Има много интересни неща:-)
Сега гледам Magnetic Storm
Носете си новите дрехи, хора:(:crying:
После ще гледам един за илюминатите

Мисля, че във всеки раздел ще се намери нещо, което да ми е интересно:winkw: Ето виж, сега гледам за магнитното поле. Тази тема ме вълнува от доста време, наред с глобалното затопляне....caliostro написа:е аз не зная какви са ти интересите

Казах ли ти днес вече, че ти е време за първата книга на Дан Браун?frisky lioness написа: После ще гледам един за илюминатите
4avdar4e написа:Казах ли ти днес вече, че ти е време за първата книга на Дан Браун?frisky lioness написа: После ще гледам един за илюминатите

Бавен ми е сайта, та... може следващата седмица да изтегля някои филмчета.. Иначе изглежда супер! Мерси!!!frisky lioness написа:този сайт http://kolibka.com/
Сега гледам Magnetic Storm:shocked:
супер е! мерсиfrisky lioness написа:този сайт http://kolibka.com/
не беfrisky lioness написа:Ти сега какво казА, че аз съм прасчо ли:lol::lol::lol:Remmivs написа:прасчо: мечо пух, аз мислех, че сме приятели
пух: ми аз откъде да знам ти какво си мислиш...
:rotfl24:
Шегувах се. Напълно те разбрах, какво си искал да кажеш, освен това знам, че като се срешнем, няма да ми "хвърлиш един бой":blum::winkw:Remmivs написа:не беfrisky lioness написа:Ти сега какво казА, че аз съм прасчо ли:lol::lol::lol:Remmivs написа:прасчо: мечо пух, аз мислех, че сме приятели
пух: ми аз откъде да знам ти какво си мислиш...
:rotfl24:
мислех, че го знаеш
дето се срещнали и пух му хвърлил един бой
исках да кажа прочее, че не знам вие какво не знаете, ако е нещо ново обикновено споделям

Бе щях да напиша нещо за това с боя ама няма, че Грийн каза, че чете Денис тук, а от време на време чете и кралицата ми. Пък и Грийн така се изказа, че аз вече каквото и да се напъна да родя ще е само бледо подражание.frisky lioness написа:Шегувах се. Напълно те разбрах, какво си искал да кажеш, освен това знам, че като се срешнем, няма да ми "хвърлиш един бой":blum::winkw:
пък си и скромен, ама ти тва много добре го знаеш:-):winkw:Remmivs написа:Бе щях да напиша нещо за това с боя ама няма, че Грийн каза, че чете Денис тук, а от време на време чете и кралицата ми. Пък и Грийн така се изказа, че аз вече каквото и да се напъна да родя ще е само бледо подражание.frisky lioness написа:Шегувах се. Напълно те разбрах, какво си искал да кажеш, освен това знам, че като се срешнем, няма да ми "хвърлиш един бой":blum::winkw:

Ама как сме ги намерили едни такива......четящи. Кво толкова ги е шубе да пишат, не знамRemmivs написа:Бе щях да напиша нещо за това с боя ама няма, че Грийн каза, че чете Денис тук, а от време на време чете и кралицата ми. Пък и Грийн така се изказа, че аз вече каквото и да се напъна да родя ще е само бледо подражание.frisky lioness написа:Шегувах се. Напълно те разбрах, какво си искал да кажеш, освен това знам, че като се срешнем, няма да ми "хвърлиш един бой":blum::winkw:

Ти ш-ш-що се биеш, бе?Remmivs написа:Бе щях да напиша нещо за това с боя ама няма, че Грийн каза, че чете Денис тук, а от време на време чете и кралицата ми. Пък и Грийн така се изказа, че аз вече каквото и да се напъна да родя ще е само бледо подражание.frisky lioness написа:Шегувах се. Напълно те разбрах, какво си искал да кажеш, освен това знам, че като се срешнем, няма да ми "хвърлиш един бой":blum::winkw:
знам гоfrisky lioness написа:този сайт http://kolibka.com/
тю, язък, брюнетската ми визия отиде на кино миналата седмицаELBI-то написа:
Ти да ги нямаш повечето, че аз толкоз много си заплюх да свалям (де да бяха и брюнетки...занимавка за цял живот)... че ако са ти на сървърот (офертата важи и за други), разплащането в червено вино, мартини или ирландско ти е в чаша вързана!!!