш ли ме мене. Особено като си офъках хептен косата тез дни, че и черна. Че и каквато съм дръпната, не се харча грам, граааам ти казвам.
Нали не си пИрфектна като Златка.
Експериментирам си, кво!
- Света вода ненапита
а едно време Златните момичета бяха тези...Dark Angel написа:ето я Златка златното момиче
но какво да се прави "О, времена! О, нрави!"
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
- Dark Angel
а отде се зима тоя парадокс кажи....vyara написа: Найш колко ми пука.Колкото по-малко ми пука, толкова по се харча, що така, не знам. Парадох!
Експериментирам си, кво!
е те това ме изумява все повече напоследък (щото все по-малко ми пука
а аз сега съм много черна
и съм с по-къса коса
леко стърчаща във всички посоки
- Dark Angel
а днешните млади какви са .....Метаморф написа:а едно време Златните момичета бяха тези...Dark Angel написа:ето я Златка златното момиче
малейййййй
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
ами да ги съберем тогава с твойта щерка...Dark Angel написа:Метаморф написа:ами... пожелавам ти и щерка ти да е толкова успяла, като Златка!Dark Angel написа:а днешните млади какви са .....
малейййййй:lol::lol:
пък аз ти пожелавам твоя любим син да изгори от любов по такава като Златка
от все сърце го пожелавам
а дано както се вика
Виж подводницата!
- Dark Angel
- Света вода ненапита
е, не е казно още сега... има време... като стане известна като Златка, тогава ще изгори сърцето на сина ми...Dark Angel написа:мръсник го играеш аМетаморф написа: ами да ги съберем тогава с твойта щерка...
щерката е мъненка още
вероятно помниш че е мъненка девойка и си рисуваха животни с МъЖжжж
Виж подводницата!
- Dark Angel
- Света вода ненапита
защо бре дарки? нали се възхищаваш от каката?Dark Angel написа:много ми се иска да ти пратя едно хубаво проклятие баш сега.....Метаморф написа:
е, не е казно още сега... има време... като стане известна като Златка, тогава ще изгори сърцето на сина ми...
такова едно....
нали ни я тикаш под носа?
ама като дойде дума за щерка ти и стигна до проклятията!!!
ако това не е лицемерие, здраве му кажи!
Виж подводницата!
Детето му не е виновно.Dark Angel написа:много ми се иска да ти пратя едно хубаво проклятие баш сега.....Метаморф написа:
е, не е казно още сега... има време... като стане известна като Златка, тогава ще изгори сърцето на сина ми...
такова едно....
Метаморфе, злобничко беше от твоя страна да започваш това с децата.
- Света вода ненапита
значи злобно било, така ли?vyara написа:Детето му не е виновно.Dark Angel написа:много ми се иска да ти пратя едно хубаво проклятие баш сега.....Метаморф написа:
такова едно....
Метаморфе, злобничко беше от твоя страна да започваш това с децата.
а да ни прави нас с Боев на маймуни, не е злобно?!
айде холан!
П.П. знам, като капинчо съм... признавам си... простак съм!
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
предполагам, че си съгласна, че всеки иска най-доброто за детето си?vyara написа:Да.
Какво като имате различно мнения за някаква си там, защо някой да е маймуна.
И изобщо не си като Капинчо, да ме прощаваш.
е, Дарки заяви, че Златка е върха едва ли не!
е, не може ли човек да пожелае на Дарки да й се случи върха?
елементарна логика!
П.П. ааа, Даркито каза, че съм като Капинчо, ти нямаш думата!
Виж подводницата!
- Green Light
Като даваш свобода на някого да изявява себе си, не означава, че ти би направил същото или че искаш същото за детето си. Щом тя не е последвала примера на Златка, знчи не смята това за най-доброто за себе си и ти го знаеш, защото я познаваш. И искаше да я засегнеш, най-нарочно. Това се вижда и без никаква логика.Метаморф написа:предполагам, че си съгласна, че всеки иска най-доброто за детето си?vyara написа:Да.
Какво като имате различно мнения за някаква си там, защо някой да е маймуна.
И изобщо не си като Капинчо, да ме прощаваш.
е, Дарки заяви, че Златка е върха едва ли не!
е, не може ли човек да пожелае на Дарки да й се случи върха?
елементарна логика!
П.П. ааа, Даркито каза, че съм като Капинчо, ти нямаш думата!
- Green Light
Адриана Дунавска, Анелия Раленкова, Бианка Панова, Диляна Георгиева, Елизабет Колева, Илиана Раева, Лили Игнатова, Мария Гигова, Мария Петрова, Юлия Байчева. Тая последната не я помня, но за всички останали се сещам. Поне имената де.Метаморф написа:а едно време Златните момичета бяха тези...Dark Angel написа:ето я Златка златното момиче
14 шампионски титли от световни първенства в индивидуалните представяния и ансамблите; 14 шампионски титли от европейски първенства; 5 от световни и европейски купи и 2 вицешампионски титли от Олимпийски игри
разбивахме ги! Отнасяхме ги като куцо пиле домат. Направо ги шашардисвахме и изпадаха в нокаут по онова време. Голям кеф беше, помните ли?
Последно промяна от Green Light на 07.10.08, 16:18, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита
ааа, добре... отивам да си посипя главата с пепел...vyara написа:Като даваш свобода на някого да изявява себе си, не означава, че ти би направил същото или че искаш същото за детето си. Щом тя не е последвала примера на Златка, знчи не смята това за най-доброто за себе си и ти го знаеш, защото я познаваш. И искаше да я засегнеш, най-нарочно. Това се вижда и без никаква логика.
п.п. ти пък проследи след коя точно нейна реплика съм минал на червено...
Виж подводницата!
И още нещо да кажа. Докато обсъждате трети чужд човек, колкото и яростно да го защитавате или плюете, това не може да ви засегне, но като посегнеш на личността на опонента или недай си боже на детето му, това е съвсем друго. Няма нищо общо с измисленото чесане на езици и дори за шега не може да мине.Метаморф написа: ааа, добре... отивам да си посипя главата с пепел...
- Глас в пустиня
Ауууу, виж ти метаморф колко е лош!vyara написа:И искаше да я засегнеш, най-нарочно. Това се вижда и без никаква логика.
Пък Дарки кава е света водица...кой плясна гола снимка на оная патка тук, прехвърляйки спора от една тема в друга с грозни думи от сорта "много я искат, ама само могат да я сънуват" пфуууу...
ае така да бъде, пак ще се делим и пак ще воюваме.
щом не виждаш и с невъоръжено око, че точно тава е целта на злобните и жлъчни подмятания от нейна страна, пък когато стане напечено се фръцка и опищява целия клуб...