............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 22:03, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Питам, защото на мен понякога сестра ми много ми липсва. Сигурно защото много я обичам. Не, че не мога да вдигна телефона и да и се обадя... Присетих се да пусна тази тема като разбрах, че някой от клубарите познават сестра ми.
Последно промяна от Ън на 08.12.06, 21:15, променено общо 1 път.

-
опърничава
Re: Все ми се иска да ви питам:
Не.[unknown] написа:Имате ли си братя и сестри?
Сам юнак на коня.. Може би затова искам поне 3 деца![unknown] написа:Имате ли си братя и сестри?
Аз си имам една сестричка. Единственият ми близък роднина освен майка ми. А вие?
Сама съм. Но не знам до колко ми липсва това, че нямам брат или сестра - просто не съм имала никога за да знам какво е. :)
Но виж, семейството ми липсва.. ама МНОГО!
Но виж, семейството ми липсва.. ама МНОГО!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Същото:(. Затова ако имам физическата възможност, бих имала повече от 1. Най-добре 3. Но кой знае какво ме чака...4avdar4e написа:Сам юнак на коня.. Може би затова искам поне 3 деца![unknown] написа:Имате ли си братя и сестри?
Аз си имам една сестричка. Единственият ми близък роднина освен майка ми. А вие?
Нямам .[unknown] написа:Имате ли си братя и сестри?
Израснала съм с братовчедката си поради простата причина , че живееха в баба ми която беше на 100 метра от нас .
Ако това е да имаш сестра - категорично не съжалявам че нямам . Аз съм по- голямата и все го отнасях .
Семейството ми в лицето на съпруга ми и синът ми много ми липсват . Усетила съм го , защото съм била доста време без тях и пак ще е така ...но такъв е живота .
Нищо лично, само изказах мнение!
Аз , не че не искам по-вече от едно дете което имам , но финансово не мога да си го позволя , а може би и емоционално . Затова , решението което взехме със съпруга ми за едно дете може би е най - правилното .4avdar4e написа: Сам юнак на коня.. Може би затова искам поне 3 деца!
Нищо лично, само изказах мнение!
- БОЙКО БОРИСОВ
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Съпругът ми има брат и сестра. Карат се жестоко и всеки път ми се струва, че тези хора няма да си проговорят повече, но след ден-два, сякаш никакъв пушек не е имало - обичат се, прекарват неделите заедно, а когато някой има нужда от помощ, веднага се притичват. Могат 100% да разчитат един на друг.
Завиждам им.
Завиждам им.
Тц. Ни братя, ни сестри.[unknown] написа:Имате ли си братя и сестри?
Твоят аватар го има и във въртящ се вариант-pocti_bezobidna написа:Тц. Ни братя, ни сестри.[unknown] написа:Имате ли си братя и сестри?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сестра. Никога не съм дила близка с нея. Не и достатъчно близка. Последните години взехме, като че да се сближаваме.....[unknown] написа:Имате ли си братя и сестри?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Брат ми
като бяхме малки ядеше много бой, всъщност малко, но го представяше за много и аз отнасях баланса от нашите. Понякога много му се ядосвах. Като израстна и стана човек! 
- сър Айвънхоу
Сестра имам... но от няколко години изчезна и не се обажда никаква... Много ми тежи това...[unknown] написа:Имате ли си братя и сестри?
- Dark Angel
Сестра
моята най-близка, големи сме приятелки 
ПП/ тя ме нарича "Како" и на мен ми е хубаво
ППП/ като малки се изтрепвахме от бой
ПППП/ щерките ни са "млечни" сестри - кърмила съм и двете за малко.
ПП/ тя ме нарича "Како" и на мен ми е хубаво
ППП/ като малки се изтрепвахме от бой
ПППП/ щерките ни са "млечни" сестри - кърмила съм и двете за малко.
- Dark Angel