Че и на руски!:lol:Dark Angel написа:малеййййй
и кой ще го чете толкова дълго бе
Баси, остава и Чавето да почне да пуска текстове на чешки...в България сме мамкаму, официалният език е български...
Аз много мразя някой като пуска нещо на английски...Метаморф написа:що не протестираш, когато се пускат на английски?БоЕВ написа:Че и на руски!:lol:
Баси, остава и Чавето да почне да пуска текстове на чешки...в България сме мамкаму, официалният език е български...
аре двойните стандарти не на мен!

е, що сега така се учиш от др.Петков?! той вече даже не е и министър, а обикновен фонтанен пикльо...holi_day написа:Ми все пак това са изявления на публично мястоМетаморф написа:ни съм изненадвам бре, моме, ама чавето точно преди това отрече да има обратни наклонности...
и на пресконференция - шъ отрече
айдееее... тва още не е конференцията! недей да отричаш!4avdar4e написа:Ъъъъ, квооо???Метаморф написа: ами вашите изпълнения с чавето ма засрамиха...
тъй де, едната плаче, а другата я целива...Кой къде плаче и кой кого целува, че нещо пак съм пропуснАла??
Метаморф написа:Млад начеващ цигулар на име Никола слуша увещанията на импресариото:
- "Никола, изпълни нещо!"
- "Нещо не ми се иска! - опъва се музикантът. - Нямам и настроение, по-късно!"
- "Слушай, Никола, гледай колко хора са се събрали и чакат ти да свириш.
- "Казах, после ще свиря!"
- Водещият обявява:
- "Уважаеми дами и господа, сега ще чуете "Каприз" от Никола Паганини!"
ма мноу си бил капризен бре!Green Light написа:Метаморф написа:Млад начеващ цигулар на име Никола слуша увещанията на импресариото:
- "Никола, изпълни нещо!"
- "Нещо не ми се иска! - опъва се музикантът. - Нямам и настроение, по-късно!"
- "Слушай, Никола, гледай колко хора са се събрали и чакат ти да свириш.
- "Казах, после ще свиря!"
- Водещият обявява:
- "Уважаеми дами и господа, сега ще чуете "Каприз" от Никола Паганини!"
И така- 24 пъти