Като лъжа ли да го приемам ся. Лъжи днес не се приемат. Пък аз винаги днес чета.Set написа: П.с. Надявам се да не го приемаш като истина това
Нищо лично към Зо4о,
Re: Нищо лично към Зо4о,
Като чисти и непокварени младежки отношенияvyara написа:Като лъжа ли да го приемам ся. Лъжи днес не се приемат. Пък аз винаги днес чета.Set написа: П.с. Надявам се да не го приемаш като истина това
Memento mori.
Другарю, ми ти ко ма дебнеш като дивеч да ме захапеш. Ми да мож като един рицар да скокнеш, та да го успокоиш. Благодари ми ся! И нА ти медал за храбрус и успокоение!Set написа:Е ти другарко сега що така поряза странното момиче. Вместо да го успокоиш, че не е от кюпа на революциятаvyara написа: Абе всеки, който коментира коментарите на хора, които не желае да чете и коментира е в кюпа.
Аз съм в кюпа, ей ма на нагазих у кюпа.
Не тъ дебна бе. Пазя непквареното момиче.vyara написа:Другарю, ми ти ко ма дебнеш като дивеч да ме захапеш. Ми да мож като един рицар да скокнеш, та да го успокоиш. Благодари ми ся! И нА ти медал за храбрус и успокоение!Set написа:Е ти другарко сега що така поряза странното момиче. Вместо да го успокоиш, че не е от кюпа на революциятаvyara написа: Абе всеки, който коментира коментарите на хора, които не желае да чете и коментира е в кюпа.
А теб те предпазвам от прибързаната еуфория на революцията.
Седи мирен. Ти си от наще
Memento mori.
а ще ме оставиш ли да спечеля?Quid написа:
кажи само
щом е на вързано винаги участвам:-)
Дано сте доволни от постигнатото.Set написа:Не тъ дебна бе. Пазя непквареното момиче.vyara написа:Другарю, ми ти ко ма дебнеш като дивеч да ме захапеш. Ми да мож като един рицар да скокнеш, та да го успокоиш. Благодари ми ся! И нА ти медал за храбрус и успокоение!Set написа:Е ти другарко сега що така поряза странното момиче. Вместо да го успокоиш, че не е от кюпа на революциятаvyara написа: Абе всеки, който коментира коментарите на хора, които не желае да чете и коментира е в кюпа.
Panta rhei...
Кво постигнаха?..Мнемозина написа:
Дано сте доволни от постигнатото.
Странниче, тук си обичана, нали си знаеш
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Кое?Мнемозина написа:Дано сте доволни от постигнатото.Set написа:Не тъ дебна бе. Пазя непквареното момиче.vyara написа:Другарю, ми ти ко ма дебнеш като дивеч да ме захапеш. Ми да мож като един рицар да скокнеш, та да го успокоиш. Благодари ми ся! И нА ти медал за храбрус и успокоение!Set написа:Е ти другарко сега що така поряза странното момиче. Вместо да го успокоиш, че не е от кюпа на революциятаvyara написа: Абе всеки, който коментира коментарите на хора, които не желае да чете и коментира е в кюпа.
Memento mori.
Никой нищо не разбира[unknown] написа:А, де...4avdar4e написа:Кво става тука, бе???
Много не разбират себе си
Още повече не разбираме другите
Епохата на неразбирането с моменти на неразбирателства
Ей това неразбиращо го обяснявам
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Света вода ненапита
споко, иде ерата на Водолея и сички ша са разбирем...holi_day написа:Никой нищо не разбира[unknown] написа:А, де...4avdar4e написа:Кво става тука, бе???
Много не разбират себе си
Още повече не разбираме другите
Епохата на неразбирането с моменти на неразбирателства
Ей това неразбиращо го обяснявам:lol:
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Лесното.Set написа:Кое?Мнемозина написа: Дано сте доволни от постигнатото.
Panta rhei...
Нямах желание да чета, обаче фактът, че отново не си Страннече ми идва в повече.- написа:но напоследък като вляза тук ми забръмчава в главата една песничка:
Нямам желание да чета никакви теми, касаещи отношения между клубари, както и анализи на положението сега тук.
Извинете ме за невниманието.
Може да нямам "гражданска позиция", но затова пък ми заработи инстинктът за самосъхранение.
Да си призная, имам си ужасно много проблеми в реала, за да вляза тук и да се натоварвам още повече. И за какво? Струва ли си? Не е ли някакъв вид мазохизъм?
Имам нужда от разтоварване, защото ще ми се пръсне главата.![]()
Пристрастена съм към ЗоЧо и все още не мога да го напусна, макар че в някои моменти ми е идело да го направя.
Ограничавам се до темите със снимки /благодаря на всички, които допринасят да ги има/, до вицовете, пътеписите, любопитните информации и други теми, некасаещи самия клуб.
Много ми липсват Рем и неговите интересни теми, приказките му, космическите снимки.
Не можем ли да правим нещо друго освен да се караме и да се "анализираме"?
Или съм повърхностна. Или съм един наивник на преклонна възраст.
Съответно ще прочета.
Ще се виждаме "нормално" "навън".
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Това лекция по морал ли еМнемозина написа:Лесното.Set написа:Кое?Мнемозина написа: Дано сте доволни от постигнатото.
Memento mori.
Отговор.Set написа:Това лекция по морал ли еМнемозина написа:Лесното.Set написа:Кое?Мнемозина написа: Дано сте доволни от постигнатото.?
Постигаш лесното. Щом ти харесва и ти е интересно...
Panta rhei...
Една революция другарко никога не е лесна.Мнемозина написа:Отговор.Set написа:Това лекция по морал ли еМнемозина написа:Лесното.Set написа:Кое?Мнемозина написа: Дано сте доволни от постигнатото.?
Постигаш лесното. Щом ти харесва и ти е интересно...
Особено тази в душата.
Memento mori.
в собствената.Set написа:
Една революция другарко никога не е лесна.
Особено тази в душата.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Всичко е едно другарко!Semiramis написа:в собствената.Set написа:
Особено тази в душата.
Memento mori.
Пребори си я сам.Set написа:
Особено тази в душата.
Panta rhei...
Какво стана? 
- Света вода ненапита
Мнемозина написа:Пребори си я сам.Set написа:
Особено тази в душата.
Оооо нужна ми е морализаторка, за да ми насочва мислите в правилната революционна посока. Само на теб разчитам
Memento mori.
Освен всичко друго - и дълбоко ненаблюдателен.Set написа:Мнемозина написа:Пребори си я сам.Set написа:
Особено тази в душата.
Оооо нужна ми е морализаторка, за да ми насочва мислите в правилната революционна посока. Само на теб разчитам
Не аз съм морализаторката, Сете, не аз.
Никаква революция не мож направи, не успяваш даже кадрите да си разпределиш правилно. А кадрите, казваше един друг другар... нататък ще се сетиш и сам.
Panta rhei...
Слабо другарко, слабоМнемозина написа:
Освен всичко друго - и дълбоко ненаблюдателен.
Не аз съм морализаторката, Сете, не аз.
Никаква революция не мож направи, не успяваш даже кадрите да си разпределиш правилно. А кадрите, казваше един друг другар... нататък ще се сетиш и сам.
Това ви поведение рефлектира само върху псевдоморала, който проповядвахте до преди точно този си пост.
Или може би ще се изивините и ще бъде забравено:blum:
Слушам ви внимателно
Memento mori.
Този похват ми е познат и не може да ме стресне.Set написа: Слабо другарко, слабо
Това ви поведение рефлектира само върху псевдоморала, който проповядвахте до преди точно този си пост.
Слушам ви внимателно
Интересно защо вашата революция толкова се нуждае от морална опора и то именно в лицето на моята псевдоморална персона.
Panta rhei...
А на мен този.Мнемозина написа:Този похват ми е познат и не може да ме стресне.Set написа: Слабо другарко, слабо
Слушам ви внимателно
Интересно защо вашата революция толкова се нуждае от морална опора и то именно в лицето на моята псевдоморална персона.
Чакам извинения.
Memento mori.
Уви, не мога да ви помогна, бяха ми забранени преди време.Set написа:
А на мен този.
Чакам извинения.
Panta rhei...
Отказвате да се извините ?Мнемозина написа:Уви, не мога да ви помогна, бяха ми забранени преди време.Set написа:
А на мен този.
Чакам извинения.
И това вие другарко?
Знаех си!
П.с. Винаги съм го знаел всъщност
Memento mori.
Аз съм една много послушна и благовъзпитана... клубеса.Set написа:Отказвате да се извините ?Мнемозина написа:Уви, не мога да ви помогна, бяха ми забранени преди време.Set написа:
А на мен този.
Чакам извинения.
И това вие другарко?
Знаех си!
Благородството в разговорите ми се губи напоследък в този клуб. Другарю.
Panta rhei...
Вземи се извини другарко, белким го постигнешМнемозина написа:Аз съм една много послушна и благовъзпитана... клубеса.Set написа:Отказвате да се извините ?Мнемозина написа:Уви, не мога да ви помогна, бяха ми забранени преди време.Set написа:
А на мен този.
Чакам извинения.
И това вие другарко?
Знаех си!
Memento mori.
Според наблюденията ми напоследък вероятността е твърде малка.Set написа:Вземи се извини другарко, белким го постигнешМнемозина написа:
Аз съм една много послушна и благовъзпитана... клубеса.
П.П. Ей да това последното обаче наистина се извинявам, ама разговорът така се извъртя.
Panta rhei...
Ти сега извиняваш ли се или се оправдавашМнемозина написа:Според наблюденията ми напоследък вероятността е твърде малка.Set написа:Вземи се извини другарко, белким го постигнешМнемозина написа:
Аз съм една много послушна и благовъзпитана... клубеса.
П.П. Ей да това последното обаче наистина се извинявам, ама разговорът така се извъртя.
Или само градиш благородство
Memento mori.
Да, както и предполагах, последното е безсмислено.Set написа:
Ти сега извиняваш ли се или се оправдаваш
Както и да е.
Panta rhei...
И моите предположения се оказаха верни:blum:Мнемозина написа:Да, както и предполагах, последното е безсмислено.Set написа:
Както и да е.
Факт
Memento mori.
хе хе...Set написа:И моите предположения се оказаха верни:blum:Мнемозина написа:Да, както и предполагах, последното е безсмислено.Set написа:
Както и да е.
Факт