На Коледа стават чудеса
На Коледа стават чудеса
Чуваме го стотици пъти на ден по това време на годината.
Какво е чудо?
За вас.
И на някой случайно да му се е случвало някога чудо?
Или цялата работа е само, за да се засили приказния ефект от празника.
Стават ли чудеса бе, хора?
Какво е чудо?
За вас.
Re: На Коледа стават чудеса
Стават, я.. Представи си: събуждаш се без махмурлук и киселини в стомаха след обилната коледна вечеря!!! (тук не визирам конкретно теб, щото си те знаем, принципен е въпросът, по Гогол направо). Е, това не е ли чудоesti написа:Чуваме го стотици пъти на ден по това време на годината.
Какво е чудо?
За вас.
Чудеса правим ние - за децата си. За да подсилим ефекта от празника.
Понякога имам усещането, че нещо, което се случва, е чудо. По-късно обаче винаги откривам какво точно е довело до него. Става дума за неща, които не съм вярвала, че мога да направя, а са се получили.
Дано ни споходят чудеса все пак - и по празниците, и след тях. Пожелавам ви го на всички!
Понякога имам усещането, че нещо, което се случва, е чудо. По-късно обаче винаги откривам какво точно е довело до него. Става дума за неща, които не съм вярвала, че мога да направя, а са се получили.
Дано ни споходят чудеса все пак - и по празниците, и след тях. Пожелавам ви го на всички!
Panta rhei...
Значи няма чудеса.Мнемозина написа:Чудеса правим ние - за децата си. За да подсилим ефекта от празника.![]()
То като разбереш, какво и как....
Не е, като да видиш летящи елени.
Е за такива чудеса ми е думата и знам, че няма.
И защо отвсякъде ни карат да вярваме в тях?
И защо аз никога няма да повярвам?
И ако повярвам по-добре ли ще живея?
Благодаря. Да ти се връща
Е, аз наистина не пия, но с яденето се справям блестящо.4avdar4e написа:Стават, я.. Представи си: събуждаш се без махмурлук и киселини в стомаха след обилната коледна вечеря!!! (тук не визирам конкретно теб, щото си те знаем, принципен е въпросът, по Гогол направо). Е, това не е ли чудоesti написа:Чуваме го стотици пъти на ден по това време на годината.
Какво е чудо?
За вас.
Значи чудо би било също, ако се събудя с тежък махмурлук без да съм пила и капчица.
Мдаа....ще се наблюдавам тези дни.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За мене чудо е днес, например като си тръгвам от работа да се спъна в куфар с париesti написа:Чуваме го стотици пъти на ден по това време на годината.
Какво е чудо?
За вас.
Чудо ще е татко и баба отново да са живи
Чудо ще е да ни приемат в Европата и всичките цени да се коригират ама ......надолууууууу, пък на хората заплатите нагореееееее
Стават чудеса, но не така описаните от мен
За жалост не са ми се случвали:(:crying: освен едно.......Чудо беше, че ви открих....3о4овци

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Всеки божи ден е чудо, ести!
Всеки божи ден, в който живеем. Какво е животът ако не едно чудо?
Весели празници!
:chr1:
Весели празници!
Аха, деликатно ми казваш, че съм одъртяла.frisky lioness написа:Защото прекалено много си пораснала, а порасването почти винаги води след себе си ....тъгаesti написа:И защо аз никога няма да повярвам?
Но не съм тъжна, или поне това, че не вярвам в подобни чудеса никога не ме е натъжавало. Просто приемам, че няма и това е. Не ми липсват. Може би защото никога не съм вярвала в тях и не съм се надявала да се случат, а оттам и няма разочарование и/или тъга. Излиза, че съм на далавера от цялата работа.
Re: Всеки божи ден е чудо, ести!
Ми..в такъв случай ти пожелавам да ти е прекрасно и щастливо чудото още много, много години!Remmivs написа:Всеки божи ден, в който живеем. Какво е животът ако не едно чудо?
Весели празници!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аха, деликатно ми казваш, че съм одъртяла.esti написа:
Защото прекалено много си пораснала, а порасването почти винаги води след себе си ....тъга
Но не съм тъжна, или поне това, че не вярвам в подобни чудеса никога не ме е натъжавало. Просто приемам, че няма и това е. Не ми липсват. Може би защото никога не съм вярвала в тях и не съм се надявала да се случат, а оттам и няма разочарование и/или тъга. Излиза, че съм на далавера от цялата работа.
