Губите ме в интервала от 22,30 нататък
П.П. Елбииии, къде си, бе?? Знам, че беше болен, ама послееее
4avdar4e написа:.. "Бягство от затвора". Колко дълго го чаках... Такъв тип филми не обичам да ги гледам "на екс", както некои мои близки роднини, обичам да си ги чакам, да се облизвам, да се подготвям цял ден (уф, тук имам някаква литературна алюзия, ама ...).
Губите ме в интервала от 22,30 нататък
Пуска адската машина у Швейцария4avdar4e написа:..

Те май я спряха неяfrisky lioness написа: Пуска адската машина у Швейцария
Не, бе...4avdar4e написа:Те май я спряха неяfrisky lioness написа: Пуска адската машина у Швейцария

Щом не са го дали, значи не са я пуснали.frisky lioness написа:Не, бе...4avdar4e написа:Те май я спряха неяfrisky lioness написа: Пуска адската машина у Швейцария
Онзи ден я пуснаха
Казаха нещо по новините
Елби не го дадоха
Мнемозина написа:Щом не са го дали, значи не са я пуснали.frisky lioness написа:Не, бе...4avdar4e написа:Те май я спряха неяfrisky lioness написа: Пуска адската машина у Швейцария
Онзи ден я пуснаха
Казаха нещо по новините
Елби не го дадоха

Уф. Има и 7 сезон...4avdar4e написа:Щото свършиииииииpocti_bezobidna написа: Що?:crying:
Да им се не види на тия и часът, в който ги пускат, не може ли брадърите тъпи да минат по-късно??
Аз хвърлям по едно очо на лайфовете, щото Мильенчо прави страшно шоуpocti_bezobidna написа: Уф. Има и 7 сезон...
Мен пък тъкмо тоя час ми е удобен. По рано от 22 все не стигам до телевизора.
Но на брадърите на два пъти много се ядосах - щото паднаха серии заради лайфовете. Веднъж да седна и аз да зяпам сериал и да взмеат да закъснеят разни полу-идиоти. By the way - от ББ почти нищо не съм видяла този път, ама по това, което мернах докато си чаках сериала, оставам с впечетлението, че той път са събрали супер малоумници...