Спирам,

Все същите
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

holi_day написа:Тц. Това е поведението на виновното куче, което знае, че е направило пакост и очаква, че няма да му се размине с толкова... :lol: Свива се под стола и чака...
Лат, ти обичаш ли кучета?:twisted:
ми да, я да не ми обиждаш любимите животни :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 16:59, променено общо 1 път.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Права си. Адреналин имаше. Не съм скачал с бънджи (страх ме е да не се осакатя), но сигурно блаженството на отпускането след скока е това, което изпитвам в момента.

Благодаря ви момичета!
а това пак ти ли го писа или някой друг
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Капинчо написа:В душата си човек остава такъв какъвто е бил на 18 (вече го писах преди). Просто натрупва хватки и навици за преборване с това, което противоречи на характера му.
Единствания човек когото познавам като "остарял красиво", т.е. спокоен, ведър и мъдър беше баба ми. Мисля, че в днешно време такива хора ще се намират все по-трудно и по-трудно.
Написа ли книга за твоя живот? Къпин, намери си някакво занимание подобно... Напиши едно писмо до бъдещите ти внуци... Измести фокуса си от това място, ако все още ти е възможно... Самоуважението не е нещо, което всеки ден и миг можеш да си го купиш... А до голяма степен на него се крепи вътрешното спокойствие и уют.
Смяташ ли, че можеш да приличаш тая твоя баба, за която написа? Опитай...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:ми да, я да не ми обиждаш любимите животни :-)
Сигурна бях, че ще напишеш нещо такова. :lol::kiss:
Ф.Песоа

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 16:59, променено общо 1 път.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 17:00, променено общо 1 път.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: Женичката никога не ме е поставяла в ситуация, в която да и се налага да слуша това.
Тя умее да извади всичкото добро от мен и да потопи дълбоко лошотията ми. Но това далеч не всеки го може.
Сега си е легнала и утре ще ми мели сол на главата, че пак съм се ядосвал и съм писал глупости и да се махна от този форум, защото сдамо ме озлобява и ... А аз ще се усмихвам гузно и ще й обещая повече да не правя така. После ще я целуна и ще отида на работа, където, няма да повярвате, пак ще съм най-уравновесения мениджър когото колегите познават.
и смяташ, че това е нормално? :lol:

само един последен въпрос - жена ти никога ли не ти казва, че може и да не си прав?
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Капинчо написа:Не мога да пиша книга. Нямам какво да кажа в книга. Компенсирам като преписвам дневниците и биографията на прадядо си и вмъквам под линия обяснения на всяка остаряла дума, за внуците.
Не мога да бъда като баба си. Нито като някой друг. Никой не може. Човек се ражда с характера си и умира с него. Възпитанието и културата, доколкото ги има са само опаковка.
Най-лесното оправдание в живота човешки е: Такъв съм си.
Ф.Песоа

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: Ти прецени. Не е като да не си ме чела. Нали.
просто ти показвам как в рамките на половин час пишеш различни неща

единият път си доволен, другия се оказва, че всъщност ти е тъжно

трудно ми е да преценя сама, затова питам
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 17:01, променено общо 1 път.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Капинчо написа:В няколкото минути докато сипех псувни или по скоро в секундите след като ги написах, имах усещането, че буквално ще се взривя. Не от омраза, а от невъзможност да се спра и да не го правя. Е, на фона на това напрежение, пълното отпускане след това може да се нарече и блаженство. То е чисто физическо освобождаване на напрежението.
:rotfl24::rotfl24::rotfl24: А някои хора просто го наричат "оргазъм" :kiss:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:просто ти показвам как в рамките на половин час пишеш различни неща
Може би и моята последна реплика по темата.
Лат, ми и ти си противоречиш в рамките на също толкова време.
Ето колко скоро възкликна
latrevw написа:"Боже!"
към Къпин.
Призна го за божествен, а след малко:
latrevw написа:... че може и да не си прав?
Мъ как може да допуснеш тая мисъл, че греши!
Възмутена съм от теб.
Ше помисля персонално извинение ли дължиш или към целия клуб. :blum:
Ф.Песоа

Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Капинчо написа:И какво предлагаш? Да тръгнем да се променяме. Някои може и да го могат, макар че аз не познавам такива.
Има неща, за които все още можем да предизвикаме... себе си.

Лека нощ.
Ф.Песоа

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: Спирам,

Мнение от Stranniche »

vyara написа:
- написа:
vyara написа: Ма Странничето не ме иска, бърза да ме гони виж я. И ква е таз червена сполука па ако разбирам... :shy:
Ся пак си търсиш комплиментите.
vyara написа: Гузен негонен бяга.
Внимавай къде се обаждаш. :winkw:
Иначе аз никъде не съм ти казвала да млъкваш. Даже някъде ти писах да си продължаваш, няма да ти преча, но да не се самоцитирам :grin:, че съм скромен човек.

Пък и честен - ако си тръгнеш, няма да роня сълзи и да ти се извинявам. Не мога да се преструвам.
Сигурна съм, че ако кавгите в клуба утихнат, ще дойдеш да "поправиш" ситуацията. :lol:
И защо си толква сигурна?
То онова си беше съвсем искрен съвет. Показателно е, наистина.
Кажи ми сега, какъв ти е проблема с мен конкретно.
Лелеее, снощи отидох да готвя и после - темата "Спирам" станала 6 страници!
Не мога да чета всичко бе, хора, ама искат от мен някакъв отговор. Само не ми е ясен въпросът.
Какъв ми бил проблема с Верчето конкретно ли?
Аз нямам проблем, а тя се опитва да го създаде. Държи се арогантно, после се прави на невинна жертва и ме кара да я цитирам и цитирам и цитирам...
Ами скучно става. Човек трябва да е сляп или да не може да чете, за да не разумява.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

vyara написа:
- написа:
vyara написа: Сега сме на етап изясняване. Да се разберем, а? Отстъпвам ти всичките мъже, аз само ще флиртувам понякога с пет-шест, е айде 3-4 от тях, дийл?
Много си щедра, мерси, ама по чуждо не ходя. Можеш да ги пробваш всичките. :lol:
Е, сега ти пък си щедра. Аз за виртуални флиртчета, таквоз... :shy:
Ама не ми каза проблема. Боев ми каза, че го дразни, че не страдам. Ти искаш ли да страдам? Не бе, кажи ми, не че ти обещавам, ама ако ще ти стане по-добре... :shy:
Кажи сега. Сериозно?
Не искам да страдаш, колкото и да те разочарова това.
Изпълняваш си съвестно партийното поръчение да дразниш и да всяваш раздори тук, ще получиш похвала и почести от другарите по революция.

Обаче с такава задача - доброволно да се излагаш и да обираш негативите - мога само да те съжалявам. :(
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

- написа:Обаче с такава задача - доброволно да се излагаш и да обираш негативите - мога само да те съжалявам. :(
Ае стига сте се съжалявали една друга, ами мъ съжалете мен, че не ми се чете повече кой кого съжалява и защо. И като ме съжалете просто се... съобразете...

Казвай за червения цвят. :blum: Не разводнявай.
Ф.Песоа

Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

latrevw написа: гледам, че се държиш идиотски и въобще не мога да разбера защо, гледам те как ядеш Грийн и недоумявам, но хайде това е друга тема

ако не искаш да се обаждам, говорете си със Странниче на бележки

ти може ли първо да погледнеш какво си писала и тогава да говориш за злоба и омраза
На бележки не се обяснявам. Нямам какво да крия. :lol:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

latrevw написа:
vyara написа: За мен това е важно. Мога да говоря с всички, които я защитавате нормално, дори с Боев и с теб. С нея не се получава. Аз не съм по-различна. Дълго време дори не съм я забелязвала. Но явно тя има проблем с мен. защо да не е важно, след като се изпокарвам с други хора заради това. Явно има нещо.
и си сигурна, че не ти се привижда

само питам, не съм ви следила всички разговори, само видях вчера ти как мило се отнесе с нея в темата за лекарската грешка

реакцията й и на мен не ми допада особено, защото така се притесних, че на някой му има нещо и за мен беше пресилено

но след толкова време писане съм я приела такава каквато е (освен ако и тя не ме изненада). на теб може да ти е превзето, но тя явно си е по-чувствителна, внимателна, дори и на теб, и на мен да не ни харесва.

нужно ли е да казваш, че не си я забелязвала, що за отношение? друг не забелязва теб, трети мен, и какво, нали са тук другите, или поне бяха?
Лат, извинявай много за вчера, ако съм те подразнила или притеснила. Не прецених, че не е това начинът. Сепнах се като видях темата за лекарската грешка, защото точно предната вечер се опитвах да успокоявам една майка, която чете отвреме навреме тук и само това й липсваше да види. Детенцето ще се оправи - не се притеснявай за това, но стресът на родителя си е огромен. То Мнемо и Грийн - на които да са им живи и здрави дечицата, си признаха, че са се шокирали като са прочели инфото, та какво остава ако в тоя момент си в някаква ситуация...
Ако някой в реала например го свие бъбречна криза и попадне в болница /произволен пример/, нали няма да му покажеш във вестника, че друг като него е умрял от това? Така и аз си помислих.
Не трябваше обаче да искам да се трие темата - после ми казаха: "Ама това с триенето е болна тема тук!". Да де, ама кой да се сети, че във виртуала реалностите са други! Реагирах по първосигналната система. Изперквам понякога, забравям къде се намирам. И че тук има "принципи", които стоят над обикновения човек.
Благодарих на авторката, че си махна линка, обясних й, че не е НИЩО ЛИЧНО.
Наистина не очаквах, че пак ще стане от мухата слон, че пак ще се търси под вола теле и ще се привиждат разни работи, както казваш.

Сбърках, съжалявам. Притесних и вас. Сори.:shy:

Затова, че ме търпиш, наистина ти благодаря! И за много неща още! :kiss:

Колкото до "разговорите" с Вера, бяха само в лекарската и настоящата тема - преди това бях замлъкнала тук, знаеш - нещо, което отново ще направя, защото ми писна от кавги. Вчера се обадих - вече обясних защо.
Преди много време имаше още една тема, в която Верчето искаше да ми рови компромати в архивите и млъкна, защото сигурно се е усетила, че няма какво да открие, но нека тя ти я издири и посочи тази тема, не ми се занимава с глупости. А и не искам и теб и всички тук да те занимавам с глупости.

Приятен ден! :sunny: :kiss:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

holi_day написа:Ае стига сте се съжалявали една друга, ами мъ съжалете мен, че не ми се чете повече кой кого съжалява и защо. И като ме съжалете просто се... съобразете...

Казвай за червения цвят. :blum: Не разводнявай.

Верно скучно стана.
Сега пък и червения цвят на сполуката трябва да обяснявям :rotfl24:.
Права си, че голяма скука. Съвсем сириозну. Изпълваме си малкото време на тоя свят с абсолютни глупости.
Спирам. :kiss:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

- написа: Затова, че ме търпиш, наистина ти благодаря! И за много неща още! :kiss:
стига бе, просто исках да кажа, че сме различни, за мен ти си просто мила и не искаш някой да го заболи, разбрах го още в онази тема

имах нужда да го кажа на Вяра, не може да се харесваме всички, просто ми се иска да се чувстваме добре

а се притесних, щото и аз съм голяма паника и почнаха да ми се въртят апокалиптични картини в главата.
Последно промяна от latrevw на 27.11.08, 12:34, променено общо 1 път.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

..
Последно промяна от Stranniche на 27.11.08, 12:41, променено общо 1 път.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

уф, странниче, превъртях аз, извиниявай би ли трийнала, сори
благодаря
Публикувай отговор