магазинче за...
- majemela4ka
- Обратна връзка:
магазинче за...
прежди си търся
да е добре заредено и да може да се пипа и разглежда
минах през едно, преждите опаковани в найлон и продавачката ме гледа подозрително/заплашително и вика: да ГО вадя ли?!
минах през едно, преждите опаковани в найлон и продавачката ме гледа подозрително/заплашително и вика: да ГО вадя ли?!
Re: магазинче за...
- Не, не ги вади, че ще взема да ги купя.majemela4ka написа:прежди си търся
На пазара на Красна поляна при спирката на 77 за към гарата има едно прилично. Жената показва чилета и даже има представа как наплитат.majemela4ka написа:прежди си търся
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- majemela4ka
- Обратна връзка:
далеч ми е, ама може и дотам да стигнаanhela написа: На пазара на Красна поляна при спирката на 77 за към гарата има едно прилично. Жената показва чилета и даже има представа как наплитат.
- Dark Angel
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- majemela4ka
- Обратна връзка:
тия се харчат м/у 10 и 20 хилки у долари за една годинаmajemela4ka написа:кат за начало ми е нужен домашен майстор с чудесна физика и добра визияQuid написа:кво ти трябва да взема да ти го продам изгодно?
казвай де
по съвместителство хамалин и часовникар
и да говори в хайку
колко го даваш?
поне за толко на едно приятелче му гепиха жената:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“