Кой как
Кой как
преживява Клуба бе:shocked: и разтегливите нощни диалози, дето се стапят до сутрешни монолози. Верно ли, че има Клубари дето се товарят, от прочетеното бе.... Или на сички им е през оная работа, кво пишат и кво четат
Стана ми интересно просто, не морализаторствам и не призовавам за нищо:-)
- Green Light
Ако само теоретично питаш. За моето настроение има значение какво чета. Навсякъде и по принцип. И в книги и във вестници и по телевизията, бе навсякъде. Ама нали ако взема Шок, малко по- лекичко гледам, Слави Трифонов ептен леко, бигбрадърите- хич. От друга страна има си неща които малко повече ми влияят. Списания някои, Дарик, Карбовски, новините. Нашия клуб
Подписвам се под това с особено мнение. А именно, че наш`то клуПче ми влияе, но не всяка тема в него. Има теми, които някак си пропускам. Не знам как става - автомаГично ги филтрирам...Green Light написа:Ако само теоретично питаш. За моето настроение има значение какво чета. Навсякъде и по принцип. И в книги и във вестници и по телевизията, бе навсякъде. Ама нали ако взема Шок, малко по- лекичко гледам, Слави Трифонов ептен леко, бигбрадърите- хич. От друга страна има си неща които малко повече ми влияят. Списания някои, Дарик, Карбовски, новините. Нашия клуб
Re: Кой как
от скоро съм тук и като оставя скандалчетата или дребните злобни подмятания и пропусна някои теми чета и ми харесват и снимките и историите....... с не ми е през..........Кент написа:преживява Клуба бе:shocked: и разтегливите нощни диалози, дето се стапят до сутрешни монолози. Верно ли, че има Клубари дето се товарят, от прочетеното бе.... Или на сички им е през оная работа, кво пишат и кво четатСтана ми интересно просто, не морализаторствам и не призовавам за нищо:-)
има хора, които пишат тук е мн ги уважавам........ нищо че с някои сме пили на една маса
ми теоритично питам, то как иначеGreen Light написа:Ако само теоретично питаш. За моето настроение има значение какво чета. Навсякъде и по принцип. И в книги и във вестници и по телевизията, бе навсякъде. Ама нали ако взема Шок, малко по- лекичко гледам, Слави Трифонов ептен леко, бигбрадърите- хич. От друга страна има си неща които малко повече ми влияят. Списания някои, Дарик, Карбовски, новините. Нашия клуб
и мен ми влияе зочо, колкото и странно да звучи
и аз се хващам на моменти, че споря с невидими събеседници мамка му:blink:
ама рядко нещо излиза из под клавиатурата
дада, от тея теми в коитоGaspode написа:Подписвам се под това с особено мнение. А именно, че наш`то клуПче ми влияе, но не всяка тема в него. Има теми, които някак си пропускам. Не знам как става - автомаГично ги филтрирам...Green Light написа:Ако само теоретично питаш. За моето настроение има значение какво чета. Навсякъде и по принцип. И в книги и във вестници и по телевизията, бе навсякъде. Ама нали ако взема Шок, малко по- лекичко гледам, Слави Трифонов ептен леко, бигбрадърите- хич. От друга страна има си неща които малко повече ми влияят. Списания някои, Дарик, Карбовски, новините. Нашия клуб
в началото искаш,
пък после не знаеш
кво да напишеш и накрая махваш с...
ръка:rotfl24:
ИменноКент написа: дада, от тея теми в които
в началото искаш,
пък после не знаеш
кво да напишеш и накрая махваш с...
ръка:rotfl24:
Само се притеснявам, че все по-често просто махвам с ръка още при първото залитане на темата
А има случаи, в които залитането е временно. Така пропускам и интересни неща. Но кво да се прави - покрай сухото гори и суровото, нали? Съпътстващи жертви...
Ами аз май не се товаря. Ако се товарех, сигурно нямаше да съм тук.Кент написа:преживява Клуба бе:shocked: и разтегливите нощни диалози, дето се стапят до сутрешни монолози. Верно ли, че има Клубари дето се товарят, от прочетеното бе.... Или на сички им е през оная работа, кво пишат и кво четатСтана ми интересно просто, не морализаторствам и не призовавам за нищо:-)
Така като се замисля, дори и след най-големите бъркотии винаги е имало по нещо, на което да се зарадвам.
Виж за писането си внимавам, но то ми е втора природа това.
Panta rhei...
За да връзваш гащите така, значи май сме те наплашили и теб, да му се невиди!Кент написа: Стана ми интересно просто, не морализаторствам и не призовавам за нищо:-)
аз съм се вързвала само на дарки , ама бях и силно афектирана на момента
иначе ... не мога да си представя да се тровя ... или пък да взимам под внимание нечии думи много насериозно
може би защото никой не съм опознала дотолкова , че да ми пука за мнението му
иначе ... не мога да си представя да се тровя ... или пък да взимам под внимание нечии думи много насериозно
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
то щото излиза....Кент написа:а за тебе кво еКапинчо написа:А дано!Dark Angel написа: ...места като това са само старт-линия
финиша:winkw:
или пенкилера
ножа прониква в сърцето
или в гъбата
ама само на сън:rotfl24:
а всъщнос гъбата е ядлива
а сърцето е недостъпно за проникване:rotfl24:
после ножа ИЗЛИЗА че не е нож, а е китайски боклук
дето му е писнало от тясната японска кания:lol:
п.п. що си хабиш креативноста капинчо бе
нагледно

-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
ПП Абе Кенте, мързи ме да ходя до онази тема за обидите, та ша та питам тук. Ти що така са газираш като показвам що за стока е Дарки? Да не ти е роднина нещо? Ако таковата ... кажи, ще се съобразя. Щот аз теб та уважавам. Нали знаеш.
просто предлагам да спреш с "путките"
ако ме уважаваш наистина
знам, че няма да откажеш
може ли да се съобразиш
ибе-з да е ""таковата"

еми и аз не те знам що за стока си
пък на
кореспондирам
п.п. Дарки ми е роднина, да
и кво толкова
просто предлагам да спреш с "путките"
ако ме уважаваш наистина
знам, че няма да откажеш
може ли да се съобразиш
ибе-з да е ""таковата"
еми и аз не те знам що за стока си
пък на
кореспондирам
п.п. Дарки ми е роднина, да
и кво толкова
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Баси как една жена мое да те разтрепти.Капинчо написа:Кенте, аз така жентлеменски ти откликнах на желанието, а ти ми се подиграваш. Едно време къщите са ги градили от дървета, плет и кал и са ги измазвали с говежди тор. Ти нещо за последната градивна част ли намекваш, а?Кент написа:Къпине ти си част от 3о4о бе, градивна дори
напиши нешо от себе бе катил
кво си зациклил за Дарки
иди у тях с цветя каранфили и бомбе
и земи три авера:rotfl24:
кво занимаваш сички с даркафилиите си тука
бе шефе:rotfl24:
И кво искаш да кажеш с това "от себе си". Аз от дън душа вадя съкровености, сърцето си в ръка съм стиснал и с капки кръв пиша, ти ...
Другото пак не ти го разбрах. Що да ходя у Дарки? Що да й нося карамфили - щото е профанско като като за мен ли? За кво са ми три авера - кат ми набий Дарки някой, да има кой да ма отнесе ли?
И кви са тези Дарка филии. Ако имаш предвид моите усещания за нея, думата е "фобия" - страх, ужас, погнуса, ... бе нещо такова.
Не си прав ша знаеш. Ама аз нали са подлъгах, та обещах, сега ще трябва да си спазя обещанието, щото аз може и да съм проз, ама съм жентълмен.
Абе капина, ти си влюбен
Всъщност
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
Стига писа груби неща. Дразнят ме. Не ми е приятно да четъ простотии.Капинчо написа:Холенце мило байново, много така генерална задача ми поставяш. Как да са спра? Да дишам? Да живея? Да пиша? Да пиша за Дарки? Да си пиша с теб?
Кажи мило какво по-точно искаш от мен. Днес съм добър и изпълнявам желания. Ей, видя ли Кента как сполучи.
Хайде, давай!
Едно, че става досадно, друго, че опошлява всичко, трето - вярвам, че можеш да погледнеш през моите очи (ку поискаш) и да разбереш...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Не възпирай деди. Той е по-голям и по-умен от теб и менholi_day написа:Стига писа груби неща. Дразнят ме. Не ми е приятно да четъ простотии.Капинчо написа:Холенце мило байново, много така генерална задача ми поставяш. Как да са спра? Да дишам? Да живея? Да пиша? Да пиша за Дарки? Да си пиша с теб?
Кажи мило какво по-точно искаш от мен. Днес съм добър и изпълнявам желания. Ей, видя ли Кента как сполучи.
Хайде, давай!
Едно, че става досадно, друго, че опошлява всичко, трето - вярвам, че можеш да погледнеш през моите очи (ку поискаш) и да разбереш...
Всъщност
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Напиши нещо за историята на ТроянКапинчо написа:Радвам се, че се забавляваш! Сигурно и другите се радват. Хеле па Кент.Dark Angel написа:баси готината тема
направо падам от смях
Роднини. Тц, тц, тц.
напиши за Бенковски и Аверите му
за Рибарица и Кървавото кладенче
и дядо Въльо
за срещите му с оцелелите в постосвобожденска България
напиши нещо смислено бе
ибахфи манията да се прави човека на жертва путарашка
рядко се среща и в наще практики това:mad:
а пък ако не щеш не пиши и се прай на жертва
тот тука жертвите станаха на секи километър
-
Дядо Капинчо
а... ся прочетох, че и нещо пияКент написа:е кво книжката, за троян ме интерсува живо
как може да се срещна с нея казваш...
мисли...
ама без лични бележки
готов съм да предоставя като отговор
книжки за Орехово /долината на Ропката - Родопи/
и за Суворово за горе долу същите години:-)
и е верно
ми чай
англицки
купих си го от Gatwick от дюти фри-то
преди десетина дни бе
а ти кво пиеш Капинчо...
мегабайти ли само