Да беше ги казал предварително - да ти повярвам, че нещо си предполагал.Set написа: И моите предположения се оказаха верни:blum:
Факт
Ама не си.
А така е много лесно. Винаги лесното.
Революционер...
Да беше ги казал предварително - да ти повярвам, че нещо си предполагал.Set написа: И моите предположения се оказаха верни:blum:
Факт
Когато фактите говорят Мнемо, и революционерите мълчатМнемозина написа:Да беше ги казал предварително - да ти повярвам, че нещо си предполагал.Set написа: И моите предположения се оказаха верни:blum:
Факт
Ама не си.
Революционер...
Пак лесното.Set написа:Когато фактите говорят Мнемо, и революционерите мълчатМнемозина написа:Да беше ги казал предварително - да ти повярвам, че нещо си предполагал.Set написа: И моите предположения се оказаха верни:blum:
Факт
Ама не си.
Революционер...
Ооо лесното е ваш патентМнемозина написа:Пак лесното.Set написа:Когато фактите говорят Мнемо, и революционерите мълчатМнемозина написа:Да беше ги казал предварително - да ти повярвам, че нещо си предполагал.Set написа: И моите предположения се оказаха верни:blum:
Факт
Ама не си.
Революционер...
Лека нощ.
Стига рева! Озорил се бил.Set написа: Ооо лесното е ваш патент
Я колко зор се мъчих докато се извините. Макар и имиджово само
Абе ти сега извини ли се?Мнемозина написа:Стига рева! Озорил се бил.Set написа: Ооо лесното е ваш патент
Революционер.
Забрави ли вече?Set написа:Абе ти сега извини ли се?Мнемозина написа:Стига рева! Озорил се бил.Set написа: Ооо лесното е ваш патент
Революционер.
Ми то не се разбира бе аморална моралисткеМнемозина написа: Забрави ли вече?
Аз и лека нощ даже казах.
И пак го казвам: лека нощ. Пази си революцията да не простине.
Е, да, като стане трудно, се ядосваш.Set написа:
Ми то не се разбира бе аморална моралистке
не ти се разбира писменото слово
Ся има ли извинение, каквото ти много обичаш да даваш и за какво е то?
Кажи го ясно и разбрано. За да сме наясно един вид:blum:
Аз съм другар другаркоМнемозина написа:
Е, да, като стане трудно, се ядосваш.
Кажете, господин Ясна и свързана мисъл, какво в моите толкова смътни думи породи справедливия ви гняв и обида, и моментално ще получите искреното (!) ми извинение... Ако успеете да го формулирате в рамките на следващия половин час, щото излизам после.
Обикновено нямам проблеми с формулирането.Set написа:Аз съм другар другаркоМнемозина написа:
Е, да, като стане трудно, се ядосваш.
Кажете, господин Ясна и свързана мисъл, какво в моите толкова смътни думи породи справедливия ви гняв и обида, и моментално ще получите искреното (!) ми извинение... Ако успеете да го формулирате в рамките на следващия половин час, щото излизам после.
В рамките на половин час моля да ми разясните къде по-нагоре се извинихте и за какво точно.
Ако мисълта ми пак остане неразбрана за вашата аморална моралност - нямам с какво да ви помогна
Благодаря за моралаМнемозина написа: Обикновено нямам проблеми с формулирането.
Извиних се за това, че изказах съмнения в способността ви да проявите благородство в разговор с дама.
За какво друго желаете да ви се извиня? Помогнете ми благородно...![]()
Времето изтича.
Моля, пак заповядай.Set написа:Благодаря за моралаМнемозина написа: Обикновено нямам проблеми с формулирането.
Извиних се за това, че изказах съмнения в способността ви да проявите благородство в разговор с дама.
За какво друго желаете да ви се извиня? Помогнете ми благородно...![]()
Времето изтича.
И за времето другарко
Аз очаквах, че се извинявате, за друго...
Но то е толкова всъщност извън вашата моралност, че сега от мъдрия поглед на утрото дори се учудвам на себеси как съм могъл да го очаквам
Беги по революционни морални задачи другарко.
После те чекам дома да ми дойдеш с отворени революционни обятия
ХохохоМнемозина написа: Моля, пак заповядай.
За какво друго, господин Ясна и свързана мисъл?
В проблемите с вашия революционен морал не мога да ви помогна.
Да, морален аморал звучи по-добре.Set написа:ХохохоМнемозина написа: Моля, пак заповядай.
За какво друго, господин Ясна и свързана мисъл?
В проблемите с вашия революционен морал не мога да ви помогна.
Само ше ми помагате с морален аморал:lol:
Това много добре го знаем другарко
Аде беги, беги споко. После ще продължим. Дори сега аз да съм последен. Виж снощи как теб оставих да си капак и да спиш спокойно
Знам че го харесваш аморалаМнемозина написа:
Да, морален аморал звучи по-добре.
Това последното си беше направо благородно. Почти се възхитих.
Макар че неяснотата си остана и няма да мога да спя цял ден.
ма вие сте объркали всичко, докато ме няма. Нови никове, нови свади, баси бъркотията...Мнемозина написа:Ооо, кой е дошъл!ELBI написа:готинка песен.
Кво ги ръсиш едни сложни, странниче?
Нъл си ти?
Синьото сирене мухляса и се вмириса, докато те чакахме...
Най-добре затвори очи и гледай напред.ELBI написа:ма вие сте объркали всичко, докато ме няма. Нови никове, нови свади, баси бъркотията...Мнемозина написа:Ооо, кой е дошъл!ELBI написа:готинка песен.
Кво ги ръсиш едни сложни, странниче?
Нъл си ти?
Синьото сирене мухляса и се вмириса, докато те чакахме...