обаче-обаче съм забравила да я преместя на компютъра
под Черни връх
като стъклени мъниста в мъглата
сияещи някак неземно пак заради мъглата

Ами извинявай, ама е ужасно безинтересна! Няма никаква емоция в замръзналата роса. В тема за замръзнала роса не мога никого да обвиня. Никого не мога да обидя. Как да кажа някому че ми се бърка в емоциите и ми пречи на мирогледа в тема за замръзнала роса? Или да покажа стоицизъм, твърдост или па ирония, бъзик. Нещо за курове или па за путки да изломотя... Тъпичко е, съгласи се! Само за изтриване става, права си, абсолютно. Роса някакаква си, образувала се от чиста вода в планината, сигурно от блато или па вада кална. Може би някой есенен топъл следобед се е вдигнала мъгла над тревата, есенното слънце я огряло, ничии очи не са видели цветовете, които са си нарисували земята и небето, а някакви тъпи капки са останали само като спомен. Идващата зима ги е целунала от радост, понеже си помислила че са за нея и естествено ги е превърнала в стъкалца. А те глупашки все рисуват ли рисуват цветовете на топлото слънце. Пънат се да греят. Изобщо не могат да разберат че вече са студени и твърди, топлото отдавна си е отишло. И как да разберат, бе? Тва са капкиDark Angel написа:може да махнем тематаGreen Light написа:Не мога! Абсолютно безсилен съм да махна замръзналата роса.Dark Angel написа:Грийна може да я махне ако му пратиш една зимна гума
ледената роса интересува прекалено малко хора
не мести росата в компютъра - не е полезно за него...Dark Angel написа:обаче...
обаче-обаче съм забравила да я преместя на компютъра
под Черни връх
като стъклени мъниста в мъглата
сияещи някак неземно пак заради мъглата
ето виждаш ли колко много емоция има в ледената росаGreen Light написа:
Ами извинявай, ама е ужасно безинтересна! Няма никаква емоция в замръзналата роса. В тема за замръзнала роса не мога никого да обвиня. Никого не мога да обидя. Как да кажа някому че ми се бърка в емоциите и ми пречи на мирогледа в тема за замръзнала роса? Или да покажа стоицизъм, твърдост или па ирония, бъзик. Нещо за курове или па за путки да изломотя... Тъпичко е, съгласи се! Само за изтриване става, права си, абсолютно. Роса някакаква си, образувала се от чиста вода в планината, сигурно от блато или па вада кална. Може би някой есенен топъл следобед се е вдигнала мъгла над тревата, есенното слънце я огряло, ничии очи не са видели цветовете, които са си нарисували земята и небето, а някакви тъпи капки са останали само като спомен. Идващата зима ги е целунала от радост, понеже си помислила че са за нея и естествено ги е превърнала в стъкалца. А те глупашки все рисуват ли рисуват цветовете на топлото слънце. Пънат се да греят. Изобщо не могат да разберат че вече са студени и твърди, топлото отдавна си е отишло. И как да разберат, бе? Тва са капки

аз имам цяло езероELBI написа: не мести росата в компютъра - не е полезно за него...

о, тази също я харесвам...много