Мамата ни ебаха американците!
-
Дядо Капинчо
Мамата ни ебаха американците!
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 20:28, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита
Re: Мамата ни ебаха американците!
а що го празнуваш?Капинчо написа:Днес е Ден на будителите. Няма да ви припомням кои са те.
Ние обаче празнуваме Хелоуин.
Виж подводницата!
Ми ние с Мнемото го напомнихме, ама тука сме малко като в ЧукоткаКапинчо написа:Днес е Ден на будителите. Няма да ви припомням кои са те.
Как е в Чукотка... като ще се глобализираме на изток, да знам?4avdar4e написа:Ми ние с Мнемото го напомнихме, ама тука сме малко като в ЧукоткаКапинчо написа:Днес е Ден на будителите. Няма да ви припомням кои са те.
Panta rhei...
Там живеят чукчите, Мнемо, а както знаем от вица, не от живота: "Чукча не читатель, чукча - писатель".Мнемозина написа: Как е в Чукотка... като ще се глобализираме на изток, да знам?
П.П. Ся обаче се сетих и друго, найш кой стана наскоро губернатор на Чукотка?? Мииии ... Абрамович, с количество гласове, почти равни на тия по Татово време..
Ахаааа, знам аз от какво да се заинтересувам.4avdar4e написа:Там живеят чукчите, Мнемо, а както знаем от вица, не от живота: "Чукча не читатель, чукча - писатель".Мнемозина написа: Как е в Чукотка... като ще се глобализираме на изток, да знам?
П.П. Ся обаче се сетих и друго, найш кой стана наскоро губернатор на Чукотка?? Мииии ... Абрамович, с количество гласове, почти равни на тия по Татово време..
Не бе, някой наскоро беше пуснал едно писание за чукчите, да, Кента, и мислех, че от там нещо споменаваш, пък ме мързеше да търся...
Panta rhei...
Ахахахааа, нееее, даже през ум не ми е минало, ама ся като речеМнемозина написа: Не бе, някой наскоро беше пуснал едно писание за чукчите, да, Кента, и мислех, че от там нещо споменаваш, пък ме мързеше да търся...
- Dark Angel
Капинчо написа:Днес е Ден на будителите. Няма да ви припомням кои са те.
и що не празнувахне деня на будителите?
вчера децата бяха направили програма и започнаха с едно стихотворение за българските книжници
- Piqndurnik