Стана ми тъжно...

Все същите
Аватар
latrevw

Re: Стана ми тъжно...

Мнение от latrevw »

vyara написа:
latrevw написа: ми по същата логика ти защо не оставиш Капинчо да се оправи, той ме оправи де :lol:, а защо? - за да ме баннете и да си затворите форума и да ви видя принципите
Аз оправям себе си, ако не си забелязала. Ти ме обиди и затова говоря с теб. Не чакам някой да ме оправя мене. Това, че имаме сходни позиции по някои въпроси, не значи, че одобрявам езика му. И твоя не одобрявам понякога, но оправяйте се вие помежду си, както казах.
ние сме се оправили отдавна вече, дадох го само за пример

отговори ми по същество - как така обръщането на колата стана нещо толкова естествено и нормално, а когато тук колата се обърна (според една голяма част от хората) това беше лицемерие, предателство, манипулация и какво ли още не?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Четааааа, четаааа и пак четааааа... и нещо започва да ми свети в затъпелия от много работа мозък.
Дали пък на всички тези радетели за свободия тук всъщност основната идея не им е, че искат да станат модератори и да режат и кълцат както на тях им оттърва?
М?
Даааааа... ето ви един повод за размисъл. :-)
Аз отивам да си пия ЧВ, вие си се ругайте колкото душа ви сака. Може би така вечерите ви са по-приятни, знам ли.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

maggot написа:Четааааа, четаааа и пак четааааа... и нещо започва да ми свети в затъпелия от много работа мозък.
Дали пък на всички тези радетели за свободия тук всъщност основната идея не им е, че искат да станат модератори и да режат и кълцат както на тях им оттърва?
М?
Аз отивам да си пия ЧВ, вие си се ругайте колкото душа ви сака. Може би така вечерите ви са по-приятни, знам ли.
точно това е явно :lol::lol::lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Хора, спрете се, бе!
Последно промяна от Green Light на 12.12.08, 17:04, променено общо 3 пъти.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:09, променено общо 1 път.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа: отговори ми по същество - как така обръщането на колата стана нещо толкова естествено и нормално, а когато тук колата се обърна (според една голяма част от хората) това беше лицемерие, предателство, манипулация и какво ли още не?
Ти под колата се обърна какво разбра?
Аз до последно исках да останем на едно място. Молих Грийн да не банва никого. Не исках никой да си тръгва. Предлагахме с Ести и Амаранта да ни направите едно подфорумче за нас.... Но вие решихте друго. Извадихте пушката и това е момента на обръщането на колата... После... каквото повикало, такова се обадило.
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

maggot написа:Четааааа, четаааа и пак четааааа... и нещо започва да ми свети в затъпелия от много работа мозък.
М?
нямат си работа
и искат да си играят на шефчета :lol:
пирятно пиене на ЧВ
и кАжи на Ж.Питка че ако е творил компилации музикални ще се радвам да пусне линк тук
приятна почивка :-)
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:10, променено общо 1 път.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:Хора, спрете се, бе! Направо не знам какво да ви напиша и как да ви го кажа. Тежат ми ръцете като пиша. Страшно много искам да се спрете! Игнор, не обръщайте внимание, спрете, мене гледайте, аз ви харесвам страшно много! Вижте Мъжж и него му тежи така!
Защо пишете за това? Ести ми морето, бе? Верче, Латрево, ми римите? Спрете, махнете се за малко, напишете ми нещо хубаво!
Има супер трудни задачи за решаване. Задачи със съкращаване на хора, съдебни процеси и процедури разни, гадни времена идат за всички. Айде да си кажем, че мислим за другите с добро. Думи.! Колко трябва да е трудно?
сори, Грийн, игнор-а винаги ми е бил труден

ето ти една аналогия - затова и ходя да гласувам, защото не искам да си мълча и някой да ми злорадства насреща самодоволно
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

latrevw написа:
vyara написа: И дойде да наричаш Капинчо "грездей" с всяка своя реплика?! Лейди "Ибахти" :shy:, защото накрая сме щели да разберем защо. И защо всъщност?
ми да, кво, почерпих вдъхновение от него, проекция, огледало и т.н., някога да съм се обявявала за възпитана и непсуваща
:lol: пък аз не я знаех тази дума.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мираж написа:
latrevw написа:
vyara написа: И дойде да наричаш Капинчо "грездей" с всяка своя реплика?! Лейди "Ибахти" :shy:, защото накрая сме щели да разберем защо. И защо всъщност?
ми да, кво, почерпих вдъхновение от него, проекция, огледало и т.н., някога да съм се обявявала за възпитана и непсуваща
:rotfl24: аз и сега не я знам, бе - метнах я Вяра, че съм аз, пък вие всички ли повярвахте :rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа: сори, Грийн, игнор-а винаги ми е бил труден

ето ти една аналогия - затова и ходя да гласувам, защото не искам да си мълча и някой да ми злорадства насреща самодоволно
Нещо такова си мислех, да! Игнора ни е труден на всички, тук. Не защото сме зли, а обратното. Кофти, че точно това ни качество ни играе сега тоя номер
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Мираж написа:
Не си чела Пратчет. :blum:
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: Аз лично ще те одобря.
Ако не се заяждаш, можеш да пишеш или четеш, каквото и когато си искаш.
Ако реша, че се заяждаш, ще ти обърна внимание.
Ако наистина се заяждаш, ще те банна.

Мисля, че е справедливо.
защо горенаписаното не беше справедливо за този клуб, а вече е справедливо? :blink:

е то бива да си нагъл, ама чак пък толкова
Последно промяна от latrevw на 12.12.08, 17:08, променено общо 1 път.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа: :rotfl24: аз и сега не я знам, бе - метнах я Вяра, че съм аз, пък вие всички ли повярвахте :rotfl24:
Правиш се на героиня?! :lol:
Страхливецът си остава страхливец, значи. :?
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:
latrevw написа: :rotfl24: аз и сега не я знам, бе - метнах я Вяра, че съм аз, пък вие всички ли повярвахте :rotfl24:
много исках да видя твоята реакция :lol:

пък и ести вика, че вече добре се познаваме, док усеща човека от третото мнение...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
БоЕВ написа:
vyara написа: За регистрация при нас лично аз ще те одобря.
Мен ще одобриш ли? В името на доброто старо време! Искам. Много искам, че сега като се затворите до Нг какво ще правя без вас.:(
Аз лично ще те одобря.
Ако не се заяждаш, можеш да пишеш или четеш, каквото и когато си искаш.
Ако реша, че се заяждаш, ще ти обърна внимание.
Ако наистина се заяждаш, ще те банна.

Мисля, че е справедливо.

:lol:

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Аз лично ще те одобря!
:rotfl24:
тц, тц, тц.....някои шефчета са се зели много на сериозно
мислят си че пясъчника е света :lol:
esti

Мнение от esti »

Green Light написа:Хора, спрете се, бе!
Морето продължава да си е с мен Грийн, но вие не искате да го видите. :winkw:
До скоро.:kiss:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark Angel написа:
Аз лично ще те одобря!
:rotfl24:
тц, тц, тц.....някои шефчета са се зели много на сериозно
мислят си че пясъчника е света :lol:
:rotfl24: аз сега разбрах, че начинът да "променим" Капинчо бил Магът да му даде права на администратор, ама ха - де, като не съм психолог, не ги разбирам нещата
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: Латрево, мисля, че сама можеш да си отговориш.
не мога
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
vyara написа:

пък и ести вика, че вече добре се познаваме, док усеща човека от третото мнение...
Усетих, че не си ти, когато каза за проекциите, огледалото.. и освен това не отговори на въпроса ми за същинската цел на Къпин. :winkw:
Както и да е. Аз му казах, че щом се крие зад чужд ник не е истински мъж, понеже нарече Капинчо мухльо или нещо такова (на мен писането му не ми звучи женско). И ми е интересно ще има ли смелост някога да си признае кой е.
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: :rotfl24: аз сега разбрах, че начинът да "променим" Капинчо бил Магът да му даде права на администратор, ама ха - де, като не съм психолог, не ги разбирам нещата
ти са от Марс ли падаш :lol:

той беше писам как ще ни оправя тука и как се мъчи да ни оправи (както бил оправил нам си колко фирми)
смех, смех, смех
комиците пасти ядат в момента :lol:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа: Усетих, че не си ти, когато каза за проекциите, огледалото.. и освен това не отговори на въпроса ми за същинската цел на Къпин. :winkw:
Както и да е. Аз му казах, че щом се крие зад чужд ник не е истински мъж, понеже нарече Капинчо мухльо или нещо такова (на мен писането му не ми звучи женско). И ми е интересно ще има ли смелост някога да си признае кой е.
отговорих ти за същинската цел, малко по-надолу

ама къв страхливец, ква смелост, бе, това е нет, всеки може да е анонимен - освен явно във вашия клуб

влезе човека да ви избъзика и да ви види :lol: и получи каквото искаше
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

vyara написа:
latrevw написа:
vyara написа:

Усетих, че не си ти, когато каза за проекциите, огледалото.. и освен това не отговори на въпроса ми за същинската цел на Къпин. :winkw:
:lol: Макаров втори път

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
vyara написа: Усетих, че не си ти, когато каза за проекциите, огледалото.. и освен това не отговори на въпроса ми за същинската цел на Къпин. :winkw:
отговорих ти за същинската цел, малко по-надолу

ама къв страхливец, ква смелост, бе, това е нет, всеки може да е анонимен - освен явно във вашия клуб

влезе човека да ви избъзика и да ви види :lol: и получи каквото искаше
Ми и ние се избъзикахме. :grin::winkw:
Виж, за мен злобата си личи. Бъзика също си личи. Какво да ти кажа... ако не ги различаваш, наистина.
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Капинчо написа: Можете да ме плюете колкото искате. Сега имате нужда от това. Сигурно аз съм този, който е предизвикал тази нужда.
Разтоварете се спокойно. Аз ще си мълча.
Ако има нещо по същество ще ви отговоря.
ние????

о, ти си този с голямата торба грозни обиди
това е запазената ти марка

запази отговорите за себе си
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мираж написа: :lol: Макаров втори път
Защо набеждавате невинния човечец... :shy:
Освен това той не е ли софиянец? :winkw:
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа: Ми и ние се избъзикахме. :grin::winkw:
Виж, за мен злобата си личи. Бъзика също си личи. Какво да ти кажа... ако не ги различаваш, наистина.
явно не ги различам, както дарк не разбира от поезия

но нищо, ти пък всичко разбираш :winkw::kiss:

(някоя от култовите иконки да съм забравила :cool:)
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

vyara написа:
Мираж написа: :lol: Макаров втори път
Защо набеждавате невинния човечец... :shy:
Освен това той не е ли софиянец? :winkw:

:lol: гледам кой кого набеждава до тука
Мирише ми на Макаров, но не съм аз по мисленето.
и по ритането на глави.

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Бе кво ще кажете да направим един клуб та да се разберете там? м? Ма да е мнооо свободен, без банове, модератори такива неща? Свободата, риш.
Да пусна анкетка?
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

тц
няма смисъл да се прави клуб-арена
щото капинчо се обясняваше някъде, че тук може да си пишат каквото им дойде, а "там" ще е културка
начи арената е тук
разбираш ли
отивам да седна на по-горен ред :cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
vyara написа: Ми и ние се избъзикахме. :grin::winkw:
явно не ги различам, както дарк не разбира от поезия

но нищо, ти пък всичко разбираш :winkw::kiss:

(някоя от култовите иконки да съм забравила :cool:)
Ето сега, например. Аз ти отговорих нормално, а ти веднага злобееш и иронизираш. Защо? Нещо доказваш и на кого?
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Капинчо написа:
Dark Angel написа:
ние????

о, ти си този с голямата торба грозни обиди
това е запазената ти марка

запази отговорите за себе си
Дарки, ти наистина ли мислиш, че винаги си права.

Върхът беше това, че съм ви скарал с Боев. Толкова ли беше трудно да си простите един на друг, щом имате желание, без да се избърсвате с мен от собствените си плюнки.

Ех, Дарки, Дарки.
Бе ти, големо затваряне и направИ на тая страница, големо чудо! То направо страница по страница Наследника от Калкута затворИ
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:Бе кво ще кажете да направим един клуб та да се разберете там? м? Ма да е мнооо свободен, без банове, модератори такива неща? Свободата, риш.
Да пусна анкетка?
Късно е либе за китка. :winkw::blum:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

че аз не разбирам поезията
директно, в прав текст, ако трябва с поетичния сборник по главата :lol:
Публикувай отговор