Заравям се аз

Все същите
Аватар
Мнемозина

Заравям се аз

Мнение от Мнемозина »

в Онзи магазин за играчки да търся Нещо и пред рафта с колите виждам един очевидно татко, който води следния разговор по телефона:

- Абе тука куклите са много никакви, изобщо не ми харесват... И едни грозни пикаещи бебета... Обаче пък има един страхотен джип... С радиоуправление, да го взема ли? ... Ама той е розов, значи е за момичета!
:lol:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Заравям се аз

Мнение от frisky lioness »

Мнемозина написа:в Онзи магазин за играчки да търся Нещо и пред рафта с колите виждам един очевидно татко, който води следния разговор по телефона:

- Абе тука куклите са много никакви, изобщо не ми харесват... И едни грозни пикаещи бебета... Обаче пък има един страхотен джип... С радиоуправление, да го взема ли? ... Ама той е розов, значи е за момичета!

:rotfl24::rotfl24::rotfl24: На Барби ахтомбиля:lol:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа:
Мнемозина написа:в Онзи магазин за играчки да търся Нещо и пред рафта с колите виждам един очевидно татко, който води следния разговор по телефона:

:rotfl24::rotfl24::rotfl24: На Барби ахтомбиля:lol:
На мен ми беше неудобно да го разгледам, но таткото беше изключително вдъхновен...
Panta rhei...
Звенения

Мнение от Звенения »

Мнемозина написа: На мен ми беше неудобно да го разгледам, но таткото беше изключително вдъхновен...
естествено - нали затова татковците обичат да имат момченца...

:grin: Заменям латерна от мъжки пол за подобно женска! :grin:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

един татко зад мен на касата награбил ултра-мега-сложно лего обяснява на жена си, че детенцето им щяло много добре да си играе, а той щял само да му показва :rotfl24:

почти съм готова да се обзаложа, че голямата спортна лего кола с ел.задвижване и нам си кво е за пюър плежър на таткото
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Много отдавна

Мнение от Remmivs »

в един друг век и даже друго хилядолетие бах в един магазин. Продаваха страхотни огромни мъркащи тигри. Едвам се побираха в количката. Купих един на голямата (тогава малка и единствена) щерка моя. И срещам един друг баща. Пита ме откъде съм го взел. Обяснявам. После на касата той до мен. С още по огромен тигър. Ухилен (таткото). И аз казвам
- Тези най-големите не ги видях. Но моята е още много малка.
- Има още. И моята е малка.
- Е, ама моята е на 1 година.
- Пък моята няма и 6 месеца....
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Звеневия написа:
Мнемозина написа: На мен ми беше неудобно да го разгледам, но таткото беше изключително вдъхновен...
естествено - нали затова татковците обичат да имат момченца...

:grin: Заменям латерна от мъжки пол за подобно женска! :grin:
Съжалявам, не си я давам. :shy:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark написа:един татко зад мен на касата награбил ултра-мега-сложно лего обяснява на жена си, че детенцето им щяло много добре да си играе, а той щял само да му показва :rotfl24:

почти съм готова да се обзаложа, че голямата спортна лего кола с ел.задвижване и нам си кво е за пюър плежър на таткото
Точно същата картинка съм била и аз, като купувах на сина си лего след лего - следвайки собствените си спомени за безкрайни игри с легото на съседското дете.
Почти никакъв интерес от негова страна, само аз се забавлявах. Добре, че сега малката го потребява... :roll:
Последно промяна от Мнемозина на 18.12.06, 20:08, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Re: Много отдавна

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:в един друг век и даже друго хилядолетие бах в един магазин. Продаваха страхотни огромни мъркащи тигри. Едвам се побираха в количката. Купих един на голямата (тогава малка и единствена) щерка моя. И срещам един друг баща. Пита ме откъде съм го взел. Обяснявам. После на касата той до мен. С още по огромен тигър. Ухилен (таткото). И аз казвам
- Тези най-големите не ги видях. Но моята е още много малка.
- Има още. И моята е малка.
- Е, ама моята е на 1 година.
- Пък моята няма и 6 месеца....
И ти върна ли се за по-огромния тигър? Все пак дъщеря ти е била по-голяма... :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Тц. Само се усмихнах ей така :D
Ржевски

Мнение от Ржевски »

Ха,ха,ха, щото не знаеш от оръжеийния клуб кви ги редят пред половинките, как поредното пушкало ще е полезно, интересно и добро за децата :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
Ко не ми верваш - питай Сетя. :lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ржевски написа:

Ха,ха,ха, щото не знаеш от оръжеийния клуб кви ги редят пред половинките, как поредното пушкало ще е полезно, интересно и добро за децата :rotfl24: :rotfl24: :rotfl24:
Ко не ми верваш - питай Сетя. :lol:
Ти не си царя, че да не ти вервам. :lol:
Вервам ти, де... това исках да кажа.
Panta rhei...
Публикувай отговор