Не ти. Но е казано. А аз не забравям. И всичко си има предистория. Свинщина с една думаМетаморф написа:е, ти си знаеш...[unknown] написа: На мен ми е паднало пердето. Не ми пука. Забрави ли, че съм мижитурка, лузър и дребен сеирджия... Всичко е навързано като свински черва. Тва е.
и аз не забравям... но пък не съм ти казвал нищо от изброеното...
но... ти си знаеш...
*
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: *
Случка отпреди 2 седмици4avdar4e написа:Знаеш ли, Капин не ме засегна, но ти - много.Semiramis написа:
а ти как си?
ясно, че не розово и че не е лесно за никой, но пък мен ме интересува.
справяш ли се? наред ли е всичко..така да се каже?
Чао, лека нощ и довиждане.
Майка ми има приятелка, с която ги свързват 30години
Та преди 14-15 дена майка ми вървяла с лицето Х по пътя и си разговаряли
Няколко часа по-късно приятелката на майка ми започнала да й държи сметка защо общува с Х, след като на нея Х й дължи пари
Епилог
Приятелството се счупи
Като познавам майка ми - завинаги
Чаве, аз също мислех да го питам как е, като седеше с часове ник Панчев в разглеждащите форума
Всеки се гърчи в такива ситуации
Но тук освен поредната клубна война, друго това не би донесло
Дано си ме разбрала
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
А! Точно!holi_day написа:Случка отпреди 2 седмици4avdar4e написа:Знаеш ли, Капин не ме засегна, но ти - много.Semiramis написа:
а ти как си?
Няколко часа по-късно приятелката на майка ми започнала да й държи сметка защо общува с Х, след като на нея Х й дължи пари
Епилог
Приятелството се счупи
Чаве, аз също мислех да го питам как е, като седеше с часове ник Панчев в разглеждащите форума
Дано си ме разбрала

Избледнявам до черно...БоЕВ написа:
И аз съм така и от това си патя.
Никой не е само черен или само блед, а миналото трябва да си стой там, назад и да не пречи на хората в днешния ден.
пп Баси и сам не се разбирам, ама е нещо такова. Нека да не си създаваме конфликти и напрежение.

- snowprincess
аз бях[unknown] написа:И аз я четох. Преди да бъде изтрита. Жалко за теб, че дори не си признаваш.vyara написа:Не, не бях аз.[unknown] написа: Хахахахахааххахах, Верче!!! Не те ли е срам? Точно в тая тема, която оня адвин измодераторства, ти нарече Пипи- парцал и курва
Хахахахахах, е точно затва не трябва да се трият теми....
И понеже аз много добре си знам, жалко за теб в случая. Хората помнят и могат да го кажат. Доста хора я четоха, все пак.

нали....И аз съм така и от това си патя.
Никой не е само черен или само блед, а миналото трябва да си стой там, назад и да не пречи на хората в днешния ден.
пп Баси и сам не се разбирам, ама е нещо такова. Нека да не си създаваме конфликти и напрежение.
ама ае да не е
от утре:-)
Последно промяна от Kent на 09.10.08, 21:27, променено общо 1 път.
Знам, че беше ти другатаsnowprincess написа:аз бях[unknown] написа:И аз я четох. Преди да бъде изтрита. Жалко за теб, че дори не си признаваш.vyara написа:Не, не бях аз.[unknown] написа: Хахахахахааххахах, Верче!!! Не те ли е срам? Точно в тая тема, която оня адвин измодераторства, ти нарече Пипи- парцал и курва
Хахахахахах, е точно затва не трябва да се трият теми....
И понеже аз много добре си знам, жалко за теб в случая. Хората помнят и могат да го кажат. Доста хора я четоха, все пак.
Вяра също

Това не е звеневия, това снощи беше Панчев, после Стефанова, после ****. Други въпроси??? Аре, чао.. Стига ми толкова. От тук - нататък само дир, клуба на разведените, преводачите, ако имам време. Жив и здрав да е Къпин, че ми показа какво от тук нататък ще мислят хората за мен.[unknown] написа: Добре де, с какво точно те засегна Мира, не разбрах? С това, че се осмели да говори със звеневия ли? Е, и? Кво от тва?..
Със здраве!
Какво ще мислят?няма такъв написа:Това не е звеневия, това снощи беше Панчев, после Стефанова, после ****. Други въпроси??? Аре, чао.. Стига ми толкова. От тук - нататък само дир, клуба на разведените, преводачите, ако имам време. Жив и здрав да е Къпин, че ми показа какво от тук нататък ще мислят хората за мен.[unknown] написа: Добре де, с какво точно те засегна Мира, не разбрах? С това, че се осмели да говори със звеневия ли? Е, и? Кво от тва?..
Със здраве!
Какво ще мисля аз, а?
Знаеш ли?
Дали ще говоря със звеневия или не, това ще промени ли нещата?
Абсурдност някаква е това...