Ни си стара ма, ти пък. Зряла си:lol::-)
Щом се чувстваш добре, няма значение дали вярваш или не:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Ами аз мисля че на мен се случи веднъж. Бях пуснал една тема "13:37". Тогава всички ми стиснахте вируално ръката. С времето, май, чудесата ни изглеждат не толкова чудесни, изглежда, като че се е случило нещо много интересно, съвпадение- да, много фактори по едно и също време правят така че нещо неочаквано става, но това си е по физичните закони, не е нещо вълшебно, обикновенно си е.... Аз пък затова го написах, та да не забравя, как се чувствах. Та тогава почувствах, че стана чудоesti написа:Чуваме го стотици пъти на ден по това време на годината.
Какво е чудо?
За вас.
А, защо, може и да има.esti написа: Значи няма чудеса.
Сега като се замисля... като чудо усещах как растат децата ми вътре в мен.
Може и да живееш по-добре, ако повярваш в чудеса, знаеш ли... Животът е по-пълен, когато очакваш нещо.
Panta rhei...
Дааа, и за мен това винаги е било чудо...Мнемозина написа: А, защо, може и да има.
Може и да живееш по-добре, ако повярваш в чудеса, знаеш ли... Животът е по-пълен, когато очакваш нещо.
Хеле пък Дребното като се разхълцаше или като заиграеше казачок, щом пуснем "Би Джийс"
Помня темата.Green Light написа:Ами аз мисля че на мен се случи веднъж. Бях пуснал една тема "13:37". Тогава всички ми стиснахте вируално ръката. С времето, май, чудесата ни изглеждат не толкова чудесни, изглежда, като че се е случило нещо много интересно, съвпадение- да, много фактори по едно и също време правят така че нещо неочаквано става, но това си е по физичните закони, не е нещо вълшебно, обикновенно си е.... Аз пък затова го написах, та да не забравя, как се чувствах. Та тогава почувствах, че стана чудоesti написа:Чуваме го стотици пъти на ден по това време на годината.
Какво е чудо?
За вас.
И ми се ще точно в такива чудеса да вярвам.
Не в летящи елени....освен ако нещата не са свързани.
Знаеш ли, какъв спомен ми изплува сега - моя синковец ме срита за първи път на 8 март. Приех го, като честитка за празника.Мнемозина написа:А, защо, може и да има.esti написа: Значи няма чудеса.
Още едно съвпадение, което може да се приеме за чудо.
А животът наистина е по-пълен, когато имаш очаквания, но аз, май предпочитам реалистичните такива.
Скучна съм, знам
- Green Light
esti написа:Помня темата.Green Light написа:Ами аз мисля че на мен се случи веднъж. Бях пуснал една тема "13:37". Тогава всички ми стиснахте вируално ръката. С времето, май, чудесата ни изглеждат не толкова чудесни, изглежда, като че се е случило нещо много интересно, съвпадение- да, много фактори по едно и също време правят така че нещо неочаквано става, но това си е по физичните закони, не е нещо вълшебно, обикновенно си е.... Аз пък затова го написах, та да не забравя, как се чувствах. Та тогава почувствах, че стана чудоesti написа:Чуваме го стотици пъти на ден по това време на годината.
Какво е чудо?
За вас.
И ми се ще точно в такива чудеса да вярвам.
Не в летящи елени....освен ако нещата не са свързани.
Хе, хе, хе. Образ! Може и да са свързани
Нощес сънувах странен сън. Имах трето момче, помня дори датата на календара (27 септември 2007)
То ме спаси (няма да се впускам в подробности). Целият сън беше много реален, с реални хора, изключително подробен, все едно се случва в момента, много особено усещане (при положение, че аз сънувам много, но обикновено съвсем други неща). Като се събудих дълго лежах и си мислех, дали това е предусещане за нещо или предупреждение, или... И сега като прочетох темата ти, споменът за съня пак нахлу в главата ми... Още ми мирише на бебе и усещам топлината му..
- Green Light
27 септември? Ами сметката е проста нали?4avdar4e написа:Нощес сънувах странен сън. Имах трето момче, помня дори датата на календара (27 септември 2007)То ме спаси (няма да се впускам в подробности). Целият сън беше много реален, с реални хора, изключително подробен, все едно се случва в момента, много особено усещане (при положение, че аз сънувам много, но обикновено съвсем други неща). Като се събудих дълго лежах и си мислех, дали това е предусещане за нещо или предупреждение, или... И сега като прочетох темата ти, споменът за съня пак нахлу в главата ми... Още ми мирише на бебе и усещам топлината му..
