Миролюба Бенатова и БТВ са номинирани за Оскар!

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Миролюба Бенатова и БТВ са номинирани за Оскар!

Мнение от Глас в пустиня »

Изображение

Миролюба Бенатова влезе в ролята на Сандра Бълок ( виж клипа)! Циркът с отвлечения автобус, целящ единствено да поизлъска имиджа на МВР си имаше и други главни актьори. С ролите си блеснаха Министърът на вътрешните работи Михаил Миков и гл. секретар Павлин Димитров, но наградата за поддържаща женска роля трябва да грабне Миролюба Бенатова.

Сценарият бе взаимстван от филма "Скорост", където в отвлечен автобус с похитителя се справяха Сандра Бълок и Киану Рийвс. В случая обаче на нашата Сандра Бълок не й трябваше Киану Рийвс. За да не й обере лаврите. Театърът с отвлечения автобус на "Биомет" и храбрата репортерка, разблъскваща полицаи, преминаваща полицейските заграждения и претърсваща багажното отделение за бомба, изпълни своите цели. МВР и в частност Миков поизлъскаха имиджа си. Ситуацията бе добре дошла за него в момент, когато му искат оставката протестиращи, опозиция и самите му подопечни. "Екшънът" по задържането на "опасния" терорист-похитител бе предаван на живо по БТВ. Едва щракнали белезниците на китките му храбрата репортерка бе до главата на похитителя задавайки куп от въпроси. Странно. При най-обикновенно злоумишлено телефонно обаждане за поставено самоделно взривно устройство (полицейските термини не са случайни) полицията отцепва района и не допуска странични лица до мястото. Служителите на ДОТИ крият лицата си и не разрешават да се снима. В даденото риалити шоу обаче терористът слезе от автобуса, остави оръжието си и двама най-обикновени патрулни полицаи на забавен каданс като по време на демонстрация приложиха (при това некадърно) ключ на китката на "терориста" и го повалиха на земята. После? После изскочи репортерът на bTV. После камерата беше рамо до рамо до въоръжен с автомат служител на ДОТИ и претърсваше с обектива си багажното отделение на авотбуса. Вероятно участието на двете патрулни ченгета в задържането трябваше подсъзнателно да вдъхне у зрителя доверие към обикновения полицай. Умишлено в ролите не бяха включени баретите от Специализирания отряд за борба с тероризма,чиято задача е именно обзвреждане и задържане на похитители и терористи. Защото те са страшни. Имат маски и са тежковъоръжени, и вероятно ефектът нямаше да е същия.

Източник -> www.kliuki.net/21751/Miroliuba-Benatova-pecheli-%22Oskar%22-za-realitito-s-otvlecheniia-avtobus.html

пп Може тая тема да я ползвам като място в което да събирам всички безумия на родното МВР - ще видим!:grin:
Аватар
Глас в пустиня

Тая публикация съм я рапратил на всички мейли посочени в сайта на БТВ от личният си мейл, нека да видят некадръвниците, че не им минават номерцата. Ако го смятате за правилно направете го и вие!
Аватар
Глас в пустиня

Излизат и още мислещи люде в тая Бг окаяна.:lol:

Брилянтно изпълнена, но много тъпа медийна манипулация "отвличане на автобус от антикомунистически настроен блогър-терорист"!

Вчера сутринта нямах интернет и нищичко не можах да напиша, въпреки че направо се задушавах от възмущение: по повод на толкова тъпата манипулация с "медийното отвличане на автобус от терорист-блогър"! "Медийно" е това отвличане, щото то се разигра изцяло пред медиите (обезпечено беше медийно от организатора!), протече като поредица от интервюта на "терориста" с развълнувани сякаш че са в душевен оргазъм репортерки, и завърши с падналата на колене Бенатова (така ли се викаше онази нахалница от БТВ, либийката де?), която в момента на арестуването на "терориста" не само успя да смогне да улови и запечата за историята вълнуващия момент, ами и клекна до него, та да вземе интервю точно в момента, в който полицаите бяха вече опрели главата му в асфалта! Жалък фарс, а още по-жалкото е, че има още доста малоумници у нас, които се хващат на толкова тъпите им ченгесарски номерца!

И вчера, като нямах интернет, ми се наложи - от нямане какво друго да правя, да изгледам и изслушам лигавенето на Бареков и Милен Цветков, които бяха посветили на "терористичния акт" целите предавания, и то до такава степен, че просто не им остана време да кажат и думичка даже за предстоящия протест! Бареков този път надмина и себе си, явно някой щедро му е платил да участва в този спектакъл: няма да се учудя ако са му превели пари директно от бюджетния излишък, щото се лигавеше като никой друг път. Върхът беше, когато разговаряше с "генералния секретар на МВР" и със самата медийна героиня Бенатова, те разказваха за подвизите си, а пък Бареков като кученце скимтеше от кеф: "Лелее, ама наистина ли?! Божичко, каква смелост и себеотрицание!!! Ха сега кажи това, ха сега кажи онова?! Майчице, каквиз подвизи! Ще си примра от кеф! Урррааа!!!!". И прочие простотии изрече гадният мазняр, а пък за другия, за Миленчо, изобщо не ми се говори щото той някак си има свойството да ме дразни само с присъствието си на екрана.

И така, ядосвах се в безсилие нещо да направя с тази толкова прозрачна манипулация - няма да се учудя, ако наистина всичко е било най-банална инсценировка, и то за отвличане на вниманието от протестите, т.е. за обичайното гаменско баламосване на прословутия масов български наивник! - и не ми оставаше нищо друго освен да зарежа всичките си работи и да тръгна за София да протестирам, да участвам в протеста. После отделно ще пиша за видяното там и за тъмните мисли, които ме обзеха на площада, но сега искам да завърша тези бележчици с нещо, което ми се струва важно.

Тази сутрин разглеждам блоговете, пък и аналитичните сайтове и не установих някой (с едно изключенийце) да е писал по случая с инсценираното и подплатено с щедра медийна подкрепа милиционерско мероприятие "отвличане на автобус от терорист-блогър". Който, както се изрази гаднярчето Бареков вчера, не само бил антикомунист, мръсникът, не само пишел някакви глупотевини в свой блог, не само дращил по разни форуми, ами на всичкото отгоре бил и... луд! Барем да бяха измислили някакъв политически мотив за отвличането, сполай му кажи, ама така старателното избягване на политически мотив при "терористичната акция на антикомунистически настроен блогър" показва едно: че цялата история е съчинена и проведена под вещото методическо ръководство на ДАНС, на която правителството е спуснало задачата да избаламоса наивния народец с някаква сензацийка, та да не би този народец, току-виж, да вземе да отиде масово на площада и да иска оставката на скъпото ни и толкова работливо правителство.

Та оказва се никой блогър не се е сетил за тази толкова прозрачна медийна манипулацийка, а пък това, че протестният митинг пред Парламента беше достатъчно рехав, че властта да се успокои изцяло, показва само, че целта на спомената "терористична манипулация" е била, както се казваше едно време, "брилянтно изпълнена", сиреч целта е била бляскаво постигната. Ерго, Бенатова, Бареков и още неколцина натегачи на властта заслужават, освен парични поощрения, и по един орден; Гоце, задвижи въпроса, стига си ял супи, сготвени от защитени от закона костенурки в Япония, ами свърши и някаква полезна работа най-после!

Това исках да ви кажа още вчера сутринта, но нямах тази възможност, интернетът ми беше спрян, поради което, както казах, за малко щях да се пукна от възмущение. Вчера разбрах за какво ми е блогът и какво би станало с мен ако нямах блог, ако нямаше интернет за да изразя каквото мисля, да изразя чувствата си на възмущение, на погнуса, на отвращение от случващото се. Оказва се, че блогът за мен е не просто трибуна на свободната мисъл и слово, ами и е станал някак си значимо екзистенциално условие на свободата ми.

Т.е. условие на моята личност, без което тя не би могла да съществува. Наистина не мога да съществувам без свобода, блогът ми пък е макар и мъничко, но истинско пространство свободата ми, от което никога няма да се откажа.

И така, какво ще ги правим тия гадни наглеци бе, приятели - позволявате ли ми да ви запитам така?! Имам предвид наглеците от властта и техните медийни подлоги като гореспоменатите?! Докога ще ги търпим? Не е ли време да направим нещо по-решително та да изметем тия боклуци от съществуването си? Не ви ли писна вече?! Блазя ви че имате такива биволски сърца...

Източник -> aig-humanus.blogspot.com/2009/01/blog-post_29.html

Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Не мисля, че е редно, но ме яд че няма Киану Рийвс. :crying:
Друго си е той да те спасява.... :grin:
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:Не мисля, че е редно, но ме яд че няма Киану Рийвс. :crying:
Яз бе джанъм, яз ке бидем Кианувчето!:grin:

Спец поздрав за тебе:

m.dir.bg/new_song_open.php?sid=169661

:lol:

Наздраве Почти_безобидна!:-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

и аз бях страшно възмутена като гледах новините по БТВ

нямаше никакви други новини, само така смешните директни включвания на Миролюба Бенатова, когато най-накрая свършиха и си отдъхнах - ето ти изненада, разговора продължи в студиото с психолог или какъвто там беше, който хубаво им каза, че е излишно да се вдига такъв шум и да се обръща толкова внимание, но тези му думи бяха бързо парирани от Бенелин Петков, който изведнъж бързо взе да му благодари за участието.

Още пазя обаче скъп спомен как Миролюба Бенатова се хвърли на земата и навря микрофона в лицето на страшния престъпник :lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:Не мисля, че е редно, но ме яд че няма Киану Рийвс. :crying:

Спец поздрав за тебе:

А не, мерси! На ставаш за Киану...
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:

Спец поздрав за тебе:

Абе знам си че сум по-джотин, ама ...за тебе сладкале ... и киануривчеставам.:grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

latrevw написа:и аз бях страшно възмутена като гледах новините по БТВ

нямаше никакви други новини, само така смешните директни включвания на Миролюба Бенатова, когато най-накрая свършиха и си отдъхнах - ето ти изненада, разговора продължи в студиото с психолог или какъвто там беше, който хубаво им каза, че е излишно да се вдига такъв шум и да се обръща толкова внимание, но тези му думи бяха бързо парирани от Бенелин Петков, който изведнъж бързо взе да му благодари за участието.

Още пазя обаче скъп спомен как Миролюба Бенатова се хвърли на земата и навря микрофона в лицето на страшния престъпник :lol:
Аз като не гледам ТВ и си седя в неведение. Кой е този "Бенелин"? Наистина ли така се казва :shocked:
Човечеца са го тикнали в психиатрията. Не е виновен той, ама проблема е, че по улиците е пълно с полу-изкукали българи...
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:

Спец поздрав за тебе:

Абе знам си че сум по-джотин, ама ...за тебе сладкале ... и киануривчеставам.:grin:
Тц.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

pocti_bezobidna написа: Аз като не гледам ТВ и си седя в неведение. Кой е този "Бенелин"? Наистина ли така се казва :shocked:
Човечеца са го тикнали в психиатрията. Не е виновен той, ама проблема е, че по улиците е пълно с полу-изкукали българи...
уф, сори, Венелин се казва :lol::lol::lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:и аз бях страшно възмутена като гледах новините по БТВ

Мислех си дали не съм леко шавнал на акъл и дали не ми се струват глупости само на мене. Оказа се че не. Видеото е в края на линка от първият пост, там си личи всичко, и как полицайчетата арестуват с умела хватка "престъпника" след като доброволно се е предал и е оставил оръжията си.:lol::rotfl24:

пп Ае на бас, че тоя пич нама да лежи нито ден, това предполагам е влизало в предварителната уговорка - в момента е в психоклиниката на ловешкия затвор.:-)
annonymus

Мнение от annonymus »

latrevw написа:
pocti_bezobidna написа: Аз като не гледам ТВ и си седя в неведение. Кой е този "Бенелин"? Наистина ли така се казва :shocked:
Кво сори, трябва да се радва човека, с тия моди, дето ходят по имената, нищо чудно и Бенелин да са го кръстили техните :lol:
Последно промяна от annonymus на 29.01.09, 17:58, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
И Венелин ли е в психиатриата? :rotfl24:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: пп Ае на бас, че тоя пич нама да лежи нито ден, това предполагам е влизало в предварителната уговорка - в момента е в психоклиниката на ловешкия затвор.:-)
абе абсолютна пародия

чудя им се на журналистите, дали им дават бонус, когато "направят новина", не е нормално това бе

да се хвърляш като обезумял

а дали същата журналистка за толкова часове така интересна работа, не можеше да спретне поне две други наистина ангажиращи репортажа
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
Тц.
Нама - ТЦ!

Ке те краднам.:grin:
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
а дали същата журналистка за толкова часове така интересна работа, не можеше да спретне поне две други наистина ангажиращи репортажа
Сори - всичко е в парите на рекламодателите...а кои са те ще видиш в поста ми към Верчето от другата тема. ТВ са частни и трябва да се издържат сами - сиреч->който плаща, той поръча музиката, и новините, и хвърлянията на колене...!:(
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Тц.
Нама - ТЦ!

:rotfl24: Само опитай.
после да не кажеш, че не си предупреден...
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Тц.
Нама - ТЦ!

:rotfl24: Само опитай.
после да не кажеш, че не си предупреден...
:grin:

:rotfl24:

Едно но нула - признавам си, не бих те взел у дома, ама за еднаж-дваж...
Публикувай отговор