не. Ала най-вероятно ще си се събудиш у вас... да си знаеш.bead_ написа:до 11ч. - тихо родопско селце, заскрежен прозорец, овче кисело млякоGreen Light написа:къде искате да сте? В смисъл- ебаси лудницата и няма край, и няма, и няма. Искам да отида малко някъде да релаксирам поне за една седмица. Книжка, лениви сутрини, спокойни лапета, Бейби ми носи кафенце... Ма не знам къде. Представям си го, в ума ми е, ма къде е?
Къде си, бе?
11-13 ч. - милано, шопинг, с 2-3 приятелки
13-15 ч. - солун, крайбрежната, обяд
15-18 ч. - ню йорк, апартамент на 43 етаж с изглед към ситито, следобеден секс
18-19 ч. - таити, спа-център, вана с ароматни масла, масаж, фризьор, маникюр и пр.
19-21 ч. - париж, операта, представление
21-23 ч. - дубай, бурдж ал араб, вечеря в подводния ресторант
23-03 ч. - лондон, мовида, купооооон
на следващия ден да се събудя някъде в ню зиланд...
толкова ли много искам?!?!?!?!?!
Е сега, примерно, на секундата
Re: Е сега, примерно, на секундата
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Е сега, примерно, на секундата
я у нас, я у васELBI написа:
не. Ала най-вероятно ще си се събудиш у вас... да си знаеш.
just perfect
щооооооооbead_ написа:той у нас, аз у тях.... люцерна къде видя?Quid написа:вие двамата нещо а:-)
къде улетехте у люцерната начи
а тука а там
къде отиде романтиката
люцернатаааааааааааа
има нещо романтично ако ли пък не човек поне може да си нахрани зайците:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
и двамата не знаем дали у другия има люцерна...bead_ написа:той у нас, аз у тях.... люцерна къде видя?Quid написа:вие двамата нещо а:-)
само за някои хотели може да говорим
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
нещо не ме разбираш - пращам го у нас, докато аз съм у тях!Quid написа:щооооооооbead_ написа:той у нас, аз у тях.... люцерна къде видя?Quid написа:вие двамата нещо а:-)
а тука а там
къде отиде романтиката
люцернатаааааааааааа
и престани с тая люцерна. къде си виждал катерички да ядат люцерна?!?!
just perfect
моят заек я хапва на гранули... нема романтика, нема туй-онуй...Quid написа:щооооооооbead_ написа:той у нас, аз у тях.... люцерна къде видя?Quid написа:вие двамата нещо а:-)
а тука а там
къде отиде романтиката
люцернатаааааааааааа
сърцааааааааааааааа червенииииииииииииииии:-)ELBI написа:кво сега - да ти търся сърдечен хирург ли?Quid написа:ще ми скъсате сърцето начи вие двамцата да знаете:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
а - ясно - психиатър....Quid написа:сърцааааааааааааааа червенииииииииииииииии:-)ELBI написа:кво сега - да ти търся сърдечен хирург ли?Quid написа:ще ми скъсате сърцето начи вие двамцата да знаете:-)