- Dark Angel
начи, като прочетох и си спомних4avdar4e написа:Нощес сънувах странен сън. Имах трето момче, помня дори датата на календара (27 септември 2007)То ме спаси (няма да се впускам в подробности). Целият сън беше много реален, с реални хора, изключително подробен, все едно се случва в момента, много особено усещане (при положение, че аз сънувам много, но обикновено съвсем други неща). Като се събудих дълго лежах и си мислех, дали това е предусещане за нещо или предупреждение, или... И сега като прочетох темата ти, споменът за съня пак нахлу в главата ми... Още ми мирише на бебе и усещам топлината му..
ах, бебенце - така се разнежвам. като минавам покрай Шейново и чуя бебешки плач очите ми се насълзяват от умиление, а ако мъж ми е с мен направо го втриса от ужас като ме гледа
- Green Light
- Dark Angel
да, стават чудеса
случвали са ни се
но не точно на Коледа, а на други дати - които просле се превръщат в празници
случвали са ни се
но не точно на Коледа, а на други дати - които просле се превръщат в празници
Нещо такова си мислех да напиша, но сега няма.Remmivs написа:Всеки божи ден, в който живеем. Какво е животът ако не едно чудо?
Весели празници!
И други чудеса се случват, и аз си вярвам, сигурно още не съм порастнала.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не трябваше ли да е 2008?4avdar4e написа:Нощес сънувах странен сън. Имах трето момче, помня дори датата на календара (27 септември 2007)То ме спаси (няма да се впускам в подробности). Целият сън беше много реален, с реални хора, изключително подробен, все едно се случва в момента, много особено усещане (при положение, че аз сънувам много, но обикновено съвсем други неща). Като се събудих дълго лежах и си мислех, дали това е предусещане за нещо или предупреждение, или... И сега като прочетох темата ти, споменът за съня пак нахлу в главата ми... Още ми мирише на бебе и усещам топлината му..

Абе, аз точно от Шейново хич съ не умилявам като се сетя за юли месец, 40 градуса, 9 жени в една стая... АаааааDark написа:
начи, като прочетох и си спомних
ах, бебенце - така се разнежвам. като минавам покрай Шейново и чуя бебешки плач очите ми се насълзяват от умиление, а ако мъж ми е с мен направо го втриса от ужас като ме гледа
- Dark Angel
Стават ести! Любовта е чудо. Ирационално, необяснимо. Има и други чудеса. Едно от нещата е ... да вярваш в тях. И да не си нетърпелив!esti написа:Чуваме го стотици пъти на ден по това време на годината.
Какво е чудо?
За вас.
Моите си 2 цента, както винаги.
Сега ме подсещаш за един въпрос.ELBI написа:Стават ести! Любовта е чудо. Ирационално, необяснимо. Има и други чудеса. Едно от нещата е ... да вярваш в тях. И да не си нетърпелив!
Ако семеен човек го застигне това чудо любовта повторно т.е. влюби се в друг, не отново в половинката си, това пак ли е чудо или вече е кошмар, от който освен "чудесни" неприятности друго не може да се очаква?
Щото, като си помисля, какви теми сме чели в дира особено - "аз съм семеен/на и се влюбих в друг - какво да правя.." и съответно отговори от рода " мръсник/ца.....анатема!......безотговорен/а" и пр.
Чудна работа са това чудесата.
Весели празници и на Вас, Лейди Мила от Марсианския род! И простете, че така прибързано и съвсем неделикатно Ви попречих да го направите първа.Mila написа:Нещо такова си мислех да напиша, но сега няма.![]()
![]()
И други чудеса се случват, и аз си вярвам, сигурно още не съм порастнала.
Дано никога не пораснете! Аз много обичам децата. Сигурно защото и аз съм едно дете.
Чудо е, разбира се. Любовта е чудо!!!esti написа:Сега ме подсещаш за един въпрос.ELBI написа:Стават ести! Любовта е чудо. Ирационално, необяснимо. Има и други чудеса. Едно от нещата е ... да вярваш в тях. И да не си нетърпелив!
Ако семеен човек го застигне това чудо любовта повторно т.е. влюби се в друг, не отново в половинката си, това пак ли е чудо или вече е кошмар, от който освен "чудесни" неприятности друго не може да се очаква?
Щото, като си помисля, какви теми сме чели в дира особено - "аз съм семеен/на и се влюбих в друг - какво да правя.." и съответно отговори от рода " мръсник/ца.....анатема!......безотговорен/а" и пр.
Чудна работа са това чудесата.
За жалост (или проста реалност), поради организацията (моногамна) на обществото, влюбването води със себе си проблеми понякога.
А колкото до:
Просто има хора имунизиране от влюбване ... или просто хора с капаци (не казвам "коне"). Ама тук сериозно ли има такива?esti написа: Щото, като си помисля, какви теми сме чели в дира особено - "аз съм семеен/на и се влюбих в друг - какво да правя.." и съответно отговори от рода " мръсник/ца.....анатема!......безотговорен/а" и пр.![]()
Столетия преди мен Пушкин го е казал. Няма да повтарям
Наздраве за влюбващите се и за влюбените!!!
Чудеса непрекъснато стават.
Онзи ден например срещнах стар приятел, дето не го бях виждала от години.
И то как - вися на спирката, чакам автобуса, него го не.
Тръгвам аз към следващата спирка с идеята да хвана таксе евентуалише,
два автобуса ме подминаха обаче точно на спирката идва третия, аз се отказвам от
таксето и скачам смело сред гъчканата и право на него налитам.
На такива неща викам аз "чудо" - подреждане на цял куп случайности.
Една да не се случи - и чудото се разминало....
Онзи ден например срещнах стар приятел, дето не го бях виждала от години.
И то как - вися на спирката, чакам автобуса, него го не.
Тръгвам аз към следващата спирка с идеята да хвана таксе евентуалише,
два автобуса ме подминаха обаче точно на спирката идва третия, аз се отказвам от
таксето и скачам смело сред гъчканата и право на него налитам.
На такива неща викам аз "чудо" - подреждане на цял куп случайности.
Една да не се случи - и чудото се разминало....
Знаеш ли, от цялата 3о4овска пасмина, теб и МЪЖжжж, винаги съм ви възприемала, като вечно влюбени. Някак влюбени в любовта.ELBI написа:
Ти винаги с такъв възторг пишеш за любовта, толкова емоционално и искрено, че чак ми се напуква монитора от силата на чуФствата
А оня летящия, дето си играят с ципа на якето му.....
Наздраве!
Да и аз като рем и безобидна ще кажа, че всеки ден носи в себе си безброй чудеса. Дали ги виждаме обаче?
хубаво ми стана като ви прочетох чудесата
Весели празници пожелавам на всички! :decor2:

Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Весели и на теб!latrevw написа:Да и аз като рем и безобидна ще кажа, че всеки ден носи в себе си безброй чудеса. Дали ги виждаме обаче?
И все така да не можеш да хванеш бройката на чудесата, които ти се случват.
Стига де... почувствах се неудобно. Така го усещам, така го пиша. А си забелязала, че пиша това, което усещам, което мисля, както го виждам.esti написа:Знаеш ли, от .....ELBI написа:
Наздраве!
Ами ... нека всеки от вас затвори очи и си каже в кои моменти от живота си е бил най-щастлив, кое го е развълнувало най-много в позитивна насока, защо като пак затвори очи вижда смисъл да живее (освен ските и танците, разбира се...).
Ами заради любовта е. Тази неповторима и необяснима, ненаписуема тръпка от вулканите, които изригват в нас, от мечтите, в които се понасяме, от лекотата, която усещаме... Само любовта (без значение дали е реализирана и в момента или е в съзнанието ни) го прави това. Прави ни от едно агрегатно състояние в друго, от едни делнични хора в други - рицари и мечтатели. В това, в което сме сънували, че можем да сме, в това, в което сме способни да дадем повече от всичко, което можем в реалния, сивичък живот.
Наздраве де...
Раждането на децата. Но това също е любов, не ли?ELBI написа: Ами ... нека всеки от вас затвори очи и си каже в кои моменти от живота си е бил най-щастлив, кое го е развълнувало най-много в позитивна насока, защо като пак затвори очи вижда смисъл да живее (освен ските и танците, разбира се...).
Наздраве де...
Абе, я наздраве, тоя петък няма ли крааааай ?