Начи така:
Ако искам уведомяване за това дали адресата е отворим мейла ми, за това няма проблеми. Отивм там из пропътисовите функциоъъъ бе отивам някъде чеквам нещо, ясно, мога го. Въпроса е следния: Мога ли да получавам уведомяване за това че съобщението ми е препратено, форуърднато, пратено на друг? Това ми трябва.
Microsoft Outlook
- Dark Angel
Re: Microsoft Outlook
Има такова нещо, но е продукт на трета страна и е доста солено платено, аутлука няма такава функция. Джаджата добавя нещо като трейсър на мейла и получаваш уведомления какво става и къде се намира мейла ти... ако те интересува, ще се поразровя, че забравих къде беше. Работи с всякакви мейл програми, не само с аутлук.Green Light написа:Начи така:
Ако искам уведомяване за това дали адресата е отворим мейла ми, за това няма проблеми. Отивм там из пропътисовите функциоъъъ бе отивам някъде чеквам нещо, ясно, мога го. Въпроса е следния: Мога ли да получавам уведомяване за това че съобщението ми е препратено, форуърднато, пратено на друг? Това ми трябва.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Green Light
За тази опция знам. Получавал съм такива мейли. Нито да ги разпечатиш, братче нито нищо, ного странна работа. Ама не съм се амбицирАл дет се вика, не съм ги праснал. Като нищо ще ги снимам с фотоапарата и те ти мейл, те ти квот искаш. Или па примерно лепвам екрана на лаптопа на копирната машина и хоп. Или на скенера. Ха! На скенера ше стане ли, бе? Бих ги прекопирАл също. Слагам един лист на екрана и така, ама тва няма да го направя, понеже е невисокотехнологично и не ми отива, риш. Все пак съм админ на форум, трябва да пазя реноме и да става ясно че ги разбирам тия работи. Първо ще пробвам със скенера и после... Но това е по- натам, сега не ми трябва. Не ме интересува в момента тая опция и функция на пропътиса.jazz написа:лотус ноутс има опция
дето го избираш
и не могат ни да го препращат ни дявол
туй аутлука е мърлява работа
Сегашния въпрос е такъв. Пращам официални мейли до отговорници за определен проект. Тези мейли не трябва да умрат в техните пощенски кутии, а трябва да се придвижват по- натам, към изпълнители или пък към шефовете им, бе накъдето трябва. Това не се случва и аз се дразня.
- Green Light
Re: Microsoft Outlook
Тцъ, мерсаж, съре! Не е чак такъв зор.Wishes написа:Има такова нещо, но е продукт на трета страна и е доста солено платено, аутлука няма такава функция. Джаджата добавя нещо като трейсър на мейла и получаваш уведомления какво става и къде се намира мейла ти... ако те интересува, ще се поразровя, че забравих къде беше. Работи с всякакви мейл програми, не само с аутлук.Green Light написа:Начи така:
П.П. Обаче е хубаво да го знам това, дето си ми го написал