Нали, налиАмаранта написа:Според мен, проблемът е,
че не се анализира достатъчно клуба и взаимоотношенията....
Чудя се
Re: Чудя се
АА, изчакай да позахладнее и тогава на балкона, то сега всеки може!Капинчо написа:
Бе, я аз по-добре да си лягам. Вие като се разберете, кажете да стягам ли куфарите или само да си изнеса завиките на балкона.
-
Дядо Капинчо
Искаш огън да ти дам, така ли? Безплатно? Ти тоя огън с ква газ го паля ,мислиш?Капинчо написа:Ти ша дадеш малко от твойто огънче.anhela написа:АА, изчакай да позахладнее и тогава на балкона, то сега всеки може!Капинчо написа:
Бе, я аз по-добре да си лягам. Вие като се разберете, кажете да стягам ли куфарите или само да си изнеса завиките на балкона.
ма виждам ,че е западнало нещо обществото! пък после що расте лихвения процент! Изродиха се нещо хората!4avdar4e написа:Анхелке, тук всички в последно време са едни такива.. не пушат, не пият, мани, не ги познаваш ти тия хораanhela написа: ми то на жадно няма ти мене уважаваш ли мъ!:crying: Казват "наздраве" само, ако кихне някой (и то пак само понякога).
Само Куида държи на тезата си за пияниците и извратеняците
План Маршал нямаше. Някой искаше да си наложи своето виждане за право. Ние не се съгласихме. Тва не е план Маршал.esti написа:И нито един план Маршал не заработи.Амаранта написа:Според мен, проблемът е,
че не се анализира достатъчно клуба и взаимоотношенията....
Банда неуправляеми идиоти сме, егати...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Приятно...или леко наслаждаванеesti написа:Гинко билоба препоръчвам.[unknown] написа:А как е? Я да ми припомниш, че паметта ми изневерява... Дали?!
Има неща, които няма начин да си спомня човек, ако ме разбираш.
Освен това, изобщо не ми се занимава с форумни проблеми.
Ще се наслаждавам на моите си. По-важни са ми.

що лъжеш бе...esti написа:Гинко билоба препоръчвам.[unknown] написа:А как е? Я да ми припомниш, че паметта ми изневерява... Дали?!
Има неща, които няма начин да си спомня човек, ако ме разбираш.
Освен това, изобщо не ми се занимава с форумни проблеми.
Ще се наслаждавам на моите си. По-важни са ми.
проблеми!
адеш шоколад ..ай на бас!
скришно...
само на шоколада може една жена да каже "наслаждавам се"...
хм:blum::blum::blum::blum:
п.с. ся и на мен ми с прияде...
Как го постигате това??esti написа: Шоколад се яде винаги скришно!
Аз гледам, че напоследък все по-големи опаковки шоколади и сладоледи купувам и всъщност готиното е в общото ядене, със супената лъжица, и битката за последното парченце шоколад. Кой побеждава, а???
Докторе, а лицемерието къде го забрави[unknown] написа: А лицемерието къде го забравихме? Щото две години- милички, скъпички, а после- ваща мама, боклуци мръсни...
мОлим?
Memento mori.
Лицемерието си го носят със себе си. Аз не съм го взимал, че да го забравям.Set написа:Докторе, а лицемерието къде го забрави[unknown] написа: А лицемерието къде го забравихме? Щото две години- милички, скъпички, а после- ваща мама, боклуци мръсни...
мОлим?

А така![unknown] написа:Лицемерието си го носят със себе си. Аз не съм го взимал, че да го забравям.Set написа:Докторе, а лицемерието къде го забрави[unknown] написа: А лицемерието къде го забравихме? Щото две години- милички, скъпички, а после- ваща мама, боклуци мръсни...
мОлим?
Помни го
Memento mori.