Чавето знае, че говоря и със Звеневия. Т.е принципно говоря.[unknown] написа:А! Точно!holi_day написа:Случка отпреди 2 седмици4avdar4e написа:Знаеш ли, Капин не ме засегна, но ти - много.Semiramis написа:
а ти как си?
Епилог
Приятелството се счупи
Дано си ме разбрала
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Ще говорят, това, което Къпин написа. Факт.[unknown] написа: Какво ще мислят?
Какво ще мисля аз, а?
Знаеш ли?
Не ме интересува, честна дума.. На мен ми омръзна да съм бяла и добра. И смешна, и учтива... Това беше. Чашата преля. Както изгоних него, хайде пак да си го кажем, сега гоня вас от дома си.
Всеки понякога трябва да направи избор. Това е моят.
П.П. Съжалявам, стараех си да си кротувам, да е с добро, за да подпише документите и да не влачи децата по съдилища. Съгласна съм дори да съм курва и пияница, само тях да не закачат, твоят приятел и неговата приятелка. Толкоз за приятелствата. Тормозът продължава. А вие си говорете с когото си искате. Ваше право... Целуни Ния
Знам, че горчиво ще съжалявам за този си пост. Не морално, материално и съдебно. Пускам го с пълното съзнание за последствията, които ще понеса. Но ми писна! Включително и от тукашната ПК...
Съжалявам!няма такъв написа:Ще говорят, това, което Къпин написа. Факт.[unknown] написа: Какво ще мислят?
Какво ще мисля аз, а?
Знаеш ли?
Не ме интересува, честна дума.. На мен ми омръзна да съм бяла и добра. И смешна, и учтива... Това беше. Чашата преля. Както изгоних него, хайде пак да си го кажем, сега гоня вас от дома си.
Всеки понякога трябва да направи избор. Това е моят.
П.П. Съжалявам, стараех си да си кротувам, да е с добро, за да подпише документите и да не влачи децата по съдилища. Съгласна съм дори да съм курва и пияница, само тях да не закачат, твоят приятел и неговата приятелка. Толкоз за приятелствата. Тормозът продължава. А вие си говорете с когото си искате. Ваше право... Целуни Ния
Знам, че горчиво ще съжалявам за този си пост. Не морално, материално и съдебно. Пускам го с пълното съзнание за последствията, които ще понеса. Но ми писна! Включително и от тукашната ПК...
Да акцентирам на това първо!
Щото каквото и да кажа/кажем, все грешно ще звучи. Аз/ние сме в страни. Това е факт. Не може да се промени...

няма такъв написа: Тормозът продължава. Но ми писна! Включително и от тукашната ПК...
- Глас в пустиня
Нас не можеш да ни изгониш Чаве, да избягаш дори не можеш, защото, както казва Грийн, ние сме само думи, мисли и чувства.няма такъв написа:
Не ме интересува, честна дума...
Почини си, наспи се...а когато си готова ние пак ще сме тук.
БРАВОБоЕВ написа: ние пак ще сме тук.

- Глас в пустиня
Няма защо!***** написа:БРАВОБоЕВ написа: ние пак ще сме тук.
Боев, аз съм спокойна като Сфинкс. Може да изглежда иначе отстрани, но е така. Искам да се защитя, да се съхраня, да съм си аз. И затова трябва да се махна. КапишиБоЕВ написа: Почини си, наспи се...а когато си готова ние пак ще сме тук.
Омръзна ми да се оглеждам от кой храст ще изкочи заек, или вълк или червена шапчица, които трябва да бъдат гръмнати. Чувствам се длъжна да ви обясня емоционалния си изблик. Писна ми. Ей това е... Да, има конкретен повод, да, имам причина, да, подадох ръка, а тя беше отхапана.. Толкоз. Айде стига.
П.П. Оглеждайте се
няма такъв написа: Чувствам се длъжна да ви обясня емоционалния си изблик. Писна ми.
- Глас в пустиня
За червени шапчици?!:lol:няма такъв написа:
П.П. Оглеждайте се
Веркей, мъжеството не е дадено всекиму. Нито Звеневи, нито Пипи, нито Ънноун ... списъкът мога да го продължа.. при нужда... нямат достатъчна доза такова. Виж, Капина, примерно, има.vyara написа: Ще ми се Звеневия или Пипи да дойдат и да го кажат лично, мамка му. Аз ще млъкна, но Ънноун ще съжалява.
Веркей, мъжеството не е дадено всекиму. Нито Звеневи, нито Пипи, нито Ънноун ... списъкът мога да го продължа.. при нужда... нямат достатъчна доза такова. Виж, Капина, примерно, има.[/quote]Така ли?? написа:и да го кажат лично, мамка му. Аз ще млъкна, но Ънноун ще съжалява.
Сега и аз ли съм ти трън в окото?

Сега, ако ти кажа здрасти, кво ли ще стане?..***** написа:И аз.[unknown] написа:Сега и аз ли съм ти трън в окото?
И само е д н а песничка и една снимка са достатъчни да се роди подпис - "Да ви видя, колко ще ме изтърпите такава..."
Аз ли криво се молИх, господ ли криво ме чу?..
пп. ...търпи се до време - после се претръпва,.. не ти пука...
Ми, да пробвам- Здрасти

- snowprincess
Нямам ни най-малка представа какво се случва там, в оная камбанария. Поисках примирие, тук в клуба, защото всякакъв друг контакт е отказан, заради децата, помолих, заради тях, продължавам да се унижавам, заради тях.. Нали видя какво се случи? Баси шизофренията.. Моята, бе, моята, аз съм луда, знаем..snowprincess написа:с Hard To Say I'm Sorry ти се извинява или иска ти да му се извиниш?Така ли?? написа:
Искам доказателства.. Чакам. Още съм кротка.
- snowprincess
искам да се успокоишТака ли?? написа:
Нямам ни най-малка представа какво се случва там, в оная камбанария. Поисках примирие, тук в клуба, защото всякакъв друг контакт е отказан, заради децата, помолих, заради тях, продължавам да се унижавам, заради тях.. Нали видя какво се случи? Баси шизофренията.. Моята, бе, моята, аз съм луда, знаем..
имаш три слънца, имате дом, имаш работа, с която да ги подсигуриш... ще се справиш сама, въпреки че ще ти е трудно

Аз съм толкова спокойна, колкото не съм била. И съм готова да обърна света заради тях. Но ми е жал, защото с нищо не са заслужили това отношение. Простичко е. Само трябва малко здрав разум, ей толковка... и всичко ще си влезе в релсите.snowprincess написа: искам да се успокоиш
имаш три слънца, имате дом, имаш работа, с която да ги подсигуриш... ще се справиш сама, въпреки че ще ти е трудно
За тези, които не са разбрали:)
Пожелавам ви да бъдете щастливи колкото сме и ние! Бъдете здрави!
Мдам, лудите в ремисия са най-щастливи.***** написа: Пожелавам ви да бъдете щастливи колкото сме и ние! Бъдете здрави!
Благодаря, да ти се връща тъпкано!!
- Dark Angel
благодаря, нека.....***** написа:
За тези, които не са разбрали:)
Пожелавам ви да бъдете щастливи колкото сме и ние! Бъдете здрави!
а песента е страхотна, просто страхотна
просто я обожавам....
все да сте щастливи
сетих се току що за една песен на Лили Иванова -".... а щастието тряба да се търси, то никога не идвало само....."
Показното деклариране на щастие е най-верният показател за нещастие.Dark Angel написа: все да сте щастливи
- Dark Angel
не ми изглежда показно а съвсем обикновенноТака ли?? написа:
Показното деклариране на щастие е най-верният показател за нещастие.
Пп/ щастливите хора изглеждат луди в очите на нещастните ......
Не ми се спори.. Четеш когато и както си искаш. Понякога в елементарни думи виждаш нож, друг път сарказмът минава край теб.. Аз виждам призраци, казаха ми го вече. Но щастие - не. Сарказъм в чист и префинен вид! Добри учители, какво да се прави..Dark Angel написа: не ми изглежда показно а съвсем обикновенно
Пп/ щастливите хора изглеждат луди в очите на нещастните ......
- Dark Angel
чета все еднаквоТака ли?? написа: Не ми се спори.. Четеш когато и както си искаш. Понякога в елементарни думи виждаш нож, друг път сарказмът минава край теб.. Аз виждам призраци, казаха ми го вече. Но щастие - не. Сарказъм в чист и префинен вид! Добри учители, какво да се прави..
ПП/ а ако си навлезла в йогата, дишането и т.н. не би трябвало изобщо да обръщаш внимание на сарказми, ПК, чуждо щастие или фалшиво такова, обиди и т.н.