едно свежо, тихо, топло...
и двете кучета, които постоянно джафкат зад блока ги няма... каква приятна идилия...
............
баси гадорията...
СтигааааааааКапинчо написа: А слънцето спряло - сърдито пиче
и който е нощна смяна ще работи един час повече ...Иванушка Глупака написа:абе, кой ти гледа в тая жега, бре4avdar4e написа:Пък аз съм тъжна...
Другата седмица по това време вече ще е тъмно
еееех... щастливец...Капинчо написа:Пък аз като си помисля, че след 30-40 години няма да ма имаааааа4avdar4e написа:Пък аз съм тъжна...
ане беше ли "гъз в коприВа"???Капинчо написа:Имаше една песен на Орлин Горанов и Кристина Димитрова сдето се пееше4avdar4e написа:СтигааааааааКапинчо написа: А слънцето спряло - сърдито пиче:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
"Небето - гъз в копринаааа"
ни мой ли по 50 грама шльокавица и една кисела краставичка?Капинчо написа:Ша мина да ти оставя два бели карамфила.Иванушка Глупака написа:еееех... щастливец...Капинчо написа:Пък аз като си помисля, че след 30-40 години няма да ма имаааааа4avdar4e написа:Пък аз съм тъжна...
а на мен собствения ми син ми прати некъф сайт дето срещу моите данни пише: ша мре през 2029 година...
тъй че вече го раздавам лежерно... ша ги изкарам тез вече почти само 10 годинки само на кеф и безобразия...
погледнАх... ма гледам и бели татнелки си навлякла фльорцата...Капинчо написа:Не - в коприна, небесно синя, опъната гладко по гъза. Бе погледни нагоре.Иванушка Глупака написа:ане беше ли "гъз в коприВа"???Капинчо написа:Имаше една песен на Орлин Горанов и Кристина Димитрова сдето се пееше4avdar4e написа:СтигааааааааКапинчо написа: А слънцето спряло - сърдито пиче:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
"Небето - гъз в копринаааа"
то с тая кола мое и да вампирясам... знам ли ... хамериканска му работа...Капинчо написа:Нема да пиеш бе, нали ша си умрял. Само ша та прелея на кръст да не вампирясаш.Иванушка Глупака написа:аз кола не пия бе катил такъв, ни разбра ли?Капинчо написа: Ша та мина с кола ...ъъъ... не с кол.
ръждопреобразовател не пия!
ами... такъв съм си... седя си пред дверите на храма и не ме ебе за учението на светите хамерикански бракя...Капинчо написа:Е затва нема да прокопсаш ти. Не си забягнал, не си (то не е за всеки), ма земи малко поеми от хамериканската вековна култура. Профан!Иванушка Глупака написа:
то с тая кола мое и да вампирясам... знам ли ... хамериканска му работа...
а, и бургери на МД не ми носи... тях изобщо не консумирам...
... и за си мислех да излизам повечеИванушка Глупака написа:
уффф... аз от три години не гледам телевизия... откъде да знам рекламите?:mad:
може и да не го върна...esti написа: Кога ще си върнеш старото.....уфф, кое ти беше старото име сега.
То затова ли на имен ден се казва "да ти е живо името" - някои имена много мрат.Иванушка Глупака написа:
може и да не го върна...
май... и то... горкото... умря...
баси как ги трепя... със темп - по две-три на година...
Кики, кой го изтърси тва??esti написа:Ох...Този лаф не го бях чувала:
"Пациентът е болен от анамнеза и пълна кръвна картина ! "![]()
за теб? винаги!esti написа:Ох...Този лаф не го бях чувала:
"Пациентът е болен от анамнеза и пълна кръвна картина ! "
Дурачок, нали може да използвам твоята тема да се похиля.
esti написа:Ох...Този лаф не го бях чувала:
"Пациентът е болен от анамнеза и пълна кръвна картина ! "