Не ви разбирам
Не ви разбирам
Писах много. На няколко пъти. Нищо ново и неказано, като го прочетох след това. Затуй го изтрих.
И вместо това ще попитам: ще положим ли усилие да направим това място такова, че да ни хареса?
Стигнали сме до някъде. Миналото не може да се върне. От тук нататък какво правим?
Готови ли сте за конструктивна дискусия?
И вместо това ще попитам: ще положим ли усилие да направим това място такова, че да ни хареса?
Стигнали сме до някъде. Миналото не може да се върне. От тук нататък какво правим?
-
Дядо Капинчо
Re: Не ви разбирам
и за червено вино!!!Gaspode написа:Писах много. На няколко пъти. Нищо ново и неказано, като го прочетох след това. Затуй го изтрих.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз даGaspode написа: Готови ли сте за конструктивна дискусия?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Нямаше ме, виноват.Капинчо написа: Гасподе ти сега ли идваш или те нямаше?
Какви дискуси бе човек? Тук от дискусии вече не знам кой кого целува и кого ебе.
Има едно решение.
Никакви модератори.
До понеделник кой квото има още да вади да го вади. Който ще вкарва, да вкарва.
В понеделник (00:00) всички млъкват.
От вторник (00:00) всеки си слага грайферите (ЗГ) и кара.
Ако стане, ша стане.
Ако не стане, значи не става и кой откъде е.
Пък и желанието да влизам тук нещо беше зачезнало напоследък.
Това с "никви модератори" го видяхме. Мен лично не ми хареса видяното. Други идеи имаш ли?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти си виновен, да знайшELBI написа: и за червено вино!!!
Всичко идва от нередовното пиене
Аз съм ЗА!Капинчо написа:
Има едно решение.
Никакви модератори.
До понеделник кой квото има още да вади да го вади. Който ще вкарва, да вкарва.
В понеделник (00:00) всички млъкват.
От вторник (00:00) всеки си слага грайферите (ЗГ) и кара.
Ако стане, ша стане.
Ако не стане, значи не става и кой откъде е.
От дискусии вече.....ох Къпине тичам за пръчица, че нещо и на мен......
о, аз не съм спирал да пия...Gaspode написа:Ти си виновен, да знайшELBI написа: и за червено вино!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Опит да разбераesti написа: Аз съм ЗА!
Не искате модератори. Всеки сам си мери приказките. Както до сега. И като го докараме пак до положението от преди няколко дни-седмици-месеци просто затваряме клубчето? Това ли е идеята?
ПП. Що говорите за модериране като че ли ще ви редактират и трият мненията? Нито Грийн нито някой друг има толкова време и ресурс, че да го направи на практика.
Би инвентив, бе. А! Ама оня накрая как седна набърже отгоре й и готово.Gaspode написа:Бе там кофите ги носеха под студената вода. Не беше секи сам... Или нещо съм недогледал пак?vyara написа:Секи си гаси кофата и тва е!Gaspode написа: Верно, яко беше.
Сега кво - който се разпали го тургаме в кофа и под студената вода ли?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това требеше отдавна да се направиGaspode написа:Верно, яко беше.frisky lioness написа:това беше яко
Сега кво - който се разпали го тургаме в кофа и под студената вода ли?
Студеният душ винаги помага в такива случаи
Нещата нямаше да са излизли от контрол

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кой па ти налага на теб решение? Някой те е спрял да пишеш ли?Капинчо написа: След като една група заговорници (били те и доброжелателни) налага на останалите тайно взето решение, за какви дискусии ми плямпаш и кви идеи чакаш.
Това не е въпрос.
Бактън от комуняги с чисти сърца и вимето (не е грешка) на народа!
А за чий ти беше да се докарваш до там, че да се налага да ти налагат решение?
Добър ли си по принцип или само като видиш тоягата?
Бактън* от демократи, дето под свобода разбират слободия.
* тен кю за думата. Аз я знам като байгън, ама нейсе...
Кой има ресурс да осигури вино и сирене? Това е въпросът сега.Gaspode написа:Опит да разбераesti написа: Аз съм ЗА!
Не искате модератори. Всеки сам си мери приказките. Както до сега. И като го докараме пак до положението от преди няколко дни-седмици-месеци просто затваряме клубчето? Това ли е идеята?
ПП. Що говорите за модериране като че ли ще ви редактират и трият мненията? Нито Грийн нито някой друг има толкова време и ресурс, че да го направи на практика.
ама де с ама де...
Просто казано.Gaspode написа:Опит да разбераesti написа: Аз съм ЗА!
И аз просто шъ ти кажа - Вържи попа, да ти е мирно селото
Аде, да идва сряда и да се оправяме кой от где е
Всъщност
Memento mori.
Грийн сам си е взел решението. Така каза и аз му вярвам.Капинчо написа:След като една група заговорници (били те и доброжелателни) налага на останалите тайно взето решение, за какви дискусии ми плямпаш и кви идеи чакаш.Gaspode написа: Това с "никви модератори" го видяхме. Мен лично не ми хареса видяното. Други идеи имаш ли?
Това не е въпрос.
Бактън от комуняги с чисти сърца и вимето (не е грешка) на народа!
ми аз откога го разправям това,обаче гледам днес Боев,Сиси и е помня кой друг директно заплашвахе "непослушните"...Gaspode написа:Опит да разбераesti написа: Аз съм ЗА!
хахахахха
сорри Гасподе,то си е за смях.
Кой е попа да питам? Сори, ама аз в тия бакии трудно се оправям.Set написа: Просто казано.
Всъщност
А, и още - за какво ти е сряда? Или не можеш сам да се контролираш?
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А може ли?Gaspode написа: Или не можеш сам да се контролираш?

Сори, Докторке, ама аз не виждам смешното тук. На мен това място ми липсва. И за да няма недоразумения - мястото са хората тук. Всички и всеки.doktorka написа: ми аз откога го разправям това,обаче гледам днес Боев,Сиси и е помня кой друг директно заплашвахе "непослушните"...
хахахахха
Ако не се оправяш - няма ми разбереш отговора.Gaspode написа:Кой е попа да питам? Сори, ама аз в тия бакии трудно се оправям.Set написа: Просто казано.
Всъщност
А, и още - за какво ти е сряда? Или не можеш сам да се контролираш?
Просто казано тогава - Сряда ще бъде май!
Всъщност
Memento mori.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа:Уцели у десетката. Е те на тоя баш въпрос няма да мога да си отговоря като ми сложиш модератор.Gaspode написа:
Добър ли си по принцип или само като видиш тоягата?
Сори, че ще го кажа, но ако ти до сега не си разбрал сам за себе си що за стока си тя работата е утекла.
doktorka написа:ми аз откога го разправям това,обаче гледам днес Боев,Сиси и е помня кой друг директно заплашвахе "непослушните"...Gaspode написа:Опит да разбераesti написа: Аз съм ЗА!
хахахахха
Заплащвала ли съм?
линк, че се оля пак.
ПП
Една дума за зпалаха не намерих да съм написала....
хахааааааааааааа
провелих
Последно промяна от Semiramis на 07.11.08, 15:09, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не знам, но той залипсва доста преди огънят да лумне до такава степенELBI написа:Кофти...frisky lioness написа:Вече не останахаELBI написа:няма ли тук хора, дето не гледат/участват в сериали?
?
всички са у водовъртежа
на въртележката
Къде е Рем?

- Света вода ненапита
пияница!ELBI написа:о, аз не съм спирал да пия...Gaspode написа:Ти си виновен, да знайшELBI написа: и за червено вино!!!
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
Не се оправям. Дори не знам с както би трябвало...Set написа: Ако не се оправяш - няма ми разбереш отговора.
Просто казано тогава - Сряда ще бъде май!
Всъщност
Що не земеш да ми го обасниш. Ако исаш лично?
нали сме залипсвали двамата... баси бъркотията се получава от едно-две залипсвания. Трябва да го преслушам момъка... щото ако и той мисли като мен, ще си направим един двустранен форум и това ще е!frisky lioness написа:Не знам, но той залипсва доста преди огънят да лумне до такава степенELBI написа:Кофти...frisky lioness написа:Вече не останахаELBI написа:няма ли тук хора, дето не гледат/участват в сериали?
?
всички са у водовъртежа
на въртележката
Къде е Рем?