Интернет

Все същите
Аватар
Green Light

Интернет

Мнение от Green Light »

Протеста на полицаите беше организиран във форум. Сегашните протести на студентите също. Всяко министерство има сайт. Сигурен съм че министрите и въобще висшите държавни служители следят внимателно, какво става из нета.
Сега се организират протести. Утре може би ще има "предложеня, на които не могат да откажат". А някой ден, защо не- директни нареждания.
Може ли интернет да се превърне в орган на властта? Ако 1 000 софиянци викнат в някой форум, че искат да се асфалтира някой булевард и знаят че могат, и искат да излезнат на улицата, ако не ги послушат, тогава булеварда ще бъде асфалтиран. Дърветата ще бъдат обгрижени, някой МОЛ няма да бъде построен, кой знае, може и чисто да стане..
Расте интернет поколение. Може да излезе най- доброто
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Не знам за поколението.

Обаче възможността да протестираш и да работиш едновременно ми се струва полезна.
Всичко зависи от това доколко ще се взима под внимание едно такова протестиране, обаче.
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

сигурен съм , че министрите и висшите не следят. Някой може да им докладва чат-пат, но повече - не.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:сигурен съм , че министрите и висшите не следят. Някой може да им докладва чат-пат, но повече - не.
Това имах предвид, но не ми се изпадаше в ченгеджийски подробности.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
ELBI написа:сигурен съм , че министрите и висшите не следят. Някой може да им докладва чат-пат, но повече - не.
Това имах предвид, но не ми се изпадаше в ченгеджийски подробности.
аз пък имах повече на ум фактът, че на министри и висши много не им дреме и протестите много не им влияят. Мнозинството в парламента е все още голямо и стабилно, няма никаква кой знае каква предпоставка за предсрочни избори, а и до законните избори има само няколко месеца. Даже да падне правителството (примерно - не виждам как, но да допуснем), ще има служебен кабинет и избори - най-рано април. А иначе - юни. В този ред на мисли, считам че надали протестите ще свалят правителството, но те са полезни да видят повече и повече хора, че на мнозина им е писнало, защото само седейки в къщи и без някакви чути алтернативи, мнозина ще си затраят за пореден път. А с повечко протести - мисля, че избирателната активност може да се покачи. Което според мен е изключително важно и необходимо.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Re: Интернет

Мнение от annonymus »

Green Light написа: Може ли интернет да се превърне в орган на властта? Ако 1 000 софиянци викнат в някой форум, че искат да се асфалтира някой булевард и знаят че могат, и искат да излезнат на улицата, ако не ги послушат, тогава булеварда ще бъде асфалтиран. Дърветата ще бъдат обгрижени, някой МОЛ няма да бъде построен, кой знае, може и чисто да стане..
Расте интернет поколение. Може да излезе най- доброто
А дано!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа:Ако 1 000 софиянци викнат в някой форум, че искат да се асфалтира някой булевард и знаят че могат, и искат да излезнат на улицата, ако не ги послушат, тогава булеварда ще бъде асфалтиран.
Има още по-сигурен начин!! Кръщават булеварда/улицата на ББ, канят го да пререже лентата и - хоп - асфалт :rotfl24: Хич не се шегувам, видях го по телевизията, че и в нета го пишеше :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
Green Light написа:Ако 1 000 софиянци викнат в някой форум, че искат да се асфалтира някой булевард и знаят че могат, и искат да излезнат на улицата, ако не ги послушат, тогава булеварда ще бъде асфалтиран.
Има още по-сигурен начин!! Кръщават булеварда/улицата на ББ, канят го да пререже лентата и - хоп - асфалт :rotfl24: Хич не се шегувам, видях го по телевизията, че и в нета го пишеше :grin:
Ма то не мое сичко да е наименувано на ББ... Ша настене объркване, не друго :shy:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Ма то не мое сичко да е наименувано на ББ... Ша настене объркване, не друго :shy:
Шъ слагат разширения, като на файловете: bul. Boyko_Borisov_Obelya_2 :grin::grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

4avdar4e написа:
pocti_bezobidna написа: Ма то не мое сичко да е наименувано на ББ... Ша настене объркване, не друго :shy:
Шъ слагат разширения, като на файловете: bul. Boyko_Borisov_Obelya_2 :grin::grin:
Направо ми се драйфа от тоя вече
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
кви булеварди, кви улици - Банкя ще се преименува на Бойко Борисов. Магистрала до там ще се направи.
Публикувай отговор