ако имате информация, ще съм благодарна, че да съм подготвена на какво място отивам
Семково?
Семково?
някой бил ли е скоро там; от детската градина ще ходим на лагер там
, вземат и майки, на които им се кара ски
ако имате информация, ще съм благодарна, че да съм подготвена на какво място отивам
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: Семково?
някой ще ви придружава ли?latrevw написа:някой бил ли е скоро там; от детската градина ще ходим на лагер там, вземат и майки, на които им се кара ски
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
гледай го как се смее, кажи карал ли си ски там, а ако искаш ела ни придружи, много съм се навила, така ми се ходи на планинаELBI написа: някой ще ви придружава ли?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Моите спомени са отпреди... хм, абе има 10 години някъде, но са хубави.
Ето ти по-скорошни впечатления:
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=357050.0;all
аз съм на Банско, живот и здраве от идващия понеделник. Семково не е далеч, но пистите са по-къси. Аз лично не съм карал там ски, но имам инфо, че не е лошо и може да се кара.latrevw написа:гледай го как се смее, кажи карал ли си ски там, а ако искаш ела ни придружи, много съм се навила, така ми се ходи на планинаELBI написа: някой ще ви придружава ли?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
о, благодаря много, забравих за бг-мамите, много полезна информацияvyara написа:Моите спомени са отпреди... хм, абе има 10 години някъде, но са хубави.
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
вземете си отоплителни уреди!latrevw написа:някой бил ли е скоро там; от детската градина ще ходим на лагер там, вземат и майки, на които им се кара ски
Виж подводницата!
- majemela4ka
- Обратна връзка:
като малка (студентка в МЕИ-то) ходех всяка зима на спортни лагериlatrevw написа:някой бил ли е скоро там; от детската градина ще ходим на лагер там, вземат и майки, на които им се кара ски
голям кеф беше! и големи тръпки
дискотеката в сутерена на станцията на профсъюзите, сега хотел "Рила"
свалките в сауната и басейна
стаята на петия етаж в края на коридора, беше със скосен покрив, родопски одеяла и дървени мебели и ламперия
приятелката ми строши кревата с един приятел
ти не питаш т`ва:winkw:
идея си нямам в какво състояние е базата
новото крило в станцията на ТУ си беше ок като беше ново преди ...-найсет години
да споделиш после
и ВЕСЕЛО!!!
Последно промяна от majemela4ka на 21.01.09, 18:56, променено общо 2 пъти.
я, килежке, в кой отбор беше?majemela4ka написа:като малка (студентка в МЕИ-то) ходех всяка зима на спортни лагериlatrevw написа:някой бил ли е скоро там; от детската градина ще ходим на лагер там, вземат и майки, на които им се кара ски
голям кеф беше! и големи тръпки
ти не питаш т`ва
идея си нямам в какво състояние е базата
да споделиш после
и ВЕСЕЛО!!!
- majemela4ka
- Обратна връзка:
в отбора по волейболELBI написа:
я, килежке, в кой отбор беше?
що?
много ми се искаше да се менкам от време на време
имаше готини тренери
тенис/гребане
футбол
плуване
планинарство
...
джудо:(
- Глас в пустиня
По принцип много трудно ти разбирам постингите, но тоя спИцялно ме върна десетилетия назад!majemela4ka написа:
като малка (студентка в МЕИ-то) ходех всяка зима на спортни лагери
В началото на 80-те, когато бях състезател на ЦСКА, всяка година ходехме на зимен лагер. Слишовци, Рибарица, Карандила, по няколко пъти. Веднъж се улучихме с национала по бакс. Обаче купона беше, когато се оказахме в една хижа за 20 дни с отбора по гимнастика, барабар със сестри Дунавски. Ино аверче беше лудо Флюбено в Идната.
Права си че не се забравя купона!
Наздраве за спомените!
Малиии...БоЕВ написа: Наздраве за спомените!
Локото. Джудо и самбо. 1-5 май...Пампорово.
Само ние 20 души и 4-5 души треньори и дофтур.
И сърничките се разхождаха пред балконите на хотела...
Ма това беше някъде 1986-та ако помня сравнително добре...
п.п. За мъжемелачката..
И Тошко беше там.
мда... така си беше. От спортните лагери имам супер спомени ;) Ех, минало готинко... ;)majemela4ka написа:в отбора по волейболELBI написа:
я, килежке, в кой отбор беше?
що?
много ми се искаше да се менкам от време на време
имаше готини тренери
тенис/гребане
футбол
плуване
планинарство
...
джудо:(
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Къде го Тошко за мен?:shocked:МЪЖжжж написа:...
п.п. За мъжемелачката..
И Тошко беше там.Той всъщност ме завлече до медицинският пункт на 1,5 км от хотела... когато ме друсна диарията
И ме върна.
нЕмаше ли РД днес, м?
ЧРД на Тошко!:winkw:
Има някои неща, дето си остават в историята..majemela4ka написа: Къде го Тошко за мен?:shocked:
нЕмаше ли РД днес, м?
ЧРД на Тошко!:winkw: