Абе къде е Дядко, къде е Дядко!
-
Дядо Капинчо
Липсва ми инженерското ти познаване на мерните единици и техните кратни на 10 стойностиКапинчо написа:Стреснат! Трогнат! Очарован!
Липсва ти публика, а?
Дядко "набива обръчите" и свежда партийната политика на регионалните си структури в Старозагорски бани - х-л Армира. Чудесно местенце. Есенна гора. Тишина. Чистота! Приятен вътрешен и външен дизайн в топли, галещи цветове.
Кухнята обаче е кофти. Някаква имитация на европейска ли, френска ли. Съответно завишени цени, щото освен моя екип, други гости няма. Но иначе много добре. Спа процедури, туй-онуй.
Женичката се кефи на мах.
Абе деди, пази ми къщичка номер 4 че само там отсядаме.
Ама явно си нефинансялен, инак да ти кажа да си поръчаш телешки стек алангле с гъщи дроб и боровинки.
Всъщност
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
Е ся разбираш ли защо не ме разбираш:lol:, кат ти говоря за музика или архитектураКапинчо написа:От алангле ми става лошо, а от гъши дроб направо повръщам.Set написа:
Ама явно си нефинансялен, инак да ти кажа да си поръчаш телешки стек алангле с гъщи дроб и боровинки.
Всъщност
Дай ми да муам свински пържоли на мене. Ас проз селянин.
Преди време ходих в едно шато до Кан да дегустирам вина и френска кухня. От ина не разбирам - не ми харесаха, а манджата пълен бълвоч. Трюфели. Брррр.
Всъщност
Memento mori.
- Marygold_vn
-
Дядо Капинчо
Абе аз кат ти говоряКапинчо написа:Близо си.Set написа:
Всъщност май по твое време инжиЛерството е било приоритет на другаря Леонардо
Учих в дълбочина радио лампи. В трети курс доцентът държеше едно малко парче пластмаса с много крачето и с жречески глас ни каза "Това е интегрална схема".
Първата книга "Микропроцесори" на Родни Закс излезе когато си правех дипломната работа. Писал съм програми на асемблер директно в 16-чен код.
Кво знаете вие младите.
Пет минути преди да си го помислиш, аз вече знам! *
Всъщност
*- Дами канят
Memento mori.