най-лошото е, че и всичко, което се произвежда е направено като за китайци! мое ли да се намери напр. маратонка 48 номер ... НЕЕЕЕ!Quid написа:всичко е произведено у китайELBI написа:не, но съм сигурен, че тепърва има да го правим...Quid написа:чудя се дали ползвате китайски софт а?
баси:-)
произведено в китай
Re: произведено в китай
just perfect
В такива случаи се действа като Парис Хилтън (43-44 №): поръчват сеbead_ написа: най-лошото е, че и всичко, което се произвежда е направено като за китайци! мое ли да се намери напр. маратонка 48 номер ... НЕЕЕЕ!
опитвала съм - поръчки над 48 не приемат ни-къ-де, вкл. адидас и найки!:shocked: търговци са големи в бг...4avdar4e написа:В такива случаи се действа като Парис Хилтън (43-44 №): поръчват сеbead_ написа: най-лошото е, че и всичко, което се произвежда е направено като за китайци! мое ли да се намери напр. маратонка 48 номер ... НЕЕЕЕ!
just perfect
bead_ написа: опитвала съм - поръчки над 48 не приемат ни-къ-де, вкл. адидас и найки!:shocked: търговци са големи в бг...
след водка тъмната влиза добре:blum:bead_ написа:студено е. бирата не върви.Quid написа:свеки е друга бира:-)bead_ написа:тва не беше ли в трудовата характеристика на свекървата?!?!?!?!!!:shocked:Quid написа:
мъжа требе да мрънка!!!:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
ни съм негър ни мангалbead_ написа:тва па тъмна бира се пие само едни много специални тъмни обекти...Quid написа:
след водка тъмната влиза добре:blum:
кво са обиждаш а:-)
- Green Light
Тва ако съм го пил повече от два пъти па на! А "жива" май още не съм опитвал. Ма не съм сигурен. Не мога да разбера защо трябва да се давя с нещо кисело, като разреден айрян. И със същия цвятbead_ написа:тва па тъмна бира се пие само едни много специални тъмни обекти...Quid написа:
след водка тъмната влиза добре:blum:
- Green Light
моята статистика е официална и гласи: 99,876% от свестните хора, които познавам не пият тъмна бираGreen Light написа:Ше го опитам някоя вечер и ще ти кажаQuid написа:да бе да
тва мърфито било кисело
бе то мноооо кисело било тва:-)
обаче дали не са и 100% не мога да гарантирам, щот отиват нещата към грешка на статистическата извадка и така.
just perfect
До нас направиха такава кръчма, бившата оная на ротарианците, егати, по два пъти на ден минавав от там, ама не се сещам как се казва.. Там има жива бира, забележи!! рускаGreen Light написа: Тва ако съм го пил повече от два пъти па на! А "жива" май още не съм опитвал. Ма не съм сигурен. Не мога да разбера защо трябва да се давя с нещо кисело, като разреден айрян. И със същия цвят
дали е подкупен някой стааа ясно у съдаbead_ написа:нали знаеш социологическите агенции колко са подкупни?Quid написа:и квооооооооо
аз съм с една камара нули отпред начи у статистиката
фърли им едно 200 е и пред нулите ще турнат 1-ца:winkw:
до тогава е невинен
е са всички са невинни
е да ам тва важи за всички начи:blum:ELBI написа:Quid написа:е да се оспами и да ме изядат кучетата мен
то тва е целта
и да изляза негър мангал или фашонга или комунист нихилист идеалист или гей:rotfl24:
къфто си влезъл, такъв и ще излезеш
ми даbead_ написа:ELBI написа:Quid написа:е да се оспами и да ме изядат кучетата мен
то тва е целта
и да изляза негър мангал или фашонга или комунист нихилист идеалист или гей:rotfl24:
ако влизането и излизането са в някакъв ритъм... едва ли:rotfl24:
а му го кажи
то тва да не е като онова
що пък не? ти шъ ми каеш...Quid написа:ми даbead_ написа:ELBI написа:Quid написа:е да се оспами и да ме изядат кучетата мен
то тва е целта
а му го кажи
то тва да не е като онова
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
не, перличке - това е съгласно закона за запазване на енергията, идиотизмите, космоса и т.н. природен закон. Както казват древните шумери - срещу природата се не рита.bead_ написа:ELBI написа:Quid написа:е да се оспами и да ме изядат кучетата мен
то тва е целта
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
забравих ... верно, че права ти беше най-удобно...bead_ написа:само като прочета тва иииии..... така ми причернява, че по-натам хич и не гледамELBI написа:
не, перличке
мноо мразя да не съм права, нали знаеш!!!
- Piqndurnik
- Dark Angel
виж чайната и па да си коментирваме:-)Wishes написа:Абе стига фалете разни заместители на Майкрософт... това дето може се направи в уърд и ексел да има да взема оупън офис или пък чайната, че ще бъдат съвместими на 100%
Бате Гейтс си знае работата, кефя му се аз :)
- Piqndurnik
Хубавото му е, че освен микрософтизмите, може и още работи.Wishes написа:Абе стига фалете разни заместители на Майкрософт... това дето може се направи в уърд и ексел да има да взема оупън офис или пък чайната, че ще бъдат съвместими на 100%
Бате Гейтс си знае работата, кефя му се аз :)
А Били и мен ме кефи - не се става току така милиардер.
Наздраве