Гьоте
Крилата фраза:
не го разбирамvyara написа:Наслада срещу наслада. Полза срещу полза, но не и наслада срещу полза, предполагам. Освен ако са неистински обаче може би.Quid написа:у какъв аспект тва?vyara написа:Не и помежду си.
може и така и така
кво толкова
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Крилата фраза:
Наскоро опитах една страхотна риба. Само че не знам на рибата дали й беше толкова приятно.Мнемозина написа:Чистата наслада и истинската полза могат да бъдат само взаимни.
Гьоте
Трябваше да я попиташ...Stranniche написа: Наскоро опитах една страхотна риба. Само че не знам на рибата дали й беше толкова приятно.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Тогава е имало неистинска полза.Stranniche написа:Наскоро опитах една страхотна риба. Само че не знам на рибата дали й беше толкова приятно.Мнемозина написа:Чистата наслада и истинската полза могат да бъдат само взаимни.
Гьоте
Той Дъглас Адамс неслучайно я е измислил онази сърна в ресторант "На края на вселената".
Сърна ли беше?
Panta rhei...
тук може да се обсъжда от сега до Великден какво точно е "чиста" и "истинска"Мнемозина написа:Чистата наслада и истинската полза могат да бъдат само взаимни.
Гьоте
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мнемозина написа:Тогава е имало неистинска полза.Stranniche написа:Наскоро опитах една страхотна риба. Само че не знам на рибата дали й беше толкова приятно.Мнемозина написа:Чистата наслада и истинската полза могат да бъдат само взаимни.
Гьоте
Той Дъглас Адамс неслучайно я е измислил онази сърна в ресторант "На края на вселената".
Сърна ли беше?
Да, сигурно не е истинска полза, защото само пишат колко била полезна рибата за мозъка, а досега не съм забелязала някакъв ефект...
Обаче насладата не беше наужким! /Нищо че не бяха заляли горката рибка със сладък сос, както правят некои народи
Не си спомням "На края на вселената".
Сори, напоследък много сериозен стана животът и опитам ли да пиша, избива ме на глупотворене.
И правилно.Stranniche написа:
Да, сигурно не е истинска полза, защото само пишат колко била полезна рибата за мозъка, а досега не съм забелязала някакъв ефект...![]()
Обаче насладата не беше наужким! /Нищо че не бяха заляли горката рибка със сладък сос, както правят некои народи/
Сори, напоследък много сериозен стана животът и опитам ли да пиша, избива ме на глупотворене.
Трябва да проверим бил ли е Гьоте вегетарианец.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не зная. Знам, че си е пил виното разредено с вода.Мнемозина написа:И правилно.Stranniche написа:
Да, сигурно не е истинска полза, защото само пишат колко била полезна рибата за мозъка, а досега не съм забелязала някакъв ефект...![]()
Обаче насладата не беше наужким! /Нищо че не бяха заляли горката рибка със сладък сос, както правят некои народи/
Учихме едно стихотворение по немски за това как веднъж от една съседна маса му се присмели и как той достойно им отговорил, но сега бързам и друг път може да го доклЯаадвам.
Приятен ден!
щом трябва - проверявайМнемозина написа:И правилно.Stranniche написа:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.