мъжжжжжжжжж
мъжжжжжжжжж
спечели ли пари да се сваляме вече , а 
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Re: мъжжжжжжжжж
Snejinka написа:спечели ли пари да се сваляме вече , а
Аз наблягам на романтиката...ако не си забелязала.
п.п.
А тук верно яко са изпращели повечето напоследък. Почти не повярвах като ми казаха на сбирката, че не е вече за четене. После...почнаха да ме питат за скайпове и Кю-та ...ако форума зачезне или се превърне в нещо... /познато/.
б@си! Както вика Маготича..
стига де , щом се намери решение за софийския боклук , все ще се успее да се рециклира малко и от тук :)МЪЖжжж написа:Snejinka написа:спечели ли пари да се сваляме вече , а![]()
Повече от тези дего ги имам ли?!
Аз наблягам на романтиката...ако не си забелязала.
п.п.
А тук верно яко са изпращели повечето напоследък. Почти не повярвах като ми казаха на сбирката, че не е вече за четене. После...почнаха да ме питат за скайпове и Кю-та ...ако форума зачезне или се превърне в нещо... /познато/.
б@си! Както вика Маготича..
айде за романтика да си говорим - в хладилника ти салам и вино има ли :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Snejinka написа:Имам ухаещи зелени ябълки и бяло вино.МЪЖжжж написа: - в хладилника ти салам и вино има ли :)
С виното не вървят... и двете стипчиви /като отмине първоначалният вкус/.Snejinka написа:а круши - есенни , жълти и много сладки и сочни :)
Но виж изстудено бяло вино с нарязани сладки ябълкииии....
Те ти гроздые да си апнеш.
А ако искаш круши, ябълки, смокини /макарони или баница/ пред камина ...ела с планинарския ни отряд на къщата ми у врачанския балкан. Тъкмо ще има 1-2ма млади ергени /не кат мене стари такива/ баш кат за тебе.
Гледки да искаш.Snejinka написа:Ха !
Много мило , но не си търся мъж аз :) Само красиви гледки за снимане . Ако покажеш - баницата е от мен .
А баницата си я правим сами... ще има и състезание на следващата сбирка /между мен, снахата и още 1 юнак/ за най-вкусна такава... Е, ангажирали сме и спец.наз. у врачанско да пратят дежурна линейка за борба с преялите....
свободно място за съдия :)МЪЖжжж написа:Гледки да искаш.Snejinka написа:Ха !
Много мило , но не си търся мъж аз :) Само красиви гледки за снимане . Ако покажеш - баницата е от мен .
А баницата си я правим сами... ще има и състезание на следващата сбирка /между мен, снахата и още 1 юнак/ за най-вкусна такава... Е, ангажирали сме и спец.наз. у врачанско да пратят дежурна линейка за борба с преялите....![]()
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
ще си нося родопско одеало :)МЪЖжжж написа:Сигурно ще има места в колите... Но ако се съберем повече от 12 души, няма да има къде да се спи...и ще трябва да те разквартироваме из съседите.Snejinka написа: свободно място за съдия :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Ами...предполагам ще си вземат и шалтетата и спалните чували, защото мислят за 2-3 те срещи дет планираме там преди Нова Година да направят обиколки на околностите /има страхотни места, където да се ходи / и предполагам ще искат да спят по маршрутите някъде. Та...мека постеля на дюшемето ще се намери. В мойто легло си спя сам.Snejinka написа: ще си нося родопско одеало :)
аз с тавата край камината ще легна и няма да се бутам другаде :)МЪЖжжж написа:Ами...предполагам ще си вземат и шалтетата и спалните чували, защото мислят за 2-3 те срещи дет планираме там преди Нова Година да направят обиколки на околностите /има страхотни места, където да се ходи / и предполагам ще искат да спят по маршрутите някъде. Та...мека постеля на дюшемето ще се намери. В мойто легло си спя сам.Snejinka написа: ще си нося родопско одеало :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
МЪЖжжж написа:Да не преядеш..., че вкусни изглеждат иначеSnejinka написа: аз с тавата край камината ще легна и няма да се бутам другаде :)Ако "изравниш" тавата...и да искаш няма да можеш да мърдаш
Това вместо есенен натюрморт.
само ще те използват жените, кзваше един съсед....
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
MUjjjj poumnq...Semiramis написа:МЪЖжжж написа:Да не преядеш..., че вкусни изглеждат иначеSnejinka написа: аз с тавата край камината ще легна и няма да се бутам другаде :)Ако "изравниш" тавата...и да искаш няма да можеш да мърдаш
Това вместо есенен натюрморт.
не си показвай всичките плюсчета
само ще те използват жените, кзваше един съсед....
:blum:
zapliu si Set-q snoshti...
i
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
DeepRed написа:И кой какво ще готви днес
bead_ написа:пушите нещо вие двете?Semiramis написа:DeepRed написа:И кой какво ще готви днес
или аз не разбирам вече що е смешно и има ли почва у нас....
дали е смешно? ами не знам
-
Дядо Капинчо
А аз търся женски вариант на песентаDeepRed написа: Въпрос на настроение ...
vbox7.com/play:de3936b1
Нещо да звучи като Bitch Of The Bitch
Има дни в които си мечтая никога да не съм се женил!
Днешния е точно един от тези!
- Dark Angel
Мъжжжжж, я се усмихниМЪЖжжж написа: Днешния е точно един от тези!:mad::mad::mad::mad::twisted::twisted::twisted::twisted::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Look Like an Angel, Talk like an Angel.....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ай, цяло стадо рижи котетаМЪЖжжж написа:Гледки да искаш.Snejinka написа:Ха !
А баницата си я правим сами... ще има и състезание на следващата сбирка /между мен, снахата и още 1 юнак/ за най-вкусна такава... Е, ангажирали сме и спец.наз. у врачанско да пратят дежурна линейка за борба с преялите....![]()
Прелест:-)
Саше, баницата ти е превъзходна
Да вземем ако не друго поне да се сватосаме, а?
К'во ш'каиш, свате:winkw:
Ако и щерката така си я научил да готви....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Отдавна поумнях. Ама ми се сърдят жените...doktorka написа: MUjjjj poumnq...
НекъФ лек да предложиш?
"Докторе, помните ли миналата година как ми препоръчахте да ходя по мацки, щото съм се изнервил от работа?
- Помня. Защо?
-Ами сега...ако може пак да ми кажете..как да откажа мацките и да се върна на работа..
Последно промяна от І на 16.10.08, 02:54, променено общо 1 път.