Как сте, живи ли сте след празДниците?
Хай
Хай
Честита Коледа на всички.

А, да не мислиш, че на мен много ми се работи? Хич даже. Ама хич биляМнемозина написа:Ох, аман от вас, работните. Само минавате да кажете, че пак заминавате.
Аз като ми се похвали някой с такова нещо, все питам "не беше ли много студено"? Това за Витоша.
Беше топло - -10 според температурометъра в колата. Но ние бяхме добре екипирани. Природните бедствия не излязоха от преспите
Тези десет градуса по целзий или фаренхайт?Мнемозина написа:Това с топлите - 10 градуса ми звучи направо извратено.
Ти затова ли си такъв кротък и спокоен сега и още ни една фишка не си пуснал?![]()
П.П. И на нас тук не ти се работи, ако това те успокоява.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

- Dark Angel
Re: Хай
Gaspode написа:Честита Коледа на всички.
живи, само леееееко поизнервени
живи и здрави да са наследниците, ма.....абе здрави нерви си трябват
а на студа се играе прекрасно, по-малко мокри снега дрехите
- Green Light
Здрасти!Gaspode написа:Честита Коледа на всички.
Честита Коледа и на теб!
Оживях, но идат нови опасности
Да ти кажа, от известно време ме гложди подозрението, че ако нямахме деца щяхме да живеем вечноDark Angel написа: живи, само леееееко поизнервени
живи и здрави да са наследниците, ма.....абе здрави нерви си трябват
а на студа се играе прекрасно, по-малко мокри снега дрехите
Ама то тва живот ли щеше да е?
Еее, начи си дойдохме на думата... Може ли да направим бирата тъждествено равна с друго жълтеникаво питие - ром?:blum:Gaspode написа:Аз Фаренхайт не го познавам. На времето бегло познавах лорд Келвин... ама тва е друга бира :)lancelote написа: Тези десет градуса по целзий или фаренхайт?
Отново на път

Ако таковата нещо викай да помагаме...Green Light написа: Здрасти!
Честита Коледа и на теб!
Оживях, но идат нови опасности
За опасностите имам изнапредвид...
Че то едно печено прасенце за сам човек си е опасност не ами...
Рядко го поднасят както трябва - в загрята чаша и лед... Да усетиш аромата... да не говорим че забравят за захарта... Има случаи когато ми го поднесат все едно ми поднасят чорба да го хвана и да им го върна в казана.Gaspode написа:Аз от (не)известно време нананасам вдигам наздравиците с койквотопие. Мноо готино питие, да знайшlancelote написа: Еее, начи си дойдохме на думата... Може ли да направим бирата тъждествено равна с друго жълтеникаво питие - ром?:blum:
Отново на път

Дядо Колю ми донесе стандартни подаръци - дрехи, парфюм... А! И един тюливизор, мнооого голям.Gaspode написа:Честита. Какво ти донесе дядо Кольо?vyara написа:Честита Коледа и от мен!
Чета, че при теб нямало сняг... Да ти пратя малко? Или направо да донеса
Как е хавата покрай голямата река?
Но сняг няма хич. Сух студ!
Искам да навали малко, че да се порадваме с децата...
Ох, като чета какви работи стават по пътищата, хич не ми се тръгва никъде. Искам да дишам снежен въздух. Толкова е различен въздухът като има сняг. И студът не изглежда безсмислен.Gaspode написа:Елате насам бе. Тук сняг има достатъчно... засега понеvyara написа: Но сняг няма хич. Сух студ!Нито дъждове падат насам, нито снегове, не знам каква е тази работа...
- Green Light
И на мене не ми се тръгва. А такъв път ме чака.vyara написа:Ох, като чета какви работи стават по пътищата, хич не ми се тръгва никъде. Искам да дишам снежен въздух. Толкова е различен въздухът като има сняг. И студът не изглежда безсмислен.Gaspode написа:Елате насам бе. Тук сняг има достатъчно... засега понеvyara написа: Но сняг няма хич. Сух студ!Нито дъждове падат насам, нито снегове, не знам каква е тази работа...
аз оня ден танцувах по един лед на асфалта с астрата валсGreen Light написа:И на мене не ми се тръгва. А такъв път ме чака.vyara написа:Ох, като чета какви работи стават по пътищата, хич не ми се тръгва никъде. Искам да дишам снежен въздух. Толкова е различен въздухът като има сняг. И студът не изглежда безсмислен.Gaspode написа:Елате насам бе. Тук сняг има достатъчно... засега понеvyara написа: Но сняг няма хич. Сух студ!Нито дъждове падат насам, нито снегове, не знам каква е тази работа...
завъртане, приклякане, поклон:rotfl24:
хубу, че се бях вдървил от кръста на доле
и нямах сили да натисна спирачката
ама волана го размазах, като перка на въртолет
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Къде ще пътуваш пък ти бе?Green Light написа:И на мене не ми се тръгва. А такъв път ме чака.vyara написа:Ох, като чета какви работи стават по пътищата, хич не ми се тръгва никъде. Искам да дишам снежен въздух. Толкова е различен въздухът като има сняг. И студът не изглежда безсмислен.Gaspode написа:Елате насам бе. Тук сняг има достатъчно... засега понеvyara написа: Но сняг няма хич. Сух студ!Нито дъждове падат насам, нито снегове, не знам каква е тази работа...
Аз пътувах на 25-ти и на 27-ми - никакви проблеми нямаше. Верно, снежно и заледено тук-таме, но като си знаеш си караш съответствено....
Как ги правите тия работи бе хора? Трябва да покажете някой ден :)Кент написа: аз оня ден танцувах по един лед на асфалта с астрата валс
- Dark Angel
много лесно начиGaspode написа: Как ги правите тия работи бе хора? Трябва да покажете някой ден :)
миналата година предколедно падна сняг, аз у северна България, зимните гуми на служебната кола кофти, и като ме духна един вятър около Севлиево и като ме врътна напреки на шосето
и не мога да тръгна, начи изпотих се от ужас в колата докато бавно и полека издрапам на 2-ра
елементарно ги правимеGaspode написа:Как ги правите тия работи бе хора? Трябва да покажете някой ден :)Кент написа: аз оня ден танцувах по един лед на асфалта с астрата валс
новобранец виждал ли си
как фърля ръчна граната чак....
отгоре на бруствера:rotfl24:
хубу че окопа беше дълбок като гроб ебаси
аз и като ми полепне кал по гумите се занасям
она ден омаскарих цялото шосе между суворово и чернево
никой не смееше да ме изпревари ибаси:rotfl24:
- Dark Angel
нови, на корморанDark Angel написа:Кенте, кви са ти гумите?
аз нали ти казвам новобранец...
ама предния педерас направи нещо много неадекватно и набих кучките
щото щях да го изкърта
и затова, чак после се вдървих отдолу на кръста
само с кормилото наляво надясно
хубу че спътничката ми отвори джама и го напсува
да не си хабя аз златните гласни струни
аз само го изпях на полицаите
после го доведоха за кръвна проба при нас хихихихихи
нямаша как да сипя и малко спиртец в шишенцето му
че ме гледаха
ама той си имаше достатъчно
п.п. а калта беше поне три пръста
околните после казаха
Бе знаех си че онова трабантче, дето ти го подарих върши по-хубава работа, ма ти не - червена кола...тцтцтц:blink:Кент написа:ааааа къф екшун.... тва е ежедневие, на работа бях и излязох някъде с колатаELBI написа:малей, къф екшън...
екшъните са рядко удоволствие при нас
под екшън разбирам, тръпки да ме побиват поне няколко часа след това:rotfl24:
Отново на път

червената кола ме избра:rotfl24:lancelote написа:Бе знаех си че онова трабантче, дето ти го подарих върши по-хубава работа, ма ти не - червена кола...тцтцтц:blink:Кент написа:ааааа къф екшун.... тва е ежедневие, на работа бях и излязох някъде с колатаELBI написа:малей, къф екшън...
е - има кратки и длъжки екшъни... Мини и гранде екшън...Кент написа:ааааа къф екшун.... тва е ежедневие, на работа бях и излязох някъде с колатаELBI написа:малей, къф екшън...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
сигурно харесваш и такъв цвят бельо...Кент написа:червената кола ме избра:rotfl24:lancelote написа:Бе знаех си че онова трабантче, дето ти го подарих върши по-хубава работа, ма ти не - червена кола...тцтцтц:blink:Кент написа:ааааа къф екшун.... тва е ежедневие, на работа бях и излязох някъде с колатаELBI написа:малей, къф екшън...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
Кент написа: хубу че спътничката ми отвори джама и го напсува
да не си хабя аз златните гласни струни
аз само го изпях на полицаите
ще ме скъсаш от смях
и да пратиш спешъл поздрав на спътничката ти
Последно промяна от Dark Angel на 29.12.08, 13:14, променено общо 1 път.
Може би ...Наполеонки?:shocked:ELBI написа:сигурно харесваш и такъв цвят бельо...Кент написа:червената кола ме избра:rotfl24:lancelote написа:Бе знаех си че онова трабантче, дето ти го подарих върши по-хубава работа, ма ти не - червена кола...тцтцтц:blink:Кент написа:ааааа къф екшун.... тва е ежедневие, на работа бях и излязох някъде с колатаELBI написа:малей, къф екшън...
Отново на път

- Dark Angel