Жалко, че няма по-добри снимки. Още малко тук:
Картини от ябълки

Stranniche написа:Ябълковата художничка Хелге Лундстром показа тази година изложбата си в В Шведското градче Кивик на годишния Фестивал на Ябълката. Всяка картина е сътворено от около 75 000 плода и тежи 4 тона.
ох как ми се приядоха ябълки:-)
супер са!!!!!
eti4ka написа:Нали? Първата ми мисъл беше: "Какво разхищение на матрялъ".Stranniche написа:Ябълковата художничка Хелге Лундстром показа тази година изложбата си в В Шведското градче Кивик на годишния Фестивал на Ябълката. Всяка картина е сътворено от около 75 000 плода и тежи 4 тона.
ох как ми се приядоха ябълки:-)
супер са!!!!!
и аз това си помислих, ама викам да се въздържам от коментар, щото на фона на изобилието от културни теми много ще изпростея и ще се изложа съвсем:shy:Иванушка Глупака написа:супер! мерси за линка!
п.п. ама да се похабява толкова много матрял за ракия... егати...

frisky lioness написа:и аз това си помислих, ама викам да се въздържам от коментар, щото на фона на изобилието от културни теми много ще изпростея и ще се изложа съвсем:shy:Иванушка Глупака написа:супер! мерси за линка!
Цяла седмица някой ми говореше, че обича печени ябълки и най-сетне намери подходящи по размер тави за печене.Stranniche написа:Картини от ябълки
ей, пияници такива, я не разваляйте хубавата тема!!!!!!!:blum:Иванушка Глупака написа:frisky lioness написа:и аз това си помислих, ама викам да се въздържам от коментар, щото на фона на изобилието от културни теми много ще изпростея и ще се изложа съвсем:shy:Иванушка Глупака написа:супер! мерси за линка!
ние не сме пияници, а ДОЛНИ пияници...eti4ka написа: ей, пияници такива, я не разваляйте хубавата тема!!!!!!!:blum:
Иванушка Глупака написа:ние не сме пияници, а ДОЛНИ пияници...eti4ka написа: ей, пияници такива, я не разваляйте хубавата тема!!!!!!!:blum:
П.П. и извратеняци...
П.П.П. Куиде ела обЯсни кое как е...
сефтеeti4ka написа:Иванушка Глупака написа:ние не сме пияници, а ДОЛНИ пияници...eti4ka написа: ей, пияници такива, я не разваляйте хубавата тема!!!!!!!:blum:
П.П. и извратеняци...
П.П.П. Куиде ела обЯсни кое как е...
ей......... развалихте хубавата тема
А йогата слага ли се в печката или се консумира отделно?holi_day написа:Цяла седмица някой ми говореше, че обича печени ябълки и най-сетне намери подходящи по размер тави за печене.
Рецепта:
За основа се ползва пиронената решетка на някой йога
Върху нея се набождат ябълки с еднаква големина
Решетката се поставя в тава с подходящ размер
Пълнежът е кулинарна тайна като пропорции на задължителните съставки: орехи, мед, канела и малко градуси
топли се отделно майStranniche написа:А йогата слага ли се в печката или се консумира отделно?holi_day написа:Цяла седмица някой ми говореше, че обича печени ябълки и най-сетне намери подходящи по размер тави за печене.
Рецепта:
Пълнежът е кулинарна тайна като пропорции на задължителните съставки: орехи, мед, канела и малко градуси
и се полива с чай...Sssssssss написа:топли се отделно майStranniche написа:А йогата слага ли се в печката или се консумира отделно?holi_day написа:Цяла седмица някой ми говореше, че обича печени ябълки и най-сетне намери подходящи по размер тави за печене.
Рецепта:
Пълнежът е кулинарна тайна като пропорции на задължителните съставки: орехи, мед, канела и малко градуси![]()
Амаранта написа:Как ли изглеждат, като поизгният ябълките?Дали могат да се изядат дотогава?
тази година - неИванушка Глупака написа:сега на ракийка ли?Quid написа:няколко седмици брах ябълки
утепах сееееееееееее
Тогава човек шъ е фен на изкуството и често шъ сменя картините в дома си.esti написа:Затова картините трябва да се правят от шоколад!
Ако е хладно - хрупаш си.
Ако е жега.....ммм....ближеш.
Няма разваляне.
А за най-големите фенове на изкуството ще има специални врати. По-широчки.holi_day написа:Тогава човек шъ е фен на изкуството и често шъ сменя картините в дома си.
Престъпнотта шъ намалее рязко. - Хич няма да ги оставя да бъдат откраднати, щото една по една шъ ги прибира на сигурно място, отдето няма измъкване. Няма такъв ловък крадец просто, дето да извади прибраната картина цяла пак на бял свят.