latrevw написа:Време беше и мен да ме осени
След толкоз бурно участие, след толкоз активно четене, след толкова пропуснати ползи за сметка на клуба
Разбрах, че женската злоба била голяма сила. Това жените сме най-големите кучки, интригнатки, нетолерантни, убийствено подмолни и тъпи същества, прикриващи се зад маската на даващи живот, грижовни и нежни, чувствителни и невинни патки. Изключение сигурно са лесбийките
Трябва се помисли женската злобата да се използва като вид енергиен ресурс, тъй като е неизчерпаем запас и от там безценно богатство за целите на оцеляване на човечеството.
да сме живи и здрави, всичките мъки дет ги изприказвахме, баш си ги заслужаваме, хубаво е, че се върнаха върху нас самите
приятен ви ден, особено на онези премите, безстрашните и принципните (Холи, ти си безпринципна, ясно е, че не влизаш в класацията

)
Бъркаш, Лат, отново. Думата не е "злоба", думата е "завист". Аз съм енциклопедичен речник, вярвай ми. Завист, когато обявяваме любовта си, завист, когато обявяваме ненавистта си, завист, когато показваме силата и независимостта си. Обикновена завист. И няма връзка с пола.. Има връзка само и единствено с личността.
Всъщност с това, дали си личност.
П.П. Аз имах един татко, на който съм невероятно благодарна за този урок: ако си личност, ако си някой, ще те уважават и ще се съобразяват с теб.
Мисли, Лат, мисли, казах ти вече...

Гледай зад думите, виж делата... Блъсни лице в реалността.