предполагам ще искаш поне снимков материал ако не видео!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Gaspode написа:Резултатите може и насаме.eti4ka написа: публично ли да обявя резултата или насаме да ти кажа оценката:blum::blum::blum:
Но тестовете - публично.
За да се гарантира обективност, не за друго...
To Protect and Serve
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
ама не пропускай да кажеш, че този материал струва скъпо и прескъпо...eti4ka написа:предполагам ще искаш поне снимков материал ако не видео!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Gaspode написа:Резултатите може и насаме.eti4ka написа: публично ли да обявя резултата или насаме да ти кажа оценката:blum::blum::blum:
Но тестовете - публично.
За да се гарантира обективност, не за друго...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
не се заричай...eti4ka написа:Иванушка Глупака написа:ако не те е страх, че след като съобщиш резултатите, ще ме откраднат...eti4ka написа: публично ли да обявя резултата или насаме да ти кажа оценката:blum::blum::blum:
няма!!!!!!!!!! аз като захапя не пускам!!!!!!!!!!:lol::blum:
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
ма работи бре кой те спира.....Иванушка Глупака написа:споко... второто ми име е Желязко...Gaspode написа:Айвъне, аз лично бих се притеснил. Лееекинко...eti4ka написа: няма!!!!!!!!!! аз като захапя не пускам!!!!!!!!!!:lol::blum:
уф... егати и хората сте... нямате ли си работа?
човек не може да си довърши своята от вас...
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
как кой, бре? вие с гаспода...eti4ka написа:ма работи бре кой те спира.....Иванушка Глупака написа:споко... второто ми име е Желязко...Gaspode написа:Айвъне, аз лично бих се притеснил. Лееекинко...eti4ka написа: няма!!!!!!!!!! аз като захапя не пускам!!!!!!!!!!:lol::blum:
уф... егати и хората сте... нямате ли си работа?
човек не може да си довърши своята от вас...
че моа ли да си оставя магарето в калта, м?
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
При мен темите излизат малко изчанчено, обаче ето ти линка:Stranniche написа:Хубава тема. Беше ми гот да я чета.
Между другото, някой знае ли как се влиза в предишния Зо4о форум и съществуват ли архивите?
Там пуснала подобна тема с въпрос "Как казахте на децата си... ?"
Сега би ми било интересно да я прочета отново.
http://p4.forumforfree.com/3040.html
Panta rhei...
Re: To Protect and Serve
Аз понеже разговорът тръгна така - за чуждите неща. Пък и ми е много интересно как успяват хората да държат толкоз неща в главите си, все завиждам по мъничко.Green Light написа:
Да, да и аз. И аз, също ще направя списък. Макар че аз не точно чуждите знания искам. "Искам да знам" е по- точно. Например има ли живот извън Земята, какво представлява времето, какво е било преди 50 хиляди години, имало ли е цивилизации, какви империи, царе, герои и велики битки е скрило времето от нас. Също за динозаврите, тунгуския метеорит, свръхновите звезди, тъмната материя... бе много са.
А! Искам и да го разбера, де! В смисъл - да успея да светна!
Обаче трудно ще направя списък, защото искам да знам за неща, за които дори и не подозирам, че съществуват.
Като онзи остров на Семирамида.
Последно промяна от Мнемозина на 21.10.08, 18:24, променено общо 1 път.
Panta rhei...
За презервативите знаем отдавна.
И явно знанията са доста трайни и вече осмислени, защото преди 2 години (тогава е бил на 11), когато правихме сватба на котката
синчето ме попита, дали има котешки спин и съответно котешки презервативи.
Сега вече мисля, че е доста образован и по "техническата" част от секса, но това не е наша заслуга.
Хващам понякога разни линкове на мръснишки сайтчета - по скайпа обикновено става този обмен на полезно инфо. И когато са навън предполагам също си говорят.
Интересното е, че преди време имаше по-голям интерес към девойките. Сега твърди, че са тъпи. И че повечето се обличат, като чалгарки.
И явно знанията са доста трайни и вече осмислени, защото преди 2 години (тогава е бил на 11), когато правихме сватба на котката
Сега вече мисля, че е доста образован и по "техническата" част от секса, но това не е наша заслуга.
Хващам понякога разни линкове на мръснишки сайтчета - по скайпа обикновено става този обмен на полезно инфо. И когато са навън предполагам също си говорят.
Интересното е, че преди време имаше по-голям интерес към девойките. Сега твърди, че са тъпи. И че повечето се обличат, като чалгарки.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Благодаря!Мнемозина написа: При мен темите излизат малко изчанчено, обаче ето ти линка:
Не намерих каквото търсех, но затова път намерих нещо от Щрунц и пак паднах от смях.
Свалка в три стъпки
- Dark Angel
затова не бяха задавани въпросиМнемозина написа:
Ами те май растат и надолу, но натам не ги виждаме.
Нещата винаги имат поне две страни.
.... стотици как и хиляди защо .....
този път доста време говорихме за това кое е по-силно: огън - дърво - камък - вода
и видяха на каква дреб е направила водата скалите
и как корените на клековете са разцепили на филии големи камъни
и ги слушам как си говорят малките как всяко може да победи или бъде победено
та всичко е едно
с двете си страни
Като сме почнали да искаме, може ли към вашите неща да си пожелая и достатъчно време. Не знам колко точно, но задължително достатъчно. За да науча всичко това. Да прочета всичко, което си заслужава четенето. Да отида навсякъде, където бих искал... Такива ми ти работиМнемозина написа:Аз понеже разговорът тръгна така - за чуждите неща. Пък и ми е много интересно как успяват хората да държат толкоз неща в главите си, все завиждам по мъничко.Green Light написа:
Да, да и аз. И аз, също ще направя списък. Макар че аз не точно чуждите знания искам. "Искам да знам" е по- точно. Например има ли живот извън Земята, какво представлява времето, какво е било преди 50 хиляди години, имало ли е цивилизации, какви империи, царе, герои и велики битки е скрило времето от нас. Също за динозаврите, тунгуския метеорит, свръхновите звезди, тъмната материя... бе много са.
Обаче трудно ще направя списък, защото искам да знам за неща, за които дори и не подозирам, че съществуват.
- Света вода ненапита
а едно жълто ферари не искаш ли?Gaspode написа:
Като сме почнали да искаме, може ли към вашите неща да си пожелая и достатъчно време. Не знам колко точно, но задължително достатъчно. За да науча всичко това. Да прочета всичко, което си заслужава четенето. Да отида навсякъде, където бих искал... Такива ми ти работи
Виж подводницата!
Жълто? Обиждаш...Иванушка Глупака написа:а едно жълто ферари не искаш ли?Gaspode написа:
Като сме почнали да искаме, може ли към вашите неща да си пожелая и достатъчно време. Не знам колко точно, но задължително достатъчно. За да науча всичко това. Да прочета всичко, което си заслужава четенето. Да отида навсякъде, където бих искал... Такива ми ти работи
ХехStranniche написа:Благодаря!
Не намерих каквото търсех, но затова път намерих нещо от Щрунц и пак паднах от смях.
Свалка в три стъпки
И коментарите след това.
АВе с идеята да го издаде.
Жалко, че още не е реализирана...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Я, той още там ли е бил? Мислех, че по-късно се появи.Stranniche написа:Благодаря!Мнемозина написа: При мен темите излизат малко изчанчено, обаче ето ти линка:
Свалка в три стъпки
Panta rhei...
Че понякога и не са само две.Dark Angel написа:
затова не бяха задавани въпроси
.... стотици как и хиляди защо .....
този път доста време говорихме за това кое е по-силно: огън - дърво - камък - вода
и видяха на каква дреб е направила водата скалите
и как корените на клековете са разцепили на филии големи камъни
и ги слушам как си говорят малките как всяко може да победи или бъде победено
та всичко е едно
с двете си страни
Имаше една такава приказка за това кой от кого е по-силен и накрая най-силното (по-силното от вятъра, слънцето, облаците и планината) се оказа мишката.
Интересно е това с надделяването и побеждаването - и е толкова относително.
Panta rhei...
Искай.Gaspode написа:
Пък да видим кой ще дава.
Panta rhei...
- Света вода ненапита
Gaspode написа:Жълто? Обиждаш...Иванушка Глупака написа:а едно жълто ферари не искаш ли?Gaspode написа:
жълтото е по-скъпо, щото нали червеното е основния цвят и ако искаш друг цвят, требе си плАтиш... яко при това
Виж подводницата!
Може ли тогава небеснокарамбозаво? Кат` си плащам поне да ги препОтя, мамка имИванушка Глупака написа:не, бре... уф... все да та уча тебе...
жълтото е по-скъпо, щото нали червеното е основния цвят и ако искаш друг цвят, требе си плАтиш... яко при това
- Света вода ненапита
ц... мое само светлокафеникаво на бозави точки...Gaspode написа:Може ли тогава небеснокарамбозаво? Кат` си плащам поне да ги препОтя, мамка имИванушка Глупака написа:не, бре... уф... все да та уча тебе...
Виж подводницата!
- Green Light
Щрунца е от най- старите стари. Той е винаги и навсякъде! Бе майтапя се малко, обаче че е от старите си е истина. Също е истина, че жалко за нас, че не пише по- често.Мнемозина написа:Я, той още там ли е бил? Мислех, че по-късно се появи.Stranniche написа:Благодаря!Мнемозина написа: При мен темите излизат малко изчанчено, обаче ето ти линка:
Свалка в три стъпки
- Green Light
Виж ми въпросите: какво е "време"?Gaspode написа:Като сме почнали да искаме, може ли към вашите неща да си пожелая и достатъчно време. Не знам колко точно, но задължително достатъчно. За да науча всичко това. Да прочета всичко, което си заслужава четенето. Да отида навсякъде, където бих искал... Такива ми ти работиМнемозина написа:Аз понеже разговорът тръгна така - за чуждите неща. Пък и ми е много интересно как успяват хората да държат толкоз неща в главите си, все завиждам по мъничко.Green Light написа: