да не си я ползвал като касичка нещо или като кафе машина:-)Strunz написа:Аз казвал ли съм ти дето учех една да вдига 50 ст от мозаечна замаска със срамните си устни?:)
Е те тва е чудо :)
щото си е тва логично:-)
да не си я ползвал като касичка нещо или като кафе машина:-)Strunz написа:Аз казвал ли съм ти дето учех една да вдига 50 ст от мозаечна замаска със срамните си устни?:)
Е те тва е чудо :)
Strunz написа:А не, мойто е истина
Сещам се като ходих с мотора да возя една кака извънградско
И правихме квото правихме и на връщане да не правя празен рейс взех от едно село един чувал царевица.
И караме към града, а по едно време....ГАРГИ
Викам си какви ли са тез гарги.
Че и мекици дъвчат.
А то...да вземе да се пробие чувала...да падат зърната на царевицата на веригата и се мелят на брашно и от маслото и от телесните сокове на оная възбудената зад мен да се омесят на тесто...и падат на горещия ауспух и се опичат и от турболенцията като са готови и ...мекици фърчат
За теб лъжа за мене истина, ама гаргите ми изкараха акъла :)
абе образ!!! тука с Уишеса с пълни кореми се превиваме от смяхStrunz написа:А не, мойто е истина
Сещам се като ходих с мотора да возя една кака извънградско
И правихме квото правихме и на връщане да не правя празен рейс взех от едно село един чувал царевица.
И караме към града, а по едно време....ГАРГИ
Викам си какви ли са тез гарги.
Че и мекици дъвчат.
А то...да вземе да се пробие чувала...да падат зърната на царевицата на веригата и се мелят на брашно и от маслото и от телесните сокове на оная възбудената зад мен да се омесят на тесто...и падат на горещия ауспух и се опичат и от турболенцията като са готови и ...мекици фърчат
За теб лъжа за мене истина, ама гаргите ми изкараха акъла :)