Каквото имаше да казвам съм го казал. Достатъчно прямо. Какво точно искаш да чуеш?Gaspode написа:Ти ся заяждаш ли се нещо с мен, а?[unknown] написа: И утрешният ден е вчерашен за мен...
Ей ся шсъ върне революционера
Що не му обясните нещо на него за утрешният ден, ами на мен, а?
Сигурно, щото аз съм прост и не съм ентелегентен
Пък и не съм свирил на пияно...![]()
![]()
А? Кажи си ся, заяждаш ли се ти нещо с мен?
А? А?
Ааааа ша дода аз до Пловдив...
Ама ха
ПП. С теб си говоря. Не обяснявам. Но за разговор трябват (поне) двама. Та ако не ти се приказва, кажи си.
Със здраве!
Re: Със здраве!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Сериозно ли да отговоря?[unknown] написа: Каквото имаше да казвам съм го дазал. Достатъчно прямо. Какво точно искаш да чуеш?
Нищо конкретно не очаквам. Просто да споделиш нещо. Как мина денят ти. Нещо да те е впечатлило. Нещо да си се сетил. Знам ли и аз. Нищо конкретно, наистина. Дет` са вика - лаф да става.
Но ако държиш да бистрим кой кого е изгонил, кой кога какво и защо е казал, без мен. Извинявай
ЧК бди, другарю! Не може току така да си говорим празни приказки с теб! на кой, как му бил минал денят... Това е революция, другар! Не е шега работа...Gaspode написа:Сериозно ли да отговоря?[unknown] написа: Каквото имаше да казвам съм го дазал. Достатъчно прямо. Какво точно искаш да чуеш?
Нищо конкретно не очаквам. Просто да споделиш нещо. Как мина денят ти. Нещо да те е впечатлило. Нещо да си се сетил. Знам ли и аз. Нищо конкретно, наистина. Дет` са вика - лаф да става.
Но ако държиш да бистрим кой кого е изгонил, кой кога какво и защо е казал, без мен. Извинявай

Бъркаш ме с някого.[unknown] написа: ЧК бди, другарю! Не може току така да си говорим празни приказки с теб! на кой, как му бил минал денят... Това е революция, другар! Не е шегя работа...
Не теб, другарю.Gaspode написа:Бъркаш ме с някого.[unknown] написа: ЧК бди, другарю! Не може току така да си говорим празни приказки с теб! на кой, как му бил минал денят... Това е революция, другар! Не е шегя работа...
Революционната обстановка го налага.

За свясното писане.- написа:Обаче за да пише свястно човек, трябва да има вдъхновение.
Не може все да се пише свястно. Аз това съм го приела.
Вдихновението не присъства постоянно дори на места, където е чакано и желано. Където винаги има почва да му бъде обърнато внимание.
Дори у дома, като се прибере Вечно вдъхновения, не грабва един стол, не се качва на него и не почва да рецитира със зареян в изгледа през прозореца поглед.
Това просто няма как да се случва хахха постоянно, а само като тресне Светкавицата и настъпи Моментъ.
Колко циклично е това съвпадение на едновременното наличие на последните е непредсказуемо.
Та какво за вчера?
Нещо ми спомена, че си забравила...
Я, да го прочетъ.
(дали пъ не трябваше да питам?! ми ку е сериозна конкуренция?!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Stranniche
- Обратна връзка:
holi_day написа: Дори у дома, като се прибере Вечно вдъхновения, не грабва един стол, не се качва на него и не почва да рецитира със зареян в изгледа през прозореца поглед.
Това просто няма как да се случва хахха постоянно, а само като тресне Светкавицата и настъпи Моментъ.
Колко циклично е това съвпадение на едновременното наличие на последните е непредсказуемо.
- Green Light
Странниче, хубаво е че ще четеш. Недостатъчно е, дето вика Холидей, но колкото толкова. Понеже кофти е да тракаш така, да мислиш нещо, да се опитваш така и иначе да направиш та да стане ясно, пък от другата страна, там някъде зад моя монитор да има нищо, празнина. Или единствения коментар да е че вместо момитор някой бил прочел клитор. Хаха много смешно! И толко!
Поне чети!
Поне чети!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Седя си тихичко и си четаGreen Light написа:Странниче, хубаво е че ще четеш. Недостатъчно е, дето вика Холидей, но колкото толкова. Понеже кофти е да тракаш така, да мислиш нещо, да се опитваш така и иначе да направиш та да стане ясно, пък от другата страна, там някъде зад моя монитор да има нищо, празнина. Или единствения коментар да е че вместо момитор някой бил прочел клитор. Хаха много смешно! И толко!
Поне чети!
Гепи, Плашило
За да има още кво да се чете "назад" налага се напред да се върви...- написа:Седя си тихичко и си чета. Обичам да чета назад. ВЧепетли ме това - много пъти съм препрочитала книгата и съм се заковавала точно на същия пасаж
:shocked::
Гепи, Плашило
Защото, Странниче прекрасно,
така, както аз учудена, че и в захлас прочетох
какво за някой е кафето,
така и ти шъ изпуснеш
моменти,
които четенето "назад"
не ще навакса,
а само шъ ги превърне в щрихи бледи.
И когато се местехме на Титаник не можех да приема новото място...
Аааа иначе е ногу хубаво да се отърси от сичкото 3о4о-усещане. Мъ няма бивш 3о4о-вец... ;)
Преди няколко вечери сънувах някви 3о4оланци и сичките мълчаха като пукали, само Грийн ми говореше.
Мъ нали по-късно ей така, по навик отворих тоя досаден линк с тройката отпред и яяяяяяя на Грийн свясната тема. Успокоих се изведнъж.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
И аз съм ти свикнал. В смисъл че си куку, нали. Аз съм едничкия нормален човек тука, тва е ясно!holi_day написа:За да има още кво да се чете "назад" налага се напред да се върви...- написа:Седя си тихичко и си чета. Обичам да чета назад. ВЧепетли ме това - много пъти съм препрочитала книгата и съм се заковавала точно на същия пасаж
Гепи, Плашило
Защото, Странниче прекрасно,
така, както аз учудена, че и в захлас прочетох
какво за някой е кафето,
така и ти шъ изпуснеш
моменти,
които четенето "назад"
не ще навакса,
а само шъ ги превърне в щрихи бледи.
И когато се местехме на Титаник не можех да приема новото място...
Аааа иначе е ногу хубаво да се отърси от сичкото 3о4о-усещане. Мъ няма бивш 3о4о-вец... ;)
Преди няколко вечери сънувах някви 3о4оланци и сичките мълчаха като пукали, само Грийн ми говореше.Събуждам се и си викам: Пак съм зела да се умопомрачавам. Начи шъ трябва да се изнеса, ку шъ си гледам пси-здравето.
![]()
Мъ нали по-късно ей така, по навик отворих тоя досаден линк с тройката отпред и яяяяяяя на Грийн свясната тема. Успокоих се изведнъж.Мъ що няма да напиша. Че още по-налудничаво шъ прозвучи. А аз съм си свикнала. И се търпя.
- Green Light
Да, Плашилото ми е любимо! Интересно дали децата го помнят. Тоест големия, де! Утре ще го питам- написа:Седя си тихичко и си четаGreen Light написа:Странниче, хубаво е че ще четеш. Недостатъчно е, дето вика Холидей, но колкото толкова. Понеже кофти е да тракаш така, да мислиш нещо, да се опитваш така и иначе да направиш та да стане ясно, пък от другата страна, там някъде зад моя монитор да има нищо, празнина. Или единствения коментар да е че вместо момитор някой бил прочел клитор. Хаха много смешно! И толко!
Поне чети!. Обичам да чета назад. ВЧепетли ме това - много пъти съм препрочитала книгата и съм се заковавала точно на същия пасаж
Гепи, Плашило
- Stranniche
- Обратна връзка:
И помнят ли го?Green Light написа:Да, Плашилото ми е любимо! Интересно дали децата го помнят. Тоест големия, де! Утре ще го питам- написа: Седя си тихичко и си чета. Обичам да чета назад. ВЧепетли ме това - много пъти съм препрочитала книгата и съм се заковавала точно на същия пасаж
Гепи, Плашило
Интересно ми е, какво им е в главите на сегашните деца.
- Green Light
Е сега отивам да разпитвам. Ама излизаме, да знаеш. Ще ти напиша утре какво и как помнят.- написа:И помнят ли го?Green Light написа:Да, Плашилото ми е любимо! Интересно дали децата го помнят. Тоест големия, де! Утре ще го питам- написа: Седя си тихичко и си чета. Обичам да чета назад. ВЧепетли ме това - много пъти съм препрочитала книгата и съм се заковавала точно на същия пасаж
Гепи, Плашило
- Stranniche
- Обратна връзка:
Приятен ден!Green Light написа:Е сега отивам да разпитвам. Ама излизаме, да знаеш. Ще ти напиша утре какво и как помнят.- написа:И помнят ли го?Green Light написа:Да, Плашилото ми е любимо! Интересно дали децата го помнят. Тоест големия, де! Утре ще го питам- написа: Седя си тихичко и си чета. Обичам да чета назад. ВЧепетли ме това - много пъти съм препрочитала книгата и съм се заковавала точно на същия пасаж
Гепи, Плашило
- Green Light
Спомни си. Попитах го помни ли вълшебника от Оз и героите и той почна да изброява:
- Имаше един лъв. Страхливия лъв. Едно момиченце.. как се казваше
- Дороти
- Да, Дороти и тя имаше ..маймунка ли беше, тати?
- Кученце. Тото
- Да. Едно торнадо вдигна къщата и тя падна върху една зла вещица. В тази страна имаше две зли и две добри вещици. Злите бяха където е студено, а добрите, където е топло
- Злите са на изток и север, а добрите - на Юг и Запад(това, аз го бях забравил) Помниш ли други герои?
- Да. На една поляна имаше едно плашило. То как се казваше?
- Плашилото
- Така ли!? Само Плашило? То искаше да има сърце и мозък и много искаше да е човек. Имаше един, който сякал дърва и завалял дъжд и той...
- Ръждясал
- Да защото е бил от желязо. Той какво искаше?
- Сърце. Плашилото искаше мозък, а Тенекиения човек искаше сърце
Разказахме си кажи речи цялата приказка. Спомних си как тръпнеше навремето, докато му я четях. Тогава много се уплаши, когато лъва заспа в маковото поле. Не искаше да заспи, преди да му кажа, че ще се спаси, а на другия ден нямаше търпение да дойде часа за лягане- стават и чудеса! Този момент го е запомнил много ясно. Помни, как Плашилото все измисляше как да се измъкнат и как уж страхливия лъв се изправи срещу чудовищата, за да може Дороти и останалите да се измъкнат. Аз се опитах(опитах и на времето) да му обясня, че Лъва е много храбър, а Плашилото- много умно, въпреки че те самите мислят обратното, но за него все пак даровете на Оз са си важни. Не можахме да се сетим какво даде Оз на Лъва. И какво стана със самия Оз
- Имаше един лъв. Страхливия лъв. Едно момиченце.. как се казваше
- Дороти
- Да, Дороти и тя имаше ..маймунка ли беше, тати?
- Кученце. Тото
- Да. Едно торнадо вдигна къщата и тя падна върху една зла вещица. В тази страна имаше две зли и две добри вещици. Злите бяха където е студено, а добрите, където е топло
- Злите са на изток и север, а добрите - на Юг и Запад(това, аз го бях забравил) Помниш ли други герои?
- Да. На една поляна имаше едно плашило. То как се казваше?
- Плашилото
- Така ли!? Само Плашило? То искаше да има сърце и мозък и много искаше да е човек. Имаше един, който сякал дърва и завалял дъжд и той...
- Ръждясал
- Да защото е бил от желязо. Той какво искаше?
- Сърце. Плашилото искаше мозък, а Тенекиения човек искаше сърце
Разказахме си кажи речи цялата приказка. Спомних си как тръпнеше навремето, докато му я четях. Тогава много се уплаши, когато лъва заспа в маковото поле. Не искаше да заспи, преди да му кажа, че ще се спаси, а на другия ден нямаше търпение да дойде часа за лягане- стават и чудеса! Този момент го е запомнил много ясно. Помни, как Плашилото все измисляше как да се измъкнат и как уж страхливия лъв се изправи срещу чудовищата, за да може Дороти и останалите да се измъкнат. Аз се опитах(опитах и на времето) да му обясня, че Лъва е много храбър, а Плашилото- много умно, въпреки че те самите мислят обратното, но за него все пак даровете на Оз са си важни. Не можахме да се сетим какво даде Оз на Лъва. И какво стана със самия Оз
- Green Light
- Green